Di 839 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2009 18 to orientacyjny termin rozpoczęcia walki, ale masz 48h na rozegranie jej Cytuj
manieq 1 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Mastachi nadal jedziesz El Fuerte biegacz z meksyku ? nagraj film z walk to chetnie poogladam A i mam combo dla ciebie ale pewnie juz je wymysliles trzymasz MK i teraz tak: odbijasz od sciany lecisz na kolesia i HP, HP, puszczasz MK i dokrecasz superke 500 dmg zjada sory za troche offtopa Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Mastachi nadal jedziesz El Fuerte biegacz z meksyku ? nagraj film z walk to chetnie poogladam A i mam combo dla ciebie ale pewnie juz je wymysliles trzymasz MK i teraz tak: odbijasz od sciany lecisz na kolesia i HP, HP, puszczasz MK i dokrecasz superke 500 dmg zjada sory za troche offtopa Prawie wogole nie gram Ale to combo zapgrejdowalem lekko, dodajac jeszcze jedno HP. Tak z 70% mi wchodzi Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Sie chyba wku.rwie. Wchodze dzisiaj na strone turnieju, zeby cos ogarnac, a tu napisane, ze ten jakis ziom wygral. Kur.wa. Da sie to anulowac? Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2009 http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-...=0&comments Skontaktuj się z nim. Najwidoczniej nie przeczytał regulaminu. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Di czy ja mam grac zamiast bigboya bo Vipe sie juz mnie pytal czy gramy bo bigboy ma awarie PS3 Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 witam - mecz manior (ryu): shinjitsu80 (ryu) zakonczyl sie wynikiem 5:0 Manior gratuluje wygranej a przede mna jeszcze dluga droga zeby poprawic technike:-) Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2009 Di czy ja mam grac zamiast bigboya bo Vipe sie juz mnie pytal czy gramy bo bigboy ma awarie PS3 Tak, grajcie. Ja teraz walczę z systemem Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) na pewno znajdę chwilę wieczorkiem, jeśli dziś Tobie nie pasuje, to proponuję jakoś jutro przed południem byśmy zdążyli jeszcze drugą rundę machnąć PS. jeśli będziesz wolny ale np dopiero około 24.00 to daj znać wcześniej Edytowane 8 sierpnia 2009 przez Vipe Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Jakby co wygralem z nite'em 5 do 4. Nie wiem, da sie tamten wpis zmienic? Cytuj
Manior 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 witam - mecz manior (ryu): shinjitsu80 (ryu) zakonczyl sie wynikiem 5:0 Manior gratuluje wygranej a przede mna jeszcze dluga droga zeby poprawic technike:-) Dzieki Shinji. A czy moglbys potwierdzic wynik na stronie consoles.net Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2009 @Mastachi Wynik jest poprawnie wprowadzony (http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-ps3/1on1/1on1_sf4_cup/match/14914860/?comment=0&comments) , ale nie mogę przerzucić Cię do następnej rundy (nie wiem dlaczego) Wieczorem jeszcze spróbuję się z tym pomęczyć. Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 witam - mecz manior (ryu): shinjitsu80 (ryu) zakonczyl sie wynikiem 5:0 Manior gratuluje wygranej a przede mna jeszcze dluga droga zeby poprawic technike:-) Dzieki Shinji. A czy moglbys potwierdzic wynik na stronie consoles.net Wlasnie potwierdzilem! Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 trzeba było tego nie wrzucać Strasznie się na to patrzy Cytuj
Manior 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 trzeba było tego nie wrzucać Strasznie się na to patrzy Najlepsze są odglosy uderzania w przyciski na sticku Kejima i pojedyńcze westchnienia Cytuj
manieq 1 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 to ty nie ogladales mojego pojedynku z Fazza tam to dopiero sa efekty dzwiekowe Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) Osobe ,z ktora mialem zagrac pierwszy fajt i Osobe ,z ktora mam zagrac aktualny mecz psieprasiam ,ale najpierw bylem 2 tygodnie nad morzem ,a po powrocie do domu PS3 przywitalo mnie zolta lampka i tak koncze moj udzial w turnieju bez zagrania nawet jednego meczu... Edytowane 10 sierpnia 2009 przez XM16E1 Cytuj
Manior 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Osobe ,z ktora mialem zagrac pierwszy fajt i Osobe ,z ktorym mam zagrac aktualny mecz psieprasiam ,ale najpierw bylem 2 tygodnie nad morzem ,a po powrocie do domu PS3 przywitalo mnie zolta lampka i tak koncze moj udzial w turnieju bez zagrania nawet jednego meczu... Przekaże Artowi, czekal na Ciebie, powodzenia z konsolą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi