=PiT= 13 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 a mnie najbardziej rozpierdala ten caly motyw ze stealthem. Chuj ze koles jest caly obwieszony kosami roznego typu ktore widac z kilometra, jako jedyny w tlumie (nawet straznicy maja tylko jeden mini mieczyk a ten to chodzaca zbrojownia z czym wcale sie nie kryje), ale co tam. Zabijasz straznika przybiega drugi i ogarnia co sie dzieje i widzi kolesia co wyglada jak wieszak na miecze, ktory stoi metr od martwego jego kolegi: "to napewno nie ten bo sie modli i ma kaptur - pewnie mnich" :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 IGN - 69% Gamespot - 5.5 Kiepsko..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ja bym dal 7/10, gra jest lepsza od ostatniego tenchu ktore nawet mi sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Ja właśnie w niego szpilam (taaaak, powrót do PSP ) i powiem, że na prawdę mi się ta gra podoba. Moim zdaniem 8/10. Ktoś wie może jak zrobić restart misji od początku? Edyta: No i o 5 rano pękł Assassin's. Myślałem, że będzie troszkę dłuższa, ale w sumie ocena pozostaje Edytowane 6 Stycznia 2010 przez famas_kg Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi