Gość Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 http://xbox360.ign.com/articles/105/1059596p1.html pracowici, jeszcze 2 nie wyszla, a juz popiskuja o 3. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 (edytowane) http://xbox360.ign.com/articles/105/1059596p1.html Gadka szmatka o Mass Effect 3. Hudson a raczej Bioware chce mieć całą trylogię na jednej platformie więc bardzo pewne jest, że trójkę zobaczymy pod koniec 2012 roku na sam koniec życia Xboxa 360. Edytowane 10 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 A tutaj jakiś filmik z CES. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Obejrzałem filmiki pokazane na CES i powiem jedno - C.U.D.O. Oby fabularnie było dobrze bo jak nie to się wk.urwię. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Szperam dzisiaj po dysku patrze i JEST, mam save z ME. Co za ulga Dwójkę będę miał na premierę, nie mogę się już doczekać. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 (edytowane) Zobaczcie jacy jesteśmy poszkodowani dlatego, że gramy na konsolach http://www.gram.pl/sk1_9QzqGu3_Mass_Effect_2_Edycja_Kolekcjonerska.html?utm_source=sklep_gram&utm_medium=link&utm_content=Mass_Effect_2_Edycja_Kolekcjonerska&utm_campaign=top10 Dwie wersje językowe do wyboru, tak jak prorokowałem, i znacznie niższa cena. Różnica pomiędzy zwykłą a kolekcjonerką wynosi 50zł, zamiast 70zł w wersji konsolowej. Nie wiadomo dlaczego konsolowcy mają płacić za te same dodatki 20zł więcej. Pewnie rozwiązanie tej zagadki brzmi - "bo tak". Żal. Edytowane 10 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Ee, pomyliłem się. Kolekcjonerka X360 będzie w pełni po angielsku. i dobrze tylko dlatego kolekcjonerkę kupuję aby pograć w angielską wersję :] Cytuj
orion50 632 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Apetyt wzrósł jeszcze bardziej. Typ napisał, ze fabuła trochę rozczarowuję, ale jestem pewien, że będzie git. Grafika urywa jaja, to cieszy. Walka dopasiona. Będzie szpil na długie noce. Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Szkoda tylko, że badanie planet jednak ssie pałkę, bo wierzyłem w znacznie ulepszenie tego patentu. Poza tym wyszło tak jak się spodziewałem - Gears of War w sci-fi z "czarami". Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 (edytowane) Mi się koncepcja badania planet podoba. Obracanie planety i szukanie (To ważne, aktywne uczestnictwo z szukaniu surowców czy miejsc do lądowania) czegoś interesującego to znacznie lepszy motyw niż wciskanie A w celu zbadania minerału lub lądowanie w Mako i znajdowanie dwóch surowców na krzyż oraz zwłok Salarianina czy innego Turianina. Nie czytałem recki OXM ale rozumiem, że dla ciebie ten element ssie pałę bo tak tam napisali? A na marginesie - oprócz kobiet ssie pałkę tylko jedno ustrojstwo. Jest nią Playstation 3. Tylko ona to potrafi i tylko ona to robi. Zapamiętaj sobie na przyszłość Gears of War w sci-fi z "czarami". Gears of War to też jest Sci-fi więc ten wyraz jest zbędny w twoim podsumowaniu. Doprecyzuję za ciebie - Mass Effect 2 to RPG w klimatach space opery z walką a'la GoW plus wspomniane "czary". Edytowane 12 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
Slim pl 0 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Czy to na jakim poziomie trudności skończyło się Mass Effect będzie miało jakikolwiek wpływ na "dwójkę" ? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Nie. Wpływ na bonusy ma mieć tylko to czy osiągneliśmy 60 poziom doświadczenia czy nie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Nie tylko. Są trzy nagrody - za 35, 50 i 60 lvl + nagrody za zebrane minerały z pierwszej części. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 (edytowane) Źródło proszę. Nic mi nie wiadomo o nagrodach za osiągnięcie 35 i 50 poziomu. O nagrodach za zebranie wszystkich minerałów też nigdzie nie czytałem. Edytowane 12 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 (edytowane) Sam byś poszukał. Też masz rączki i google... W tym temacie javierabegazo (chodząca biblia ME i koleś który zbiera całe info o ME2) potwierdza, że jest 35/50/60. It's confirmed in multiple sites that there are distinct bonuses for characters being Levels, 35, 50, and 60 Odsyłając jednocześnie do tego tematu, w którym Christina Norman (dev) odpowiada na kilka pytań. Tutaj z kolei masz temat założony przez Chrisa Priestly, w którym jak dobrze poszukasz to też pewnie coś znajdziesz. Tu z kolei jest temat głównie o importowaniu, ale może też jakieś info można tam znaleźć. Tutaj Casey Hudson odpowiada na pytania graczy i mówi: So, you'll get more points to apply to your starting character if you were a level 40, 50, or 60 character. Na ile można mu wierzyć nie wiem, bo w tym samym wywiadzie pomylił Tali z Lairą oraz powiedział, że w ME1 nie było lesbijskiego romansu (femShep vs Liara to co?). Więcej mi się szukać nie chce. Edytowane 12 stycznia 2010 przez estel Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 W jednym z wywiadów padło też coś o najwyższym poziomie. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Siemka, Jak się zarzekałem tak zrobiłem i po trailerach z Colectors i Illusive Man nie czytałem i nie widziałem nic co miało jakikolwiek związek z ME2. Tak więc jeśli o newsy chodzi to jestem do tyłu. Jednak w najnowszym PSX wyczytałem coś o dubbingu ME2, potem już było tylko straszniej bo wpadłem tutaj i obejrzałem linki od Goorala O ile Shepherd prezenter "Pytania na śniadanie" jeszcze ujdzie to SubZero jest przykładem totalnego partactwa. Przy okazji po raz pierwszy widziałem filmik z dubbingu pierwszego ME. No i jestem trochu podqr*iony, bo niby z jakiej racji jakiś buc zmienia całkowicie charakter jednej z postaci. Sprawa jest prosta, dubbing odpada, tyle że nie wiem skąd brać limitkę w języku Szekspira. Przydała by się wasza pomoc. Jest jakiś sprawdzony sklep z w miarę rozsądnymi cenami wysyłki? PS: Książki już do mnie idą, może przeczytam przed premierą. Oby. Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Limitkę po angielsku możesz wziąć wszędzie, bo i tak jest ona dostępna tylko w takiej wersji językowej. A podstawkę łykaj z UK, innego wyjścia nie ma. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 (edytowane) Ja będę na sobie testował polską wersję bo zamówiłem preordera z gramera (BTW odbiór osobisty w salonie Sferis to bardzo wygodna sprawa pozwalająca zaoszczędzić te 15zł na przesyłce). Po premierze dam wam znać jak to wyszło. I oczywiście zj.ebię Bohosiewicz za jej chu.jowy dubbing. Bo to, że będzie chu.jowy wiemy już od jakiegos czasu prawda? A, że będzie gorszy od oryginału wiemy po tym trailerze: http://www.gametrailers.com/video/subject-zero-mass-effect/60687 prezentującym sylwetkę jak również głos Subject Zero z gry. Intonacja i barwa głosu wspaniale dobrana do ładnej dupy tyle, że obciętej na łyso i udającej (Albo nie udającej - kto to wie) twardą sukę. Aby ludzie nie zapomnieli jaki jest dubbing SZ w wykonaniu Bohosiewicz wklejam linka do >>WYWIADU<< Edytowane 12 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Ech, czyli zostaje Empik albo jakiś allegrowy deal. Jakby ktoś znalazł na necie tanią limitke to dajcie znać. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 (edytowane) Szukaj po premierze na Allegro, a znajdziesz. Edytowane 13 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Mass Effect 2: The Soldier Much more than a simple grunt. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Soldier wypada trochę słabo w porównaniu z ciekawością reszty klas, ale assault rifle pewnie będzie kosić. Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Niby będzie, tylko ponoć każda postać ma mieć możliwość posiadania jednego "bonus talent" i jednego "advanced weapon training", więc może inne klasy też będą mogły karabinu używać, tylko że nie od startu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi