Oldboy 984 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 I bądź tu mądry, średnia waha się 75/100 ale 200 stówki wywalić w ciemno to trochę zbyt ryzykowne (where is beta?), tym bardziej że jestem wybredny i chyba jednak sobie ją podaruję. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Gra jest od cenegi, więc po rejestracji w kompani graczy możesz ją kupić za 50% ceny w sklepie muve.pl. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 taaaaa ale to miejsce jest już zarezerwowane dla L.A Noire a wiecej paragonów ni ma Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 (edytowane) Zrobiłem dwie misje z kampanii Ruchu Oporu oraz kilka wyzwań. Jeśli chodzi o kampanię to jest to coś w stylu Strefy Wojny z Killzone 3. Mamy określony czas i musimy robić różne zadania, np. wysadzenie drzwi, eskorta rannego towarzysza itp. Jeśli komuś podobała się SW w K3 to będzie się tutaj czuł jak w domu. Póki nie ma PSN to trzeba grać z botami i w sumie z nimi też się fajnie gra. Rzucają amunicję, reanimują, wzmacniają pancerz itp. czyli grają zespołowo Robiąc wyzwania odblokowujemy dodatki do broni. Na razie grałem w dwa rodzaje wyzwań: - tower defence: bronimy posterunku przed nadciągającymi falami wroga - drugie polegało na wykonywaniu określonych zadań, które możemy robić tylko my więc musimy na bieżąco zmieniać swoją klasę żeby wykonać misję. Po tych dwóch godzinach gra mi się ogólnie podoba. Przyjemnie się strzela i skacze/wspina/ślizga. Jak już będzie można zagrać z ludźmi to powinno być jeszcze lepiej. Jedna tylko rzecz mnie denerwuje: co kilka minut wyskakuje komunikat na ekranie, że nie jesteśmy połączeni z PSN I jednak trochę to przeszkadza <_< To tyle Edytowane 11 maja 2011 przez SzczurekPB 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 Jako że mam wybór między killzone 3 a Brink coraz bardziej nastawiam się na Brink tylko męczy mnie jedno czy gra ma lagi? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 czy ktoś kto miał do czynienia z grą wie czy ma ona jakiś online pass? bo zastanawiam sie czy jednak nie dać jej szansy ale bym sie chetnie wymienil bo mam malo kasy teraz;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi