Opublikowano 4 czerwca 200915 l Consoles Sports League zaprasza do wzięcia udziału w turnieju online Street Fightera IV na PS3. Rozgrywka będzie miała formę najpopularniejszą, czyli grupy + Double Elimination. Najpierw wszystkich zainteresowanych (ale i nie tylko) zapraszam na zarejestrowanie się na stronie http://www.consoles.net/pl/. Post ten będę aktualizował na bieżąco, wraz z pojawianiem się nowych informacji. REGULAMIN: http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-...les/#rule_37806 Jeśli macie jakieś wątpliwości co do regulaminu, piszcie o nich.
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Autor Jeśli macie jakieś wątpliwości co do regulaminu, piszcie o nich. Przeoczyłem to. Później się zmieni.
Opublikowano 6 czerwca 200915 l troche nie za bardzo kumam ten game accounts. Nazwa musi byc taka jaki mam nick na PSN?
Opublikowano 7 czerwca 200915 l nie chodzi mi o regulamin tylko zapisanie do samej rozgrywki, jest już niby Ladder 1on1 i są tam już osoby zapisane. Na chwile obecna nie mogę dołączyć bo mi wyskakuje ze nie mam game account. No to wybieram utwórz game account i wyskakuje jakiś dziwne okno, ale domyślam się że należy wybrać PSN , a jako "wartość" wpisać jakiś swój nick, tak?? Tylko czy on ma być taki sam jaki mam w PSN. no bo jak inaczej mam dołączyć do rozgrywki?
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Autor Na razie napisałem tylko o założeniu konta. Gdzie widzisz informację o zapisie do laddera? Poproszę, żeby afek później się na ten temat wypowiedział.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Autor Ruszyły zapisy! Miło nam poinformować Was o tym, że ruszyły zapisy na turnieje online w Tekkena 5: Dark Resurrection oraz Street Fightera 4 organizowane przez Consoles Sports League. Więcej informacji: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=7976
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Autor W takim razie trzeba poczekać. Ja dostałem informację, że można się już zapisać. Przepraszam za zamieszanie.
Opublikowano 24 czerwca 200915 l wszystko juz naprawione, przepraszamy za utrudnienia, zapraszam do rejestracji
Opublikowano 26 czerwca 200915 l kiedy startuje ta liga bo 2 tyg mnie nie będzie i zastanawiam się czy zdążę
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Autor Turniej (nie liga) wystartuje od poniedziałku, pod warunkiem, że zbierze się odpowiednia liczba uczestników (na razie zapisały się... 4 osoby ). Edytowane 26 czerwca 200915 l przez Di
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Zarejestrowałem się na tym CSL kilka dni temu, do tej pory nie dostałem potwierdzenia... dzięki, nic na siłe A, już przeczytałem wyżej ;d ok, to zaraz sie znowu zarejestruje. Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Snake.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l To jest od tego poniedzialku? Uuu... to ja odpadam. Do 1 lipca mam jeszcze egzaminy
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Autor Nie wiadomo, czy z powodu takiej a nie innej liczby uczestników zapisy nie potrwają dłużej. Poza tym na początek planujemy fazę grupową, która i tak trwa kilka(naście) dni, zatem spokojnie Łukaszu zajmij się teraz studiami, bo na pewno zdążysz zagrać
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Autor Z racji małego zainteresowania (do niedawna ludzie się tak jarali SF4... a mamy 5 osób na liście ) zapisy zostają przedłużone o tydzień.
Opublikowano 9 lipca 200915 l Ja moge grac po 15 Lipca jak wroce do domu do UK ale widze ze z tego tura to raczej uj bedzie xD
Opublikowano 9 lipca 200915 l No, a ja bede mogl od wtorku (w poniedzialek wieczorem wracam do Poznania) :] Po reVo 2 mam ochote pograc w SF4 zwlaszcza, ze dzisiaj naogladalem sie filmikow z Simami No, a ja bede mogl od wtorku (w poniedzialek wieczorem wracam do Poznania) :] Po reVo 2 mam ochote pograc w SF4 zwlaszcza, ze dzisiaj naogladalem sie filmikow z Simami
Opublikowano 13 lipca 200915 l Autor W takim razie zapisujcie się i namawiajcie innych, może jeszcze coś z tego będzie
Opublikowano 15 lipca 200915 l Autor @Vipe, Mastachi Chcecie w końcu grać czy nie? Bo nikt z Was jeszcze się nie zapisał.