solo/ng 4 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 CisFox bedziemy 8D. Dopisz Solo, Benek (czekam na info od DemoNa). Cytuj
manieq 1 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 No to coraz lepiej bedzie z kim w sf4 pograc ;D Cytuj
Crono 0 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 (edytowane) Cholera szkoda że wylatuje właśnie 16 3rd strike mnie ominie... Udanego picia i grania Edytowane 3 sierpnia 2009 przez Crono Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 A to jest jakas szansa zeby mnie dopisac ? Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 ej nie spać! Yun, Bati, Trawa... Cytuj
Bati 1 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 (edytowane) Byłem w górach, więc nie odpisywałem. Ja mam już plan taki że jeżeli będę jechał to samochodem, i najpewniej Yun i Trawa będą jechać ze mną (jeżeli będą jechać ;D) i też nie wiem jak z chłopakami ze stroszka, bo tez wyrażali chęci zabrania się ;P Jak chcesz to też możesz się zabrać ;P jeżeli panda się nie zawali ;D Edytowane 6 sierpnia 2009 przez Bati Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 (...)jeżeli panda się nie zawali ;D Zabawne <_< :catfight: A jest mozliwosc zarwac u Ciebie dzien przed nocke w Bytomiu czy niebardzo? ;] Cytuj
Bati 1 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 LoL aleś wydedukował chodziło mi o to że panda jest 5cio osobowa a chętnych już jest sporo ;P także jedynie z tym może być problem. Z nocką natomiast nie powinno być żadnego problemu (no oprócz tego że ja nie mam własnej konsoli ;D) ale to już wiesz. Ale tym razem nie zgadzam się na żadne przemeblowania ;D Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 dopiszta do listy: Mirek (Muflon) o ile można się jeszcze zapisywać... można? ;] Cytuj
tokis 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) Tokis i Manieq, duet tekkenowo-stritfajterowy, zjawią się w Opolu już w piątek, by stawać w szranki e-sportu i poszukiwać Graala, po brzegi wypełnionego Wodą Żródła! Czyli - szykować dupska i kielichy, chłopaczyny! Cis, może byś ostatecznie zaktualizował tę listę obecności, bo z tego co wiem to z Łodzi się powykruszało kilka osób. Pozdro i do zo! Edytowane 10 sierpnia 2009 przez tokis Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Czyli - szykować dupska i kielichy, chłopaczyny! Pozdro i do zo! Czyli co planujesz nam zrobić ? Jakies beer/vodka matche? Czekam na flaszkę od TLT. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) Czyli - szykować dupska i kielichy, chłopaczyny! Pozdro i do zo! Czyli co planujesz nam zrobić ? Jakies beer/vodka matche? Czekam na flaszkę od TLT. Czyli - dupska zlać, w kielichy - nalać(Wody Źródła, ofkz ). Nie no, śmieję się, I'm too weak 4 y'all, Gajda mnie bije Hwo... Ale z nieznajomymi mi jeszcze osobami dobrze by było "fajkę pokoju" zapalić(heh, ze znajomymi tym bardziej)! Cisu, Pychu, ogarniacie temat? A o żadnej flaszce od TLT mi nie wiadomo nic, chyba nie brałem udziału w zakładzie. Edytowane 10 sierpnia 2009 przez tokis Cytuj
manieq 1 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Mam nadzieje że będziemy grali sporo w SF 4 musze potrenować koniecznie Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Mnie jednak raczej nie będzie, sory ;/ Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2009 szkoda że wykruszają sie osoby............... ;/ przykro mi z tego powodu... myślałem że wyjdzie mi fajnie organizacja... coż więc tak piszcie o której mniej więcej będziecie w opolu to moi ludzie was odbiorą albo zjawie się osobiście adres to wrocławska 19C/23 do zobaczenia na zlocie ;] Cytuj
gamer 1 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 ja ci dam cisu 100% odpowiedź jutro bo konsola mi pier.dolnęła w kalendarz i nie wiem ile z naprawy mi wezmą. Jak już będe to w sobotę wieczór Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 szkoda że wykruszają sie osoby............... ;/ przykro mi z tego powodu... myślałem że wyjdzie mi fajnie organizacja... coż więc tak piszcie o której mniej więcej będziecie w opolu to moi ludzie was odbiorą albo zjawie się osobiście adres to wrocławska 19C/23 do zobaczenia na zlocie ;] Jeśli będzie TV Barta to mogę wziąc swoją konsolę (gdyby Ci brakowało) Cytuj
Trawa Zabrze 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Dobra ja juz wrociłem Trawa it`s alive ... Pychu ty sie nie martw o mnie ja jade na 100% , teraz jak pojedziemy to zas spalisz krzak Trawy jak na TTT do poznania , a nie pisalem bo bylem na chechle na pare dni i jakos po chechle popilem a wczesniej to jakos nie chcialo mi sie wchodzic ... co do watku batiego to ze stroszka chce jechac tylko zielarz , jak wezmiesz swa pande to tam policz ile na fuche mam brac ? a co do twoich urodzin to mysle ze jak kazdy postawi ci po symbolicznym piwie to bedziesz mial 2 dni trabe zycia , uwzgledniajac to ze jeszcze organizator cos ma zalatwic jeszcze , czyli ty pierwszy idziesz do wymiany z watroba info dla organizatora teraz , moge wziac tv 14` bo stoi mi w domu , takze jak tam skolujecie jakies ps2 lub bedzie potzrebny to napiszcie mi ewentualnie ...... POZDRO DLA WSZYSTKICH 8) Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 maniek należy do TLT cisu Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Tokis i Manieq, duet tekkenowo-stritfajterowy, zjawią się w Opolu już w piątek, by stawać w szranki e-sportu i poszukiwać Graala, po brzegi wypełnionego Wodą Żródła! Czyli - szykować dupska i kielichy, chłopaczyny! Cis, może byś ostatecznie zaktualizował tę listę obecności, bo z tego co wiem to z Łodzi się powykruszało kilka osób. Pozdro i do zo! Oficjalnie potwierdzam, w piątek sye zjawią: -Tokis(TLT) -Manieq(TLT) -Velurian(TLT) -Gajda(TLT) -Junior(LTL) A w sobote prawdopodobnie sie zjawią: -TechnoGomez(TLT) -CactuarAss(TLT) Cytuj
Bati 1 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 (edytowane) Cisu, ludki ze śląska też przyjadą w Piątek, wieczorem. Dobrze by było jakbyś tutaj, albo mi na PW podał swój numer Telefonu, tak dla pewności, jakby coś było nie tak zgubilibyśmy się albo co (przyjedziemy samochodem) Edytowane 12 sierpnia 2009 przez Bati Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2009 500-085-886 dzwonić w razie potrzeby dalszych wskazówek maniek należy do TLT cisu Spokojnie chłopak nie wybuchaj... ;] nevan możesz wziąść konsole ;] Cytuj
Trawa Zabrze 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 thx cisu za tela za wczasu to wezme ta moja brawie 14` pisal tez do mnie zielarz 2 tyg temu ze tez chce jechac ale nic nie pisal narzie napisalem po esie zielarzowi , melonowi i yunowi ... im wieksza ekipa tym lepiej 8) tak wiec dozobaczenia na miejscu , watek bede regularnie przegladal 8) Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 ja i Muflon bedziemy w piatek wieczorem, a w sobote wieczorem musimy spadac takze cos sie pogra myse ;] Cytuj
gamer 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 CIsu ja jednak bedę ale w sobotę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi