Sanryu 0 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czyli długość jednego przejścia taka sama jak w jedynce. Szkoda. Miałem nadzieję na 60-70h bez zbędnego lizania ścian. Tak było w DA. Nie no nie przesadzaj przejscie DA zajęło mi 55h(a naprawdę się nie spieszyłem i "lizałem te ściany" ). Więc te 25-40h niezapomnianej przygody to wystarczający czas Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Takie oceny jak dostaje ME2 to coś pięknego. Weźcie pod uwagę złożoność gry, ciężko dopracować takiego kolosa, a panom z Bioware się do udało. U2 nie oferuje niczego poza wartką akcją i wspaniałą grafiką. (nie umniejszając mu) Cytuj Odnośnik do komentarza
parix 0 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ign.com - 9.6 dla Mass Effect 2 ofkoz recenzja w zakładce videos. http://xbox360.ign.com/objects/142/14235013.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Takie oceny jak dostaje ME2 to coś pięknego. Weźcie pod uwagę złożoność gry, ciężko dopracować takiego kolosa, a panom z Bioware się do udało. Zgadzam się w 100%. Świat gry, jej mechanika, fabuła, odpowiednia długość gry, wykonanie techniczne - to wszystko musi być na bardzo wysokim poziomie. PS. Właśnie dostałem info, że thehut wysłało mi moją kopię gry Ale pewnie przez kolejną nieuprawnioną kontrolę Urzędu celnego będę czekał dłużej niż tydzień, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Też będę miał, pozostaje kwestia czy na weekend czy po weekendzie. Nie mogę się doczekać. Chcę poznać dalej tą wspaniałą fabułę, zobaczyć tą świetną grafiką i wsłuchać się w rewelacyjny OST. Chcę zwiedzać kosmos. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) ME2 przeszedłem jakoś w sobotę na PC, nie mogłem się doczekać, swoją PL biore w piątek/sobote Fabuła jest na prawdę świetna, końcówka to odpowiednio: "WOWOWOW, WTFLOL?!?!, WOWOWOWOW" ale nie będę o tym pisał. Teraz przechodze kolejny raz, jako renegat i co jest od razu widoczne to zmiana wizerunku bohatera. http://img521.imageshack.us/img521/8145/masseffect2201001252227.jpg Taki drobny screen ode mnie (Różowy armor rlz) Edytowane 26 Stycznia 2010 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patent ze zniszczoną cerą jest genialny...szkoda tylko,że ja nie za bardzo lubię podejmować decyzji jakie podejmuje Renegat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Ja pitole co się dzieje - Mass Effect 2 po 21 recenzjach jest pierwszy na liście TOP 10 gier na Xboxa 360. Wynik - 96,38%. Myślałem, że średnia będzie systematycznie spadała a tu taka niespodzianka. Jak ta gra będzie naprawdę tak dobra, dopracowana jak choćby pakiet OB to mamy mojego GOTY 2010. http://www.gamerankings.com/xbox360/index.html Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Tesco gdynia-karwiny 189 zeta. Po chwili grania juz wiem dlaczego gra dostaje takie oceny, hit pelna gębą Edytowane 26 Stycznia 2010 przez JacekW Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Teraz przechodze kolejny raz, jako renegat i co jest od razu widoczne to zmiana wizerunku bohatera.http://img521.imageshack.us/img521/8145/masseffect2201001252227.jpg Taki drobny screen ode mnie (Różowy armor rlz) ŚWIETNY PATENT. Oj na jednokrotnym przejściu się nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie wiem czy było, polska wersja brzmi tak: http://tvgry.pl/?ID=820 Generalnie jest nieźle poza koszmarnym głosem Sheparda. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 A wiecie co? Mi się bardzo podoba Może Shepard nie jest za najlepszy,ale mimo wszystko spodziewałem się znacznie gorszej jakości.Maleniczuk daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Dosłuchałem do 4 minuty i powiem tak. Maleńczuk wypadł zaj.ebiście naturalnie. Shepard/Nowicki naprawdę daje radę brzmi prawie tak naturalnie jak Maleńczuk. Oglądać dalej w nadziei usłyszenia Object Zero czy jej tam usłyszeć się nie da? EDYTA: Padłem. Można kupić kosmicznego chomika Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Niestety nie Jestem ciekaw jak wypadli inni szczególnie Tali i Thane Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Ej właśnie usłyszałem jednego bubla tłumaczeniowego. Co to są "Volistoty"? W ME1 mieliśmy tłumaczenie Volusi. Skąd do cholery tłumacze EA wzięli te Volistoty? Przecież to brzmi idiotycznie. Na filmiku to czas 6:06 EDYTA: Przesłuchałem więcej próbek głosu Sheparda PL i powiem szczerze - przyjemnie się słucha tego gościa. Jego głos pasuje do Sheparda a to jest ważne bo jego będziemy słyszeć najczęściej w trakcie naszych galaktycznych wojaży. EDYTA2: Volistoty to chyba nie bubel tłumaczeniowy, a sposób w jaki Volusi nazywają siebie samych. Chciałbym usłyszeć angielski odpowiednik tego słowa. Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Niebywałe. Jedynką praktycznie się nie interesowałem ale wraz z czytaniem kolejnych zapowiedzi, oglądaniem gameplay-ów, trailerów i w końcu recenzji GT, złapała mnie niesamowita chrapka na nowego Mass Efect'a. Postaci (dialogi!), grafika, sci-fi... fantastycznie się to zapowiada. Jestem tak wkręcony, że chociaż nawet nie grałem w pierwszą część, to już wiem kogo miałbym w drużynie. (Mirande i tego zabójcę) Kiedy Xbox stracił ekskluzywność Bioshocka, zazdrościłem wam tylko Splintera Cella. Teraz marzę o konwersji ME2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mam grę, właśnie wróciłem z pracy, niestety druga płyta była włożona w kopertę i oczywiście jest porysowana pissed-off2 Żal, po jutrze się wymieni. Jak po gram trochę skrobnę coś od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 A skąd masz jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Niebywałe. Jedynką praktycznie się nie interesowałem ale wraz z czytaniem kolejnych zapowiedzi, oglądaniem gameplay-ów, trailerów i w końcu recenzji GT, złapała mnie niesamowita chrapka na nowego Mass Efect'a. Postaci (dialogi!), grafika, sci-fi... fantastycznie się to zapowiada. Jestem tak wkręcony, że chociaż nawet nie grałem w pierwszą część, to już wiem kogo miałbym w drużynie. (Mirande i tego zabójcę) Kiedy Xbox stracił ekskluzywność Bioshocka, zazdrościłem wam tylko Splintera Cella. Teraz marzę o konwersji ME2. Wierz mi - warto skończyć jedynkę dla pełniejszego obrazu sytuacji i możliwości wyłapania smaczków, spotkania znajomych postaci czy choćby wczucia się w rolę "Bohatera Cytadeli". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Saturn, bluecity. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czyli wychodzi na to, że Maleńczuka usłyszymy tylko w epizodycznej roli? Bezsens, tym bardziej, że wypadł całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara 0 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Serio ultima.pl już ma ? Chciałbym dostać swoją kopię przed weekendem, zresztą i tak w piątek zaczynam ferie i wolne mam do 14.02, ale po co tracić weekend. Dostał już ktoś z was kolekcjonerkę do siebie ? Może opowiedzieć trochę o wykonaniu wszystkich elementów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mieli...wyczerpali już cały