TheBesTia 11 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 (edytowane) Je.bane zglitchowane acziwy. Jakiś pomysł na : ally turiana i quarianki ? Zrobiłem wszystkie zadania poboczne oprócz DLC , całość zajęła mi 21h i lipa , ni ma acziwów :confused: Edytowane 31 stycznia 2010 przez TheBesTia Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 (edytowane) Bierz w momencie, w którym ich spotykasz i ZAWSZE ich wybieraj do drużyny aż do końca gry. Przykro mi Bestia innje rady nie mam. Ja z żadnym Ally acziwem problemów nie miałem. Edytowane 31 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
Les777 124 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Mnie za Tali acziw wskoczył fuksem przy ostatnim pobocznym zadaniu na Cytadeli, przed wyruszeniem na ostatnią misję. Miałem szczęście, bo zanim ją uratowałem na początku zrobiłem kilka zadań pobocznych. Może też jakieś ominąłeś? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Nie ,nic nie ominąłem , przechodze gre piąty raz i nie ma takiej opcji, zrobie jak Hela mówi - DLC , jak nie pomoże to poleci płyta przez balkon Tak zrobiłem i lypa, spróbuje jeszcze DLC zrobić. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 powiedz kiedy to się ustawie co by złapać będę miał dwie Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Acziwy za towarzyszy z druzyny sa pobugowane jak cholera, i nie ma na to chyba żadnego sposobu, tylko fuks. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Ja nie miałem problemu z żadnym z nich, wystarczyło wziąć danego towarzysza jak najwcześniej się dało i zrobić wszystkie możliwe misje/planety/pierdoły z nimi w drużynie. Cytuj
Ozzy 0 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 ja przez cala gre mialem ten sam zespol (kaidan i garrus) i za kaidana na samym koncu wskoczyl mi achiv a za garrusa nie, nie mam pojecia czemu tak sie stalo Cytuj
Siara 0 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Za mało zrobiłeś, Kaidana masz już na Eden Prime, a Garrusa "dostajesz" dopiero na Cytadeli. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 (edytowane) Hurra, acziwy za ally wpadły po zrobieniu dwóch DLC. Jednak Darku płyta nie leci :] Edytowane 3 lutego 2010 przez TheBesTia Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Skończyłem 2gie podejście z 57 levelem. Chcę osiągnąć 60 level przy kolejnym podejściu, możecie mi napisać tak pokrótce, jak to NAJSZYBCIEJ zrobić? Czy lecieć z głównym wątkiem, czy po prostu skupić się na pobocznych misjach? Może za jakies konkretne jest więcej expa? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Leć z głównym wątkiem i zabijaj wszystko na piechotę. Inaczej mówiąc nie zabijaj nikogo z mako bo wtedy dostajesz znacznie mniej expa za takiego killa. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Te achievementy typu Ally są nieźle popier. ;] Wszystkie questy praktycznie zrobione, zostały mi te zbierackie, które podobno się nie liczą (czyli na pewno 75 procent jest), a i tak pod koniec gry nie wyskakują. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Mi zaliczyło dopiero po ukończeniu dwóch DLC , mimo , że wszystko inne zrobiłem na 100% Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Czy trik z poziomem trudności wraz z tą samą postacią, działa tak samo na Insanity? Tzn, przestawienie poziomu trudności w opcjach przed Eden Prime czy jest na to inny motyw? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 (edytowane) zjem pada ze złości. kolejny raz kończę grę i za każdym razem balas nie wskakują acziki za ally. co za kawał gówna. a juz totalnie sie w(pipi)iłem jak nie wpadło przejscie gry na najwyższym poziomie (grałem dwa razy i raz nie wpadło) jakies pomysły? coś robie źle? nie zmieniam poziomu ustawien w czasie gry, tyle co w menu poczatkowym przy tworzeniu postaci Edytowane 7 sierpnia 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
radekw 43 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Jak już się skończą wszystkie dialogi/filmiki z początku gry i zdesantują cię na planecie wejdź w opcje i upewnij się że jest ustawiony właściwy poziom trudności - potem już nie ruszaj. Na Cytadeli pozbieraj jak najszybciej wszystkich sojuszników (albo przynajmniej tych, za których chcesz odblokować osiągnięcia) i leć od razu po Liarę. Od tego momentu ZAWSZE wybieraj do drużyny tą dwójkę, za którą chcesz odblokować osiągnięcia. Jeżeli robisz wszystkie misje poboczne to osiągnięcia za sojuszników powinny wpaść jeszcze przed wycieczką na Virmire albo chwilę po. Jeżeli nie robisz misji pobocznych to powinny wpaść po powrocie z Islos na Cytadelę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi