Cisu 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) Wpadłem na pomysł ponieważ nigdy nie było żadnych zlotów w opolu... to pomyślałem żeby zorganizowac WazOon CUP Opole ;] bo cały czas są w łodzi u Vela. tak myślałem nad terminem początek lipca ale jeszcze jak wszystko zorganizuje to napisze. i ile osób było by chętnych?? i czy wogóle dobry pomysł... żecz jasna w tekken'a ;] Wpadłem na pomysł ponieważ nigdy nie było żadnych zlotów w opolu... to pomyślałem żeby zorganizowac WazOon CUP Opole ;] bo cały czas są w łodzi u Vela. tak myślałem nad terminem początek lipca ale jeszcze jak wszystko zorganizuje to napisze. i ile osób było by chętnych?? i czy wogóle dobry pomysł... żecz jasna w tekken'a ;] Chętni Fight'erzy: YuN aka Wy(pipi) feat.knee + PS3 Szyper Souten Trawa Mace Velurian TLT Gomez TLT Junior TLT Tokis TLT Cactuar ass TLT Pychu Nevan Bard + TV Borys Gajda + TV Bati MTC thundra Solo Benek DEmon?? Gamer Manieq TLT Edytowane 12 sierpnia 2009 przez Cisu Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Pomysł jest jak najbardziej dobry, ale co z miejscówą? Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Nazwa nietrafiona (jak dla mnie to powinien być exclusive dla zlotów organizowanych przez Velura), data też (reVolution 2). No i przydałoby się, żeby sprawą zajął się ktoś, kto jest zaprawiony w Tekkenowych picio-zlotach Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 lol, ja właśnie chciałem coś podobnego założyć dzisiaj, ale głupio tak zakładać obok podobny temat ;f Podczepie sie pod "miedzymiastowe granie w tekkena" ;] Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) wiec tak z miejscuwka nie bedzi problemu zalezy tez ile osob bedzie mam nadzieje ze termin bedzie pasowal kazdemu akutat przed praga wstepnie to by byl 11.07. takze prosze sie wpisywac :] i racja wazoon to pomysl velusia ;] to zmieniam nazwe na PijAczyN CUP l Edytowane 4 czerwca 2009 przez Cisu Cytuj
Keii 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 wiec tak z miejscuwka nie bedzi problemu zalezy tez ile osob bedzie mam nadzieje ze termin bedzie pasowal kazdemu akutat przed praga wstepnie to by byl 11.07. takze prosze sie wpisywac :] i racja wazoon to pomysl velusia ;] to zmieniam nazwe na PijAczyN CUP l Nędzna nazwa ale jak chcesz to użyczę ci nazwy mojego domowego turnieju starców w quaka 3.Czyli "Kurdebalans Cup" poza tym gdzie ty chcesz cisu pomieścić 30 osób ?? Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 czerwca 2009 tym sobie nie zawracaj glowy (pipi)eczko jestem przygotowany na tyle osob. a pozatym napisalem pod tematem ze to propozycja bo mam fajna okazje wynajecia czegos za smieszne siano i chcialbym cos wreszcie zorganizowac w opolu. tak jak pytalem to zalezy ile osob bedzie. ten zaszczyt wsac sobie w majtki to wreszcie cos tam sie pojawi :] pozatym watpie ze bedzie 30 osob ale i na taka ilosc jestem przygotowany... co najwyzej moge martwic czy termin bedzie pasowal kazdemu . dlatego chce zbierac teraz zapisy. nazwa jest do bani bo jestem malo kreatywny w wymyslaniu takich nazw a pozatym jest moja jak ty bedziesz organizowac to sobie bedziesz nazywac jak ci sie spodoba. pozatym Pijaczyn CUP I bo bedzie troche elixirow robionych na spirytusie. i wiem ze kazdy ( prawie...) kto bedzie to bedzie schlany. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Dobrze miszczu niech się stanie twoja wola. Tylko pamiętaj że w tym roku to ty wylosowałeś szczęśliwy numerek ssacza oka bede na tym zjeździe. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) ja tez chce, ja tez! xD EDIT: Fajnie by bylo jakby mozna bylo pyknac w 3rd strike i sf4 tez ;] a do opola mam blisko w miare, wiec jesli to dojdzie do skutku to jestem na 100% (ale raczej nie pije ) Edytowane 7 czerwca 2009 przez Pychu Cytuj
