cichy_ 1 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Czołem wszystkim! Od października 2008 walczyłem z władzami ESL Polska o wsparcie sceny konsolowej. Jesteśmy teraz w fazie finalizowania wszystkiego. Gracze na początek dostaną w swoje ręce następujące ligi (Xbox 360): - Call of Duty 4 - Gears of War 2 - Halo 3 - FIFA 09 - Street Fighter 4 Oczywiście na tym nie poprzestaniemy. Zapisy ruszą w najbliższą środę, lecz do tego czasu potrzebuję dwóch chętnych osób, które mogę zająć się adminowaniem całych rozgrywek. Regulamin jest już napisany, wystarczy wprowadzić kilka zmian. W najbliższy weekend odbędzie się szkolenie adminów, jak się poruszać po systemie. Chętnych zapraszam na wysłanie maila zgłoszeniowego na adres: r.menkala@gmail.com w temacie: STREET FIGHTER 4. Nie ukrywam, że jest to pilne. Więcej info na http://consolesports.pl, http://consoles.net/pl/ oraz w temacie. Mała prośba do admina o przypięcie tematu. Thx. Cytuj
Di 839 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Jak rozmawiałem z afkiem kilka tygodni temu, to powiedział, że jest ktoś do SF4 na X360 manieq, zgłoś się Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 5 czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 czerwca 2009 Tzn. ja jestem od wszystkiego co z Xboxem związane, lecz potrzeba mi rąk do pomocy Cytuj
Di 839 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Rozumiem. Wysłałem manieqowi link na GG. Mam nadzieję, że się zgodzi. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 (edytowane) jestem jestem ale o co kaman ? edit. Dobra juz wiem o co kaman. Czekam na ciebie Di na gg Edytowane 5 czerwca 2009 przez manieq Cytuj
Di 839 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Kto w końcu zajmie się SF-em na X360? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi