Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Autor 18 to orientacyjny termin rozpoczęcia walki, ale masz 48h na rozegranie jej
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Mastachi nadal jedziesz El Fuerte biegacz z meksyku ? nagraj film z walk to chetnie poogladam A i mam combo dla ciebie ale pewnie juz je wymysliles trzymasz MK i teraz tak: odbijasz od sciany lecisz na kolesia i HP, HP, puszczasz MK i dokrecasz superke 500 dmg zjada sory za troche offtopa
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Mastachi nadal jedziesz El Fuerte biegacz z meksyku ? nagraj film z walk to chetnie poogladam A i mam combo dla ciebie ale pewnie juz je wymysliles trzymasz MK i teraz tak: odbijasz od sciany lecisz na kolesia i HP, HP, puszczasz MK i dokrecasz superke 500 dmg zjada sory za troche offtopa Prawie wogole nie gram Ale to combo zapgrejdowalem lekko, dodajac jeszcze jedno HP. Tak z 70% mi wchodzi
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Sie chyba wku.rwie. Wchodze dzisiaj na strone turnieju, zeby cos ogarnac, a tu napisane, ze ten jakis ziom wygral. Kur.wa. Da sie to anulowac?
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Autor http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-...=0&comments Skontaktuj się z nim. Najwidoczniej nie przeczytał regulaminu.
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Di czy ja mam grac zamiast bigboya bo Vipe sie juz mnie pytal czy gramy bo bigboy ma awarie PS3
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l witam - mecz manior (ryu): shinjitsu80 (ryu) zakonczyl sie wynikiem 5:0 Manior gratuluje wygranej a przede mna jeszcze dluga droga zeby poprawic technike:-)
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Autor Di czy ja mam grac zamiast bigboya bo Vipe sie juz mnie pytal czy gramy bo bigboy ma awarie PS3 Tak, grajcie. Ja teraz walczę z systemem
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l na pewno znajdę chwilę wieczorkiem, jeśli dziś Tobie nie pasuje, to proponuję jakoś jutro przed południem byśmy zdążyli jeszcze drugą rundę machnąć PS. jeśli będziesz wolny ale np dopiero około 24.00 to daj znać wcześniej Edytowane 8 sierpnia 200915 l przez Vipe
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Jakby co wygralem z nite'em 5 do 4. Nie wiem, da sie tamten wpis zmienic?
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l witam - mecz manior (ryu): shinjitsu80 (ryu) zakonczyl sie wynikiem 5:0 Manior gratuluje wygranej a przede mna jeszcze dluga droga zeby poprawic technike:-) Dzieki Shinji. A czy moglbys potwierdzic wynik na stronie consoles.net
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Autor @Mastachi Wynik jest poprawnie wprowadzony (http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-ps3/1on1/1on1_sf4_cup/match/14914860/?comment=0&comments) , ale nie mogę przerzucić Cię do następnej rundy (nie wiem dlaczego) Wieczorem jeszcze spróbuję się z tym pomęczyć.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l witam - mecz manior (ryu): shinjitsu80 (ryu) zakonczyl sie wynikiem 5:0 Manior gratuluje wygranej a przede mna jeszcze dluga droga zeby poprawic technike:-) Dzieki Shinji. A czy moglbys potwierdzic wynik na stronie consoles.net Wlasnie potwierdzilem!
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l trzeba było tego nie wrzucać Strasznie się na to patrzy Najlepsze są odglosy uderzania w przyciski na sticku Kejima i pojedyńcze westchnienia
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l to ty nie ogladales mojego pojedynku z Fazza tam to dopiero sa efekty dzwiekowe
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Osobe ,z ktora mialem zagrac pierwszy fajt i Osobe ,z ktora mam zagrac aktualny mecz psieprasiam ,ale najpierw bylem 2 tygodnie nad morzem ,a po powrocie do domu PS3 przywitalo mnie zolta lampka i tak koncze moj udzial w turnieju bez zagrania nawet jednego meczu... Edytowane 10 sierpnia 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Osobe ,z ktora mialem zagrac pierwszy fajt i Osobe ,z ktorym mam zagrac aktualny mecz psieprasiam ,ale najpierw bylem 2 tygodnie nad morzem ,a po powrocie do domu PS3 przywitalo mnie zolta lampka i tak koncze moj udzial w turnieju bez zagrania nawet jednego meczu... Przekaże Artowi, czekal na Ciebie, powodzenia z konsolą.