YuN()BUFRS() 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 I'm in jestem za tym i bede obecny na 100% to tylko godzinka jazdy takze zaden problem...Moge wziaC KONSOLE Z DR i SF IV:P No i proponuje azeby szefostwo:) zarzadziło przynajmniej jakis symboliczny wjazd : 10zł?. Coby miejsca na podium były nagrodzone:P a i wynajem miesjcowki zrwocił koszta orgom:P Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 ej no ja to już nie wiem gdzie mam jechać, i co za termin, pozatym chciałbym z Yunem Kaz vs kaz zagrać wkońcu.... Cytuj
YuN()BUFRS() 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Hmmm Czyzby ustalenie terminu było tak arcy trudne ze do dzis pomysłodawcy nie moga go podac?? :huh Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 yun jak cos sie wyjasni to ustawka dzien przed i wyruszamy ;] co Ty na to? Cytuj
YuN()BUFRS() 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 No ja reflektuje:):) musimy cos wczesniej sie tez ustawic:P Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 czerwca 2009 ciesze sie chopaki ze jestescie chetni. hmm... tylko jest problem z terminem bo jest wyjazd do pragi i tez pewnie chlopaki z dalszych miast moga nie miec kasy np. z Lodzi jakis tam velurian... :] tak tu mam klopot z terminem... tak jak najbardziej wpisowe bedzie... :] do konca tygodnia podam termin i reszte szczegolow. Matt jestes mile widziany Cytuj
YuN()BUFRS() 0 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 (edytowane) Napewno zjawi sie tez Bati i Trawa el Janerso:) czekam na konkrety... mysle ze najlepiej byłoby zrobic ow zlot w połowie badz na poczatku lipca Edytowane 25 czerwca 2009 przez YuN()BUFRS() Cytuj
Camus118 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) No ja bym się też zjawił na tym turnieju bo mam blisko no i zapewne także Borys i Gajda bo z opola są a może także turniej Sola 4 jak coś to moge konsole użyczyć do sola Edytowane 28 czerwca 2009 przez Camus118 Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Autor Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) to fajnie chopaki :] Wiec zbieram chetnych. z tym ze to nie jest turniej zwykly zlot tekkenowcow. spoko tak wiec odbedzie sie to na poczatku sierpnia 9-10 do 20 prosze wpisywac sie. tak wiec to bedzie cos takiego jak wazoon cup u Vela. chlanie granie 24h. zlot odbedzie sie w zaleznosci od osob dzieki za wsparcie z ps3. :] i przepraszam ze tak puzno. Edytowane 6 lipca 2009 przez Cisu Cytuj
szyper 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Postaram się wpaść o ile można skoro nie ma Leszna. W sierpniu powinienem mieć coś wolnego Cytuj
YuN()BUFRS() 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 nom wreszcie cus bardziej konkretnego niz zamysł, pomysł,czy założenie:) Ok wiec na liste wpisz kolejno: YuN aka Wy(pipi) feat.knee Souten Trawa oczywiscie zabieram ps3 z SF4 i Dr,em:) Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 (edytowane) Możecie wpisać Łódź ^_^ Co prawda Ja jadę jako anty alko ale reszta TLT chętnie się podessie pod butle z Jinem ( nie mylić z Kazamą;p ) 8) Edytowane 7 lipca 2009 przez Dante84 Cytuj
YuN()BUFRS() 0 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 przydalaby sie jakas lista zgromadzonych:] dla lepszego rozeznania:) Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 7 lipca 2009 Autor Opublikowano 7 lipca 2009 (edytowane) Dzięki Yun nie wpadł bym na to XD zobaczymy czy przy piciu będziesz taki zorganizowany ;] tak wpadajcie zapraszam po to jest ten temat tylko upewnijcie sie na 100% i przed 20.07 prosze o poinformowanie mnie że ktoś jednak nie może Dante ty ant alko tak kur.a ostatnio ostatnio też mówiłeś że nie pijesz... wiec nie pisz mi bzdór bo wiemy jak to sie skończy... pozatym ty też lubisz Ssać więc z przyjemnością posiesz z resztą chłopaków... jak na dobrego ssacza przystało ;] PS. Dopisuje ;] Też do puźna pracuje to tak nie odwiedzam forum w Godz. popołudniowy dopisywać zawsze będe po 1:00 Edytowane 7 lipca 2009 przez Cisu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi