afek 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) najlepiej bylo by rozegrac w czwartek, ale dalismy specjalnie 2 dni odstepu zeby nie bylo zadnych poslizgow, czyli masz czwartek i piatek na odbebnienie spotkania oraz proponowana godzine wpisujesz w komentarzach pod meczem Edytowane 4 sierpnia 2009 przez afek Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 eee a czemu ja jestem na rezerwowej liscie ? ja juz dawno sie zapisalem do ligi Cytuj
afek 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 bo wiem ze bedziesz na 100% chetny i gotowy do gry:) a gwarantuje ci ze ktos sie nie pojawi i napewno zagrasz:) Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2009 afek, ale manieq wcześniej się zapisał... Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 dobra nvm moze poprostu tak wypadlo losowanie Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) Jako ostatni zapisał się Artur0721 i to on powinien znaleźć się na liście rezerwowej. Da się to jeszcze zmienić? Edytowane 4 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Di bez nerwow losowanie bylo takie i juz. Nie ma sie co pieklic Cytuj
Sharg 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 manieq jako polski daigo i po zwyciestwie na ReVo2 powinien byc seedowany od razu do półfinałów :D Cytuj
afek 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 ok w takim razie zmieniam zawodnikow, na rezerwie zostnie Artur0721, za 3 min powinno byc wszystko poprawione:) Cytuj
Manior 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 eee a czemu ja jestem na rezerwowej liscie ? ja juz dawno sie zapisalem do ligi A zapisy do ligi nie byly czasem osobno niz zapisy do cupa? Nie chce nic mieszac, sam sie dziwilem, ze manqa nie ma, ale wiem, ze Artur sie nastawil na swoje mecze i tak troche glupio... Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) ej ludzie mowilem wam juz nie wyrzucajcie teraz nikogo... nie gram to trudno zagram nastepnym razem... nie robcie teraz zamieszania... Manior pomylilo mi sie a poza tym i tu i tu juz dawno sie zarejestrowalem.. Afek nie zmieniaj juz tego zostaw jak bylo. Ps. ja jestem za cienki na Cupa jak potrenuje to na nastepny sie zapisze Edytowane 4 sierpnia 2009 przez manieq Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 manieq jak nie zagrasz to można zrobić dodatkowy super finał ze zwycięzca reVo 2 ;D Cytuj
Manior 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 ej ludzie mowilem wam juz nie wyrzucajcie teraz nikogo... nie gram to trudno zagram nastepnym razem... nie robcie teraz zamieszania... Manior pomylilo mi sie a poza tym i tu i tu juz dawno sie zarejestrowalem.. Afek nie zmieniaj juz tego zostaw jak bylo. Ps. ja jestem za cienki na Cupa jak potrenuje to na nastepny sie zapisze Nie no manius bez Ciebie to nie to samo, wiec niech cos mysla chlopaki. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Manior nie mieszaj juz zagram nastepnym razem. Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) Ok, w takim razie Artur gra http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-...match/14914859/ (jeśli nie widzicie zmian, odpalcie kill cache) Do dyskusji zapraszam również na forum nSports. Edytowane 4 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Ok, w takim razie Artur gra http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-...match/14914859/ (jeśli nie widzicie zmian, odpalcie kill cache) Do dyskusji zapraszam również na forum nSports. przeczytalem w regulaminie ze potrzebny bedzie zrzut ekranu z wynikiem walki - jak i kiedy ma on zostac zrobiony? Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2009 Nie jest to wymagane, poprawiłem Reguły układałem na podstawie innej gry, a tutaj robienie zrzutu (zdjęcia z aparatu/telefonu lub screena z karty TV) byłoby dość kłopotliwe. Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Nie jest to wymagane, poprawiłem Reguły układałem na podstawie innej gry, a tutaj robienie zrzutu (zdjęcia z aparatu/telefonu lub screena z karty TV) byłoby dość kłopotliwe. super - dzieki, (a juz przygotowywalem aparat:-))) Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 (edytowane) Pojedynek z Kejimem odbył się wcześniej niż planowaliśmy. Jakiś czas temu skończyliśmy grać. Wynik: Slide (Dhalsim) 5:0 Kejim (Blanka) Bardzo obawiałem się tego pojedynku, bo nie byłem ograny na Blankę. Na dodatek wiedziałem, że Kejim wygrał poprzedni turniej online. Dzień wcześniej zagraliśmy kilka meczów, choć Kejim większość czasu nie gral swoim mainem. Myślałem, że zmieni postać na Bison albo Balroga, bo wygrał ze mną w tych sparingach tymi postaciami pojedyncze walki. Początek walki bardzo nerwowy, nie znałem wszystkich zagrań Kejim i jego Blanki. Pierwsza runda źle zapowiadała dalszy przebieg walk, jednak z rundy na rudnę coraz lepiej poznawałem presingi Kejima i umiejętnie probówałem uciekać i kontrolować pole. Największym błędem Kejima było moim zdaniem to, że od początku rundy wycofywał się i pozwalał mi na kontrolowanie gry. Nie jestem zadowolony z tego, że w kluczowych momentach nie potrafiłem zrobić podstawowego combo z superem. Może przez lekki stres, może muszę więcej się ograć żeby wychodziło to automatycznie. Ciekaw jestem bardzo jak będą wyglądały walki, choć jak wspomniałem wiem, że z mojej strony stać było mnie czasami na więcej niż to co pokazałem. Kejim nagrywał walki i będą wrzucone na youtube. Dzięki wielkie Kejim z walkę mam nadzieje, że dalej pójdzie Ci o wiele lepiej i obyśmy spotkali się ponownie w filnale czego nam obu życzę Edytowane 6 sierpnia 2009 przez Dark_Slide Cytuj
manieq 1 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 No prosze a mowilem ze dhalsim to straszna dzi... ? ostrzegalem Gratulacje dla zwyciezcy i czekam na dalsze wyniki Cytuj
Crono 0 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Gratki slide, to prawda kozacki z ciebie Sim ^_^ Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Film z walki przepraszam za brak dźwięku ale coś się skopało w kamerze, może dlatego iż ustawiałem ją na szybko Cytuj
Di 839 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2009 Slide, grałeś tak jak Philippino Champ na Evo? Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Wlasnie wszedlem na neta i nie ogarniam lekko. Ja musialem ta walke dzisiaj o 18 rozegrac? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi