Zeratul 415 Opublikowano 29 maja 2009 Autor Opublikowano 29 maja 2009 trailer mocny... fajna jest akcja z Asari ktora mowi "Shepard!? I t(można dopisać sobie thought)... you're dead!" IMO Shepi musial symulować własną śmierć... widzę, że będziemy mieć czarnoskórego towarzysza, pewnie na miejsce Alenko/Williams. No i to, że akcja będzie się działa na Omedze nie jest żadną niespodzianką. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) No i to, że akcja będzie się działa na Omedze nie jest żadną niespodzianką. No wiadomo, że wiadomo A poniżej jak to miejsce postrzegają poszczególne rasy: While humans refer to it as Omega, the asari name for it translates as 'the heart of evil', the salarians' as 'the place of secrets', the turian name as 'the world without law', and the krogan name it as the 'land of opportunity', clearly reflecting their cultural attitudes towards the society within Omega. Hehe, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A raczej od kultury i sposobu myślenia danego gatunku w tym niesamowitym uniwersum. Edytowane 29 maja 2009 przez Gooralesko Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) I to jest ten szumnie zapowiadany trailer z E3 który miał nam rozwalić głowy? Biedny. Po takich zapowiedziach, liczyłem na kilkuminutowe, pompatyczne przedstawienie, na poziomie trailerów MGS. ps. moment, to jest "teaser". Czyli że będzie też jakiś pełny trailer? Wogole co to za moda ... Trailer to niby zapowiedz gry. Troche głupie to robienie zapowiedzi do zapowiedzi. Nie mówiąc o tym że wcześniej Bioware puściło preludium do zapowiedzi gry, ktora okazuje sie zapowiedzią zapowiedzi gry. Preludium do zapowiedzi zapowiedzi gry. Mistrzowie marketingu. Edytowane 29 maja 2009 przez el becetol Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 To E3 już się zaczęło becetol? Nie wiedziałem. Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 W nazwie filmiku który wkleił Mastah jest nazwa "E3 09 Exclusive Teaser". Targi sie nie zaczęły, ale "Trailery z E3" juz mają osobny dział na gametrailers, gdzie przybywają za każdą minutą, wiec widać nie wszyscy czekają do otwarcia targow z prezentowaniem materialu na nie przeznaczonego. Dlatego pytam czy to jest ten trailer na który kazali nam czekać, czy dopiero trailer tego trailera? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Dobrze. Wszystko rozumiem. Ale jak wiem z doświadczenia killerski materiał i tak zostanie zaprezentowany na konferencjach. Myślę, że Microsoft nie zapomni o swoim flagowym, ekskluzywnym erpegu i wraz z EA/Bioware pokaże ten oczekiwany trailer czy może nawet urywek gameplay'u bezpośrednio na targach. A przed E3 puszczane są same popierdółki, można to było zobaczyć rok temu w postaci trailerków Fallouta 3. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=fINefilcmZw...A7&index=26 Pamiętacie? Mój boże jakie to było uczucie słuchać w tle tego utworu i chłonąć informacje od hipnotycznego Vigila. Mega klimat, coś pięknego. I właśnie dlatego ME jest niesamowitym tytułem. Arcydziełem z wieloma wadami. Ale arcydziełem ze względu na pokłady klimatu w nim zawarte. Edytowane 30 maja 2009 przez Gooralesko Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 W nazwie filmiku który wkleił Mastah jest nazwa "E3 09 Exclusive Teaser". Targi sie nie zaczęły, ale "Trailery z E3" juz mają osobny dział na gametrailers, gdzie przybywają za każdą minutą, wiec widać nie wszyscy czekają do otwarcia targow z prezentowaniem materialu na nie przeznaczonego. Dlatego pytam czy to jest ten trailer na który kazali nam czekać, czy dopiero trailer tego trailera? Podczas E3 zostanie wypuszczona dłuższa wersja tego trailera (potwierdzono przy okazji, że to filmik z ME2 na X360, a nie z PieCa), zaś sama gra zostanie zaprezentowana za kulisami i prawdopodobnie na konferencji, więc możemy liczyć na sporo spisanych wrażeń z obocowania z drugim Efektem Masy. Swoją drogą te zapowiedzi zapowiedzi albo teasery trailerów to ostatnio bardzo popularne zagranie, strasznie wkurzające, ale chyba spełnia swoją rolę jako budowniczego hype'u. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Znamy datę premiery - styczeń 2010: http://www.eurogamer.net/articles/mass-eff...in-january-2010 edit: Usunęli newsa, ale ktoś zdążył zrobić screena : Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No i pokazali... nie wiele więcej ale wiemy dokladnie dlaczego Shepard 'niby' zginął Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 czerwca 2009 czemu? Bo przegapiłem konfe Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 COś tam zaatakowało normandię i pewnie wyjdzie z tego fikcyjne Shepard KIA. A konfa EA to bieda jkich mało. ja tu się napalam na ME2 najpierw czekając na info przy okazji konfy M$ i nic nie dali. To samo na konfie EA - nie pokazali prawie nic. Trailer który widzieliśmy przed E3 został wydłuzony o kilka wstawek z gameplay'u i koniec. Bieda na maksa. Za duży hajp na gameplay sobie zrobiłem przez E3 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) nie widzialem konfy EA ale watpie by byla gorsza od konfy Ubi moze shepard zbierał ludzi by polecieć za collectors? To by było ciekawe Edytowane 2 czerwca 2009 przez Zeratul Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 http://e3.gamespot.com/press-conference/ea-e3/ Nie widziałes to se obejrzyj Kur.wa simsy, simsy, simsy oraz gry dla ich dziwięcioletnich córek to jedna trzecia konfy. A jak zeschczuk i muzyka weszli na scenę to dwa śmieszne trailerki puścili i dobranoc. Bieda Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 W trailerze z E3 oprócz ataku mamy jeszcze urywek jak z Normandii wystrzeliwują kapsuły co oznacza, że już jej nie zobaczymy... Czyżby całkiem nowy statek i nowe pojazdy? Było by ciekawie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 czerwca 2009 no jakby nie było nowe wersja mako jest już zapowiedziana... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Poszerzony trailer z polskimi napisami dla tych co angola nie znaju. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 A to widzieli? http://www.gamersyde.com/stream_11478_en.html Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) I kolejny filmik z ME2: http://www.gamersyde.com/leech_11528_en.html Edytowane 6 czerwca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Wyraznie widac, ze oprawa graficzna zostala podbita w gore. Plus "modyfikacje" broni, fajny bajer. Widac lekko zmieniony inwentarz, pewnie nie uswiadczymy juz "zatrzymywania czasu". Cant wait. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Wyraźnie to nie jest słowo pasujące do opisywania wrażeń z tych filmików. Ale fakt, można mniemać, że np. zbroje będą wykonane z większa szczegółowością , twarz tego zabójcy, pomimo słabej jakości filmu, prezentuje się naprawdę wyśmienicie. Odnośnie braku zatrzymywania czasu - to pewnie klasa żołnierz, więc grający nie miał zbyt dużo motywacji do włączania interfejsu aktywnej pauzy. Za to ekran wyboru broni był widoczny. Edytowane 7 czerwca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Thompson 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Jeśli przeniosłem swoje sejwy z poprzedniego GT na mój obecny to będą one dzialać z ME2 czy konieczne jest przechodzenie gry na nowym GT? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Chłopie, jeszcze nawet nie jest znana dokładna data premiery , a ty już chciałbyś wiedzieć które sejwy , co i jak będą działać? 8) Chociaż w twoim przypadku to szczerze wątpie , że będą one działały nawet w 1części. Edytowane 8 czerwca 2009 przez TheBesTia Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 czerwca 2009 ja tylko licze zeby nie powstalo z tego nowe gears of war gameplayowo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi