Dante84 5 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 W ramach mojego anty alko oddam dwa piwa które mi wisisz na cele dobroczynne Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 8 lipca 2009 Autor Opublikowano 8 lipca 2009 miałeś je z lodówki wziąść... trudno wypite oddałeś już chłopakom... Cytuj
Keii 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Cisu, z chęcią wpadne : ) THUNDRA <-- nie czytajcie tego co on pisze bo to spam, spam, spam :P:P poza tym. Ten typ okradnie każdy sklep w Opolu z wafli ryżowych firmy Sonko xD NIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD Cytuj
melonik 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) Kule to kiedy dokładnie będzie ten zlot, bo dawno na niczym co związane z TEKKENEM SF3 albo SF4 czy soulem nie uczestniczyłem, więc trza by to było zmienić. Jeżeli to sie w sierpniu odbędzie tak jak między wierszami gdzieś tu wyczytałem to będe na 100% i będzie można mnie wpisać. Takrze o cisu daj znać, a przyjadę i polamie troszku (skill niski zeru) ale....... Edytowane 9 lipca 2009 przez melonik Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 miałeś je z lodówki wziąść... trudno wypite oddałeś już chłopakom... tak Łatwo się nie wykręcisz i uważaj bo naśle na Ciebie MTC Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 bede na 100% przyjade prawdopodobnie z junami, batimi i innymi trawami Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) Widze że niezła ekipa się szykuje chętnie bym wpadł ale z Cisem się nie znamy :PP jakby co to od razu mówię że borut po alku nie robie Tokis i Velur mogą poświadczyć,prawda ;d;d;d;d? P.S. Obiecuje że nie będę janił Paulem Edytowane 13 lipca 2009 przez Pitrex Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Autor Opublikowano 13 lipca 2009 dante byles trzezwy i nie pamietasz... ty zacznij lepiej odkladac pieniazki na wyjazd a nie o alkochlu i innym podobnym uzywka pisac tutaj. Pitrex na 5 teju poznalismy sie wiec nie oklamuj wszystkch z forum na forum... zakare dopisuje Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 dopiszta mie tez... proponowalbym w pierwszym poscie zamiescic wszystkie informacje z data i miejscowka (+ewentualna mapka mile widziana) Czy tylko ja reflektuje SF4 i 3rd strike? ;( Cytuj
tokis 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Ej ziomy, a co byście powiedzieli na urządzenie tego granka tydzień później, tj. w weekend 14, 15, 16 sierpnia? Jeśli się nie mylę, 15 sierpnia to święto Wniebowstąpienia NMP i każdy ma ustawowo wolne, co dla mnie(i być może dla innych) ma znaczenie, bo pracuje w każdą sobotę i nie musiałbym się pocić żeby dostać wolne, a bardzo bym chciał odwiedzić chłopaków w Opolu. Gadałem wstępnie z Cisem i jemu nie robi to różnicy, dlatego też kieruje pytanie do was - czy nikomu nie kolidowałoby to z planami wakacyjnymi, etc.? Dawajcie tutaj znać co i jak, fajnie by było się spotkać, pomelanżować i pograć! Coś mało osób na liście...Cisu dopisz też osoby, które pojawią się bezapelacyjnie, jak Gajda czy Borys, jako że mają niedaleko I powiedz chłopak jeszcze ile masz zamiar załatwić TVików(bezlagowych), bo konsole to nie będzie raczej problem, no i gdzie ostatecznie miało by to się dokładnie odbyć. Pozdro! @Pychu - podejrzewam że chętni do SF4 się znajdą, gorzej z 3S. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 (edytowane) Tokis, no chyba raczej na odwrót, przecież sf4 do pięt nie dorasta 3s ;] A jeśli ktoś uważa inaczej to niegranie z taką osobą i tak nie powinno być dużą stratą ;p Wstępnie można mnie dopisać, jak Pitrex jedzie to też sie moge przejechać. Edytowane 14 lipca 2009 przez Snake. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 dante byles trzezwy i nie pamietasz... ty zacznij lepiej odkladac pieniazki na wyjazd a nie o alkochlu i innym podobnym uzywka pisac tutaj. Pitrex na 5 teju poznalismy sie wiec nie oklamuj wszystkch z forum na forum... zakare dopisuje ehh skleroza nie boli ;/ Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) wezta ktos tego ps2 z 3s tak na wszelki wypadek EDIT: mi 15-16 sierpien pasuje, nie wiem jak reszcie Edytowane 15 lipca 2009 przez Pychu Cytuj
YuN()BUFRS() 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 15-16 mi tez pasuje:P ja SF4 zawsze pogram:P Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Spoko Cisu odpuszcze Ci te dwa bro pod warunkiem że zagrasz ze mną flacha mecza . Zamiast 2 piw postawisz flache... właściwie to już możesz iść do sklepu a no i Cacctus się pyta co z jego 8 browcami Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Przychylam się do pomysłu Tokisa, czyli 15-16 sierpnia, a znając życie to zrobi się z tego 14,15,16,17 sierpnia, będą ofiary w ludziach i ogłoszenia w gazetach "AAA kupię wątrobę, ew wymienię na starą, PILNE!" Cytuj
Bati 1 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Ha Haa zlot w moje urodziny ;D Jak będą prezenty to przyjadę ;D Cytuj
Mace 170 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Pychu-nie masz sie o co martwic, dla 3S to ja moge calkowicie olac tekkena ;D Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Pychu-nie masz sie o co martwic, dla 3S to ja moge calkowicie olac tekkena ;D no fajnie tylko czy bedzie konsola zeby zrobic chociaz jedno stanowisko bo ja w tekkena juz nie gram(jedynie okazyjnie) i dla samego sf bym sie przejechal Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Autor Opublikowano 20 lipca 2009 (edytowane) w takim razie przesówam termin :] sorki ze nie dopisywalem ale neta nie mialem chwilowo. dante gramy flacha match :] u mnie można juz od 14 rozpocząć libacje :] Więc pisze jak z tv: ja Posiadam 2 + 1 od ziomka + 1 Bard +1 gajda = 5 TV jeszcze zorganizuje z 2 do 3 tv... Zlot będę organizować u mnie w domu do dyspozycji są 2 pokoje i salon oraz łazienka. niestety ale ustawowo w tym terminie nie mogę nic wynająć... nikomu to nie przeszkadza mam na dzieje warunki dla 20 osób są... jeżeli chodzi o noclegi to nie muszę mówić. pomieszcze wszystkich najwyżej Velu w Sypie będzie spać XD Bati odemnie prezent to dopisanie cie na liste XD teraz niech inni martwią się co ci dać Edytowane 20 lipca 2009 przez Cisu Cytuj
manieq 1 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Hm ja tez bym sie pojawil jak tylko bede wiedzial ze mam wolne Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 dobra chłopacy ze śląskiego jak organizujemy wyjazd? kiedy jak i czym jedziemy? i czy organizujemy cos przed wyjazdem? :> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi