Skocz do zawartości

Turniej SFIV [PS3] online by CSL

Featured Replies

Opublikowano

Consoles Sports League zaprasza do wzięcia udziału w turnieju online Street Fightera IV na PS3. Rozgrywka będzie miała formę najpopularniejszą, czyli grupy + Double Elimination.

Najpierw wszystkich zainteresowanych (ale i nie tylko) zapraszam na zarejestrowanie się na stronie http://www.consoles.net/pl/.

Post ten będę aktualizował na bieżąco, wraz z pojawianiem się nowych informacji.

REGULAMIN:

http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-...les/#rule_37806

Jeśli macie jakieś wątpliwości co do regulaminu, piszcie o nich.

• Odpowiedzi 94
  • Wyświetleń 46,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dlaczego czas 60 sekund zamiast 99 ? :/

Opublikowano
  • Autor
Jeśli macie jakieś wątpliwości co do regulaminu, piszcie o nich.

;)

Przeoczyłem to. Później się zmieni.

Opublikowano

troche nie za bardzo kumam ten game accounts. Nazwa musi byc taka jaki mam nick na PSN?

Opublikowano
  • Autor

O który punkt Ci chodzi?

Opublikowano

nie chodzi mi o regulamin tylko zapisanie do samej rozgrywki, jest już niby Ladder 1on1 i są tam już osoby zapisane.

Na chwile obecna nie mogę dołączyć bo mi wyskakuje ze nie mam game account.

No to wybieram utwórz game account i wyskakuje jakiś dziwne okno, ale domyślam się że należy wybrać PSN , a jako "wartość" wpisać jakiś swój nick, tak??

Tylko czy on ma być taki sam jaki mam w PSN.

no bo jak inaczej mam dołączyć do rozgrywki?

Opublikowano
  • Autor

Na razie napisałem tylko o założeniu konta. Gdzie widzisz informację o zapisie do laddera?

Poproszę, żeby afek później się na ten temat wypowiedział.

Opublikowano

czy jest jakis przewidywany termin tego turnieju?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Registering with this league is currently not possible.

Opublikowano
  • Autor

W takim razie trzeba poczekać. Ja dostałem informację, że można się już zapisać. Przepraszam za zamieszanie.

Opublikowano

wszystko juz naprawione, przepraszamy za utrudnienia, zapraszam do rejestracji

Opublikowano

kiedy startuje ta liga bo 2 tyg mnie nie będzie i zastanawiam się czy zdążę

Opublikowano
  • Autor

Turniej (nie liga) wystartuje od poniedziałku, pod warunkiem, że zbierze się odpowiednia liczba uczestników (na razie zapisały się... 4 osoby :/ ).

Edytowane przez Di

Opublikowano

Zarejestrowałem się na tym CSL kilka dni temu, do tej pory nie dostałem potwierdzenia... dzięki, nic na siłe ;)

A, już przeczytałem wyżej ;d ok, to zaraz sie znowu zarejestruje.

Edytowane przez Snake.

Opublikowano

To jest od tego poniedzialku? Uuu... to ja odpadam. Do 1 lipca mam jeszcze egzaminy :(

Opublikowano
  • Autor

Nie wiadomo, czy z powodu takiej a nie innej liczby uczestników zapisy nie potrwają dłużej. Poza tym na początek planujemy fazę grupową, która i tak trwa kilka(naście) dni, zatem spokojnie Łukaszu zajmij się teraz studiami, bo na pewno zdążysz zagrać :)

Opublikowano
  • Autor

Z racji małego zainteresowania (do niedawna ludzie się tak jarali SF4... a mamy 5 osób na liście :huh: ) zapisy zostają przedłużone o tydzień.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja moge grac po 15 Lipca jak wroce do domu do UK ale widze ze z tego tura to raczej uj bedzie xD

Opublikowano

czas urlopów :)

od poniedziałku już też mogę grać.

Opublikowano

No, a ja bede mogl od wtorku (w poniedzialek wieczorem wracam do Poznania) :]

Po reVo 2 mam ochote pograc w SF4 zwlaszcza, ze dzisiaj naogladalem sie filmikow z Simami :D

No, a ja bede mogl od wtorku (w poniedzialek wieczorem wracam do Poznania) :]

Po reVo 2 mam ochote pograc w SF4 zwlaszcza, ze dzisiaj naogladalem sie filmikow z Simami :D

Opublikowano
  • Autor

W takim razie zapisujcie się i namawiajcie innych, może jeszcze coś z tego będzie :)

Opublikowano
  • Autor

@Vipe, Mastachi

Chcecie w końcu grać czy nie? Bo nikt z Was jeszcze się nie zapisał.