Skocz do zawartości

ModNations Racers

Voytec

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gierka bedzie tylko pudelkowa, czy tez na PSN do sciagniecia?

Póki co tylko pudełkowa i chyba tak zostanie. A tak BTW, to niektóre sklepy już ją sprzedają podobno.

Opublikowano

Jestem zachwycony demem. Tego oczekiwałem kolorowa grafa, walka na trasie, skuteczne power upy. Choć cześciowo luka po CTR załatana !!! DO tego kreacja ! Zarówno ludków, jak i kartów prosta i szybka. A tworzenie tras to majstersztyk. W 5 minut stworzyłem fajną, ładną i sensowną trasę. Szkoda, ze w demie własne twory mozna tylko Test Driveować. Gra wskakuje na listę Must Have - dzięki demku.

Opublikowano

Ktoś ma i gra? Jakieś opinie o pełnym produkcie? Jak loadingi i co z tym online?

BTW: Dostałem kod na Sackboy'a do tej gry od Sony na maila - ktoś miał podobnie?

Opublikowano

OK, pograłem troszkę i tak... gra ogólnie fajna, wciągnęła mnie. Klaty na sekunde lepsze niż w beta, jest płynnie. Kolorowo i prosto. Sam Single prayer ok, prosty jesli chce się zaliczyć, trudny jeśli chce się zaliczyć wszystko. Mam wrażenie że jest podobnie jak w Mtorstrom tzn konsola troszke oszukuje, przeciwnik pojawia się znikąd, ostatnio męczyłem się nad wyścigime 1vs1 i za ntym razem byłem przed metą daleko w przodzie aż tu nagle nie wiadomo skąd cała zgraja (podczas walk 1vs1 przeciwnik ma pomocników) wraz zemną znalazła się na mecie w jedne sekundzie tzn wszyscy zmieściliśmy się w jednej sekundzie a rywal miał czas dokładnie taki sam jak ja, nawet setnej sukundy róznicy (ja wygrałem).

Największą wadą są loadingi ( i to po patchu - nawet nie chce myśleć co było przed) ... ale długie wczytywanie jest przeważnie podczas singla bo w online jak tylko załaduje się ModSpot to juz reszta elegancko działa, każdy element ładuje sie dość szybko , wyścigi online znajduje bardzo szybko, w lobby ściąga mape szybko no i ładuje sie wyścig szybko wiec jest jak najbardziej ok.

W pierwsze dnie były problemy z serwerem ale to chyba zwyczaj. Ciężko łączyło, po wyścigu online rozłączało z ModSpotu - trzeba recznie wymusic ponowne połaczenie.

Dodam że juz w pierwsze dni pojawiło się setki nowym tras zrobionych przez graczy i co nie które sa bardzo zakręcone co mi sie podoba...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

czy te loadingi nadal sa takie uciazliwe? bo zastanawiam sie nad kupnem tej gry ale nie chce mi sie czekac 30 sek na wyscig, moze jakis kolejny patch wyszedl? jak ktos ma to niech sie podzieli informacjami na temat czasu oczekiwan na wyscig off i on line

Opublikowano

po ostatnio dodanym patchu podobno load zajmuje mniej czasu, aczkolwiek sam nie zuwazylem roznicy - może poza faktem ze procenty leca nieregularnie. Co do online, trasy laduja się tak samo dlugo, jednak nie spotkałem się z rozlaczaniem z serwerem po wyscigu jak to zwykło bywac zaraz po premierze. niekiedy tylko rozlacza mnie w modspot, ale to raczej wina mojego polaczenia niż samej gry.