gamer 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Czy ktoś z Łodzi jedzie w sobotę ? Jak ktoś jest w stanie rzucić się na benzynę tego mogę samochodem zabrać !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Velu jednak bedziesz? rewelka my tez bedziemy w piatek. no to piatek szykuje sie srogi ; ). Cytuj
manieq 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 jedna konsole przeznaczamy do SF'a 4 Cytuj
Trawa Zabrze 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 mannieq to sie zobaczy moze byc 5 konsol i wtedy z 2 beda na st4 tez bym se w to zagral chociaz lamie fest bo gralem z 20 razy w to ale gierka jest warta zachodu 8) Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 jesli bedzie 3rd strike i bedzie z kim grac to olewam tekkena i sf4 tak czy inaczej do jutra ;] Cytuj
manieq 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 a ja we wszystko pogram w tekkena sluze za worek na juggle, w 3rd strike nie umiem grac, a w sf 4 cos tam potrafie Cytuj
Trawa Zabrze 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 panowie jakos sie dogadamy o co sie tu martwic ? pychu co do twojej gierki to skoluj ps2 i ta giere swoja Cytuj
Keii 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Dobra... Nie wiem jak ja to kurewa zrobie tzn. za co pojade [ wroce stopem :] bede jadl jablka ktore uda mi sie nazbierac a pil bede wode z pralki ale sie pojawie. Nie ominie mnie kolejna miedzymiastowa rzeznia. Cytuj
Bati 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Hola Hola Panowie, Cisu wyraźnie napisał że "w tekkena" ;D jeżeli będzie jakiś stary czarnobiały tv wolny to może uda się skołować dla Was ewentualnie jakiegoś snesa i SF2Turbo ;D a tak na poważnie, to nie wiem czy to ma jakiś sens, ale jeśli jest "potrzeba" to mogę wziąść PS2 (BEZ PADÓW ), ale wydaje mi się że to chyba zbędne działanie. Cytuj
Mace 170 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 ja jestem calkowicie za ps2 + 3S takze brac, brac, brac! ;D Cytuj
Trawa Zabrze 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) no ja biore mego funaja 14` ktory zostal zrobiony na podzespolach SONY BRAVI batiego nie sluchajcie bo ma urodziny i itak nie bedzie w stanie do zadnych negocjacji a co do ludnosci bez prowiantu to moge byc hojny i zakupic takim delikwentom pasztet drobiowy ale chleb we wlasnym zakresie panowie i panie ... Edytowane 13 sierpnia 2009 przez Trawa Zabrze Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 500-085-886 dzwonić w razie potrzeby dalszych wskazówek nevan możesz wziąść konsole ;] Dziękuję, że mogę Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2009 500-085-886 dzwonić w razie potrzeby dalszych wskazówek nevan możesz wziąść konsole ;] Dziękuję, że mogę nie ty nie możesz... masz kare... Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Hola Hola Panowie, Cisu wyraźnie napisał że "w tekkena" ;D jeżeli będzie jakiś stary czarnobiały tv wolny to może uda się skołować dla Was ewentualnie jakiegoś snesa i SF2Turbo ;D a tak na poważnie, to nie wiem czy to ma jakiś sens, ale jeśli jest "potrzeba" to mogę wziąść PS2 (BEZ PADÓW ), ale wydaje mi się że to chyba zbędne działanie. Świetnie bati! świetnie chyba dam ci podwyszke... znaczy będzie 1 stanowisko do SF. reszta tekken only... ale nie załamujcie sie mieszkam w bloku gdzie jest 8 wolnych zsypów na śmieci niewiem jak z dostępem do prądu ale można przeciągnąć... tak więc widzimy się jutro a z resztą w sobote... tak więc Wpisowe wynosi minimum. 0,7 (nie absolwenta!!!) wody źródlanej, albo 10 piw a i mile widziany spirytus może być rozrobiony jak nie to mam ekipe rozrabiającą na miejscu... Wymagania od uczestnika: *Ukończone 18 lat *Podstawowa znajomość języka pijackiego *znajomość w obsłudze Pada *Książeczka sanepidowska *Duży spust *Uległość po alkocholu Mile Widziane: *Możliwość Sprowadzenia azjatki *Zaświadczenie o nie zasypianiu podczas łamania się... *Potwierdzenie o nie bełtaniu podczas snu *Uprawnienia do obsługi ( najlepiej Dual...) Pada *11 win'sów na Surviwalu *Własny Pad najlepiej podpisany niestety wszędzie panują zasady... najlepiej koło 20:00 zjawiajcie się. ci co jadą w sobote to tak po 14:00 Pozdrawiam i życze dobrej zabawy. PS. zapomniał bym jest jeszcze impreza w Opolu " Wielkie Sprzątanie Po Zlotowe" miałem otworzyć osobny temat ale połączę ;] XD G(ł)ównym Organizatorem Jest nie wysoki i nie chudy Blond Chłopak o nazwie Velurian wszelkie pytania proszę kierować do niego on z przyjemnością udzieli wszystkich niezbędnych informacji i porad. kto sie pisze na to??/ co najlepsze udział jest !!!Bezpłatny!!!! oraz poczęstunek w postaci Ciepłej długo parzonej kawy na pobudzenie sie i koncentracje. nie wiem jak wy ale ja bez gadania biorę w tym udział kto leci ze mną?? XD ;] Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Cisu Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2009 Dobra... Nie wiem jak ja to kurewa zrobie tzn. za co pojade [ wroce stopem :] bede jadl jablka ktore uda mi sie nazbierac a pil bede wode z pralki ale sie pojawie. Nie ominie mnie kolejna miedzymiastowa rzeznia. to jest Desperant!!! jestem z ciebie dumnny ;] Cytuj
gamer 1 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 a jakbym był w sobotę 12:00 albo 13:00 pogniewałbyś się ;P ? Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2009 będziesz musiał kupić mi bukiet piw... LoOz szkoda że tak późno dobrze że wogóle będziesz ;] PYCHU ja wiem że chciałbyś ale zlot będzię obejmował tekkena only... robie tylko 1 stanowisko do SF4... jedno stanowisko będzie Free play... mam prośbę do któregoś zucha jakby mógł wziąść aparat cyfrowy z kablem usb. to by było odjazdowoooooooooo!!!!!!!!!!!! ps: z łodzi dziś jedzie Velu, Maniek, Junior, tokis będzie u mnie z 1,5h a juto dojedzie Gomez i Cactuar ass weź weź nevan... Cytuj
Trawa Zabrze 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) SROGIE MASZ TE WYMAGANIA Cisu ja na pozniejsza impre organizowana przez Velura sie narazie nie pisze ale kto wie moze jeszcze sie skusze ja aparat wezme ale kabel mini USB musicie wy zalatwic Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Trawa Zabrze Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2009 Tokis z konta Cisa: UWAGA! Ponieważ Cisowi wyładował się telefon, proszę dzwonić na mój numer i prosić Cisa ewentualnie. Ponad to, jeśli któryś z was ma ładowarkę do LG Shine, będziemy wdzięczni! Mój numer to: 888-440-222(Play) Pozdro i do zobaczenia! Cytuj
gamer 1 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 wciąż mam w aucie wolne miejsca więc jak ktoś z ŁDZ jutro chce jechać ze mną niech da mi znać na gg !!!!!!!!!!! Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 wrocilem wczesniej z powodu spraw prywatnych napisze podsumowanie w telegraficznym skrocie: HARDKOR BEZ PIERDO.LENIA reszta ode mnie wkrotce... Cytuj
Trawa Zabrze 0 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 no ja tez musze szczerze przyznac ze spotkanie bylo dosc nie bagatele dobrze zostalo zorganizowane ale zabraklo streta 1 dnia jednak poniewaz Y** zrobil juz desant powrotny 2 dnia atmosfera byla spoko i mila , nnowe znajomosci , nowi sparing partnerzy i ogolem swietna atmosfera ... pozdro dla wszystkich 8) Cytuj
gamer 1 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 (edytowane) przed chwilą z chłopakami wróciliśmy samochodem nie powiem ale melanż był bardzo konkretny. Niestety dopiero w sobotę dojechałem do Opola na party gdyż w piątek nie mogłem. Na miejscu w końcu zagraliśmy w tekkena z Tokisem i Velurianem, z którymi nie mogliśmy się na granie ustawić od wielu miechów. Szkoda jednak, że już w sobotę ktoś musiał iść i nie powiem nie, które rzeczy jakie się tu działy to były hitem sezonu jedno z nich jest na fotach w linku poniżej Cisa na zdjęciu poniżej . Fajnie był ow końcu poznać bliżej Tokisa i Velura i reszte ekipy . Alkohol się lał na maxa lecz od niedzieli na południe gdzieś otrzymałem bana na alkohol musiałem wyjechać wieczorem (a byłem samochodem) P.S. W drodze powrotnej osobistości Velura i Juni0ra rozp.ierdoliły mnie na maxa a co się działo w drodze powrotnej jak już w samej Łodzi byliśmy to było już przegięcie ch.uja <hahaha> a ocb niech Velu i Łysy sami się pochwalą . Ogółem nie żałuje, że tam pojechałem Zapraszam do oglądania zdjęć i zaznaczam, że będzie ich więcej. Pozdro 4 @ll tych co byli na melanżu http://rapidshare.com/files/268208126/pija...VIII09.rar.html Edytowane 17 sierpnia 2009 przez gamer Cytuj
manieq 1 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Cisu zlot pierwsza klasa. Wszystko dobrze zaplanowane. Miejscowka blisko sklepow. Nie sadzilem ze tyle osob bedzie chcialo pograc w SF'a 4 Oplacalo sie zostac do poniedzialku by moc pokatowac streeta. ( dziex scoop za wytrwala walke do samego konca. Ja tez sie duzo nauczylem ) Jak tylko bede mial kase i beda organizowane zloty to napewno sie bede pojawial bo atmosfera jest niesamowita na takich spotkaniach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi