Komandos 21 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) Witam. Jako, że UFC Undisputed 2009 zdobyło wielką popularność także w naszym kraju postanowiłem zorganizować ten turniej. Chętnych proszę o zapisywanie się w tym temacie poprzez podanie Gamertaga i numeru gg. Turniej ruszy kiedy zapisze się co najmniej 12 osób. Zasady ogólne: 1. Turniej będzie rozgrywany na konsoli X360 2. Rozgrywki będą prowadzone w systemie grupowym 3. Punktacja: 3 pkt wygrana, 1- remis, 0 przegrana 4. Wyniki podajemy w formie: Grupa X Gracz A vs Gracz B wynik Zasady dotyczące walk: 1. Gramy do 4 wygranych walk, 3 rundy. 2. w pierwszych dwóch walkach kategorię wagową wybiera gracz A a w kolejnych gracz B. 3. Nie wolno grać zawodnikami z trybu kariery. Na razie to wszystko. Jeżeli o czymś zapomniałem to proszę pisać. Lista uczestników Nick_________GamerTag_____GG 1. Komandos__KomandosPL_6276702 2. elempl_____melepl______13920194 3. pawel5454__pawel12 PL__335760 4. Shinnoq_____Shinnoq____2452203 5. JCK_________IJcKI______2082105 6. lion28_______Alekoss____6807993 7. win_________winOpij____7710798 8. reszka84___reszmen___6169209 9. Action_____ActionPL____6093818 10. SubZero___SubZeroPL__2547862 11. Merib_____M3rib______4894169 12. Cameel__cameel PL___2090705 Etap I Faza Grupowa Czas trwania- 18-25 Czerwiec Grupa A Nik__________Wygrane__________Przegrane__________Pkt. 1. pawel5454________2_________________8______________2___ 2. Shinnoq__________5_________________6______________5___ 3. Komandos________ 8________________ 1______________8____ Grupa B Nik__________Wygrane__________Przegrane__________Pkt. 1. elempl____________________________________________________ 2. Action____________________________________________________ 3. reszka84__________________________________________________ Grupa C Nik__________Wygrane__________Przegrane__________Pkt. 1. Merib_________________________________________________ 2. Cameel_________________________________________________ 3. lion28__________________________________________________ Grupa D Nik__________Wygrane__________Przegrane__________Pkt. 1. win______________________________________________________ 2. JCK____________________4_________________0____________4__ 3. SubZero________________ 0________________ 4___________ Edytowane 21 czerwca 2009 przez Komandos Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) nick:Pitrex Gamertag:PitrexoPL Edytowane 3 października 2020 przez Pitrex Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Zgłaszam akces. Gamertag: cameel PL GG: 2090705 Mam pytanie: Co w przypadku jeśli dwóch tych samych uczestników chce grać tym samym zawodnikiem? Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 Co w przypadku jeśli dwóch tych samych uczestników chce grać tym samym zawodnikiem? To wtedy kto pierwszy ten lepszy Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Co w przypadku jeśli dwóch tych samych uczestników chce grać tym samym zawodnikiem? To wtedy kto pierwszy ten lepszy bez sensu. juz widze te wyscigi o Rampage Jacksona;/ Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) Co w przypadku jeśli dwóch tych samych uczestników chce grać tym samym zawodnikiem? To wtedy kto pierwszy ten lepszy bez sensu. juz widze te wyscigi o Rampage Jacksona;/ Jak jesteś dobry to wygrasz każdym, a Rampage wcale nie jest najlepszy w LHW jak już o tym mowa ^_^ Edytowane 3 czerwca 2009 przez Komandos Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Czyli dwóch graczy nie może grać tą samą postacią? Mam coraz większe wątpliwości co do tego, czy tematy o tej grze znajdują sie we właściwym dziale. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Czyli dwóch graczy nie może grać tą samą postacią? Mam coraz większe wątpliwości co do tego, czy tematy o tej grze znajdują sie we właściwym dziale. Sama gra zabrania aby dwóch graczy grało tym samym typem. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 4 czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) Dobra w tym temacie mamy zapisy jakby ktoś nie zauważył. Jeśli chcecie porozmawiać o grze to są do tego dwa inne tematy na forum. Edytowane 4 czerwca 2009 przez Komandos Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Ale bezsens lol ta gra powinna być w kąciku sportowym. Ale ok, skoro zaczęliście ten cyrk to zróbcie tak, że jak obaj gracze chcą tą samą postać z danej klasy wagowej to wybieracie inną klasę i tyle. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 11 czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 czerwca 2009 Ale bezsens lol ta gra powinna być w kąciku sportowym. Ale ok, skoro zaczęliście ten cyrk to zróbcie tak, że jak obaj gracze chcą tą samą postać z danej klasy wagowej to wybieracie inną klasę i tyle. W kąciku sportowym też jest A bezsensem jest to, że wypowiadasz się na temat gry o której nie masz pojęcia. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 18 czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 czerwca 2009 Rozpoczynamy etap pierwszy turnieju. Grupy rozpisane w pierwszym poście. Czas trwania- 18-25 Czerwca. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Proszę o wypisanie z turnieju,ja już Komandosa prosiłem żeby mnie wypisał jak widać nie poskutkowało o.O P.S. daje wszystkim walkowera Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 20 czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 czerwca 2009 Proszę o wypisanie z turnieju,ja już Komandosa prosiłem żeby mnie wypisał jak widać nie poskutkowało o.O P.S. daje wszystkim walkowera Pitrex siedzisz na xlive po 5h dziennie ale rozumiem, że ciężko Ci znaleźć parę minut na rozegranie tych kilku walk. No trudno. Sparov też zrezygnował, ponieważ nie będzie miał możliwość zagrać w ustalonym terminie. W związku z tym w grupie C są tylko dwie osoby. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Komandos ja wszystko rozumiem ale żeby od razu z tego powodu Blokować mnie na GG xD? i kto tu się jak dziecko zachowuje Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 20 czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 czerwca 2009 Komandos ja wszystko rozumiem ale żeby od razu z tego powodu Blokować mnie na GG xD? i kto tu się jak dziecko zachowuje Nie chce mi się po prostu z tobą prowadzić dyskusji, bo denerwuje mnie twoje olewactwo. A na GG Cię zablokowałem sam wiesz z jakiego powodu i nie ma sensu tego roztrząsać na forum. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Pitrex siedzisz na xlive po 5h dziennie ale rozumiem, że ciężko Ci znaleźć parę minut na rozegranie tych kilku walk. No trudno. Bo to crapowata gra jest. I na pewno nie bijatyka. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Pitrex siedzisz na xlive po 5h dziennie ale rozumiem, że ciężko Ci znaleźć parę minut na rozegranie tych kilku walk. No trudno. Bo to crapowata gra jest. I na pewno nie bijatyka. No spoko. Skoro tak mówisz. A ten... grałeś? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Co w przypadku jeśli dwóch tych samych uczestników chce grać tym samym zawodnikiem? To wtedy kto pierwszy ten lepszy To mi wystarczy, przynajmniej do potwierdzenia drugiej części mojej wypowiedzi. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Co w przypadku jeśli dwóch tych samych uczestników chce grać tym samym zawodnikiem? To wtedy kto pierwszy ten lepszy To mi wystarczy, przynajmniej do potwierdzenia drugiej części mojej wypowiedzi. Czyli rozumiem że nie grałeś? Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Crap to to nie jest. Ale na pewno nie jest z tego bijatyka, bardziej gra sportowa - czaicie pewnie takie gry np boks, proevo. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 (edytowane) Kamil - no właśnie nie wiem, ale wydaje mi sie że to jasno wynika z tego co napisałem. No, chodziło mi mniej wiecej o to co napisał Gascan. Dobra, cofam to że gra jest crapem, stwierdziłem to po animacji postaci ujrzanej w kilku filmikach, jak dla nieco tandetnie to wszystko wygląda, tyle. Podtrzymuje natomiast to, że gra nie nadaje sie zbytnio do tego działu. No ale w sumie mnie to 'ryra' ;] Edytowane 20 czerwca 2009 przez Snake. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 No co do definicji bijatyki, to nie chcę się spierać. Dla mnie etykietkowanie nie ma znaczenia. Trochę mnie zdziwiło że nazywasz tą grę crapem, mimo że nie grałeś. Co do animacji, to wiele "prawdziwych bijatyk" mogłoby się sporo nauczyć od animacji z UFC. Animacja padających po KO ludzików moim zdaniem wygląda bardzo dobrze, zwłaszcza że nie jest sztywna jak np w Tekkenie, tylko jest liczona i koleś padając na przeciwnika zamiast się w niego "zapadać" ładnie po nim spływa. Fakt że czasem zdarzają się błędy. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 21 czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 czerwca 2009 (edytowane) Crap to to nie jest. Ale na pewno nie jest z tego bijatyka, bardziej gra sportowa - czaicie pewnie takie gry np boks, proevo. A od kiedy to gra sportowa nie może być jednocześnie bijatyką? Dla mnie bijatyka to gra w której dwóch chłopków się bije na zamkniętej arenie. Boks jak i UFC jak najbardziej pod to podchodzi, pro evo już niekoniecznie Edytowane 21 czerwca 2009 przez Komandos Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Trochę mnie zdziwiło że nazywasz tą grę crapem, mimo że nie grałeś. No w sumie sie nie dziwie ;p Pogram może kiedyś troche u Pitrexa, to sie wypowiem. Komandos - No niby tak, tyle że w bijatyce nie powinno być żadnych przeszkód z graniem swoją główną postacią. Jeśli naprawde uważasz tą gre za bijatyke, to zarzuć linkiem do frame daty, pozdro. ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi