CoATI 1 051 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 ja dostalem tylko kod na theme :< Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Nie grałem na razie za długo,ale fakt że gra daje rade. Mile zaskoczony jestem możliwościami track editora, jest niesamowicie intuicyjny i prosty w obsłudze. Mam pytanie czy wraz z wzrostem xp pojawiają się nowe rzeczy do samochodów i ludków? ATG te zdjęcia to wyrwałeś z neta, czy poodkrywałeś trochę gadżetów? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Sam robiłem fotki, kilka wozów ściągnąłem które ktoś zrobił, a reszta to już zrobione wózki. Cytuj
agst 131 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 ModNation Racers beta spawns incredibly customizable character creations http://scrawlfx.com/2009/12/modnation-racers-beta-spawns-incredibly-customizable-character-creations Jedne z lepszych: Cytuj
Słupek 2 169 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Szykuje się gra LBP podobna. Tylko tym razem wyścigi, liczę na zabawę w stylu CTR i właśnie LBP. Tylko kod do bety coś dojść nie chce ;/. Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 A nie wie ktoś czy można dzielić betę na kilka kont? Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) Tworzenie postaci - walkthrough z polskimi napisami Edytowane 22 grudnia 2009 przez ArturNOW Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Na twitterze rozdają kody do bety. http://twitter.com/ModNationRacers 1 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Mnie sie podoba bardzo, tworzenie mapy łatwo i efektowne i efektywne . Nie wiem czy ktoś zauważył ale wszystkie power upy są skopiowane z serii RollCage na PSX , ta sama akipa czy tylko skopiowali ?? Nie przeszkadza mi to bo Rollcage to dla mnie najlepsza future race gra , lepsza od wipeouta i to miedzy innymi dzięki power upom. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Giera świetna, bardzo podoba mi się koncept. Mimo, że to beta, to jednak jest trochę syfu, dla którego nie kupiłbym tej gry, głównie kwestia framerate'u, oraz bardzo długich loadingów. Kamera też za bardzo się trzęsie jak się jedzie, nie wiem co za człowiek to wykombinował w ogóle . Cytuj
Słupek 2 169 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 (edytowane) Właśnie chciałem o tym wspomnieć bo nikt wcześniej nic nie pisał. Wiem, że to beta ale loadingi kilku minutowe skutecznie zniechęcają po za tym okrutne lagi i ciągłe przycinki. Wczoraj pograłem z godzinkę i odpuściłem sobie z czego polowa tego czasu to loading. Oby w pełnej wersji nie było takiej szopki bo gra będzie niegrywalna. Jeżeli chodzi o sam gameplay to gra jak najbardziej daje rade. Takiej gierki brakowało; mix Lbp i CTR. Edytowane 25 grudnia 2009 przez SłupekPL Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 (edytowane) Wrażenia na Polygamii: http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,7394924,Wrazenia_z_bety_Modnation_Racers.html Generalnie wraca temat frameratu i loadingów. Edytowane 25 grudnia 2009 przez Emiel Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Jest już od kilkudziesięciu minut beta... tylko 100tys więc się śpieszcie. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Ja się przed chwilą załapałem, więc te 100 tys. to musi być jakaś marketingowa szopka. Ale tak czy siak, fajnie, że każdy się załapie. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 nawet fajna ta beta gdyby nie......masakryczne loadingi i niestabilny framerate Cytuj
K_J 4 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Ściągnąłem, zainstalowałem, pograłem i... moje wrażenia: Plusy: + fajny edytor tras i postaci + fajne menu gry + 4 fajne trasy do testowania Minusy: - trudno wczuć się w sterownie - loadingi - gra chodzi z dysku a ładuje się strasznie długo - w czasie loadingów przycięcia muzyki (chwilowa przerwa w odtwarzaniu) - zwolnienia animacji w menu w czasie poruszania się po planszy - jak na grę traktującą o wyścigach niezbyt czuć prędkość (wydaje mi się, że również nie ma tu stałych 30kl/s) Możliwe, że wszystko zmieni się do premiery. Tak jak byłem pozytywnie nastawiony do tej gry po pierwszych prezentacjach tak teraz poczekam na oceny i recenzje pełnej wersji. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Sciagnelem bete i moge powiedziec tyle: takie to sobie. Dlugie loadingi, sredni gameplay - na zakup moglbym sie pokusic tylko, gdyby to byla gra na PS Store (a zdaje sie to bedzie pudelkowa gra, tak?) na ktora zlozylbym sie na forum. Smiem rzec, ze stary Crash Team Racing jest duzo lepszy. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 chyba własnie po to jest beta zeby mozna bylo pomarudzic, tylko ze nie tu tylko pewnie na jakims oficjalnym forum czy coś zapewne loadingi poprawią sami z siebie, ale jak wszyscy powiedza cze nie czuc predkosci itp to moze i to naprawią Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Chwilkę pograłem w bete i jakiegoś specjalnego wrażenia na mnie nie zrobiła. W tym roku jest tyle genialnych gier, więc raczej się nie skuszę. Cytuj
doomny 0 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Też moim zdaniem gra pod PSStore podpada. 200zł za ten tytuł to spore przegięcie. Loadingi z dysku takie długie to co będzie z płyty? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Też jestem rozczarowany, gdy tylko udało mi się kogoś ustrzelić rakietą cofało mnie na trasie ( za karę czy jak?). Zbyt długie loadingi skutecznie mnie odstraszyły. Liczyłem na coś podobnego do LBP + wyścigi gokartami. Na razie pozycja wypada z mojej listy zakupów. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Kurde a już się bałem że te loadingi to wina mojej konsolki. Chyba najdłuższe loadingi ever. A sama gra niespecjalna. Sukcesu LBP nie powtórzy. Cytuj
nero 2 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Zgadzam się ze wszystkimi zarzutami, na dodatek mi gra się zwiesiła kiedy próbowałem wrypać się na ten podwójny podest, musiałem PS3 zresetować >_> Liczę na jakieś update'y czy coś, bo póki co mnie to nie kręci. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 (edytowane) Jestem wielkim fanem Mario Kart (Wii, DS) i gierka na swój sposób mi się podoba. Jedyne co ciężko przełknąć, to dławiąca się animacja i dość nieprecyzyjne (chaotyczne?) sterowanie. Wydaje się, że na takim Wii da się lepiej opanować karta i tym samym bawić się bez niepotrzebnych nerwów. Podoba mi się za to integracja gry online. Od samego początku wbijamy do lobby online na kształt HOME. A także customizacja i tworzenie własnych plansz. Szkoda, że grę eliminują dwie rzeczy, które w porównaniu do Mario Kart Wii są nie do przyjęcia: loadingi oraz szarpiąca animacja. Jeżeli tego nie poprawią gra nie ma szans nie tylko zgarnąć dobrych ocen, ale i zaskarbić miłości graczy, którzy preferują taką arcadeową wyrzynkę. Edytowane 22 stycznia 2010 przez t3xz Cytuj
agst 131 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Z tego co wiem, to dużo ludzi narzekało już przy 1 becie na loading i animacje także myślę, że to poprawią. Zresztą, to powinien być ich priorytet, bo reszta jest dobra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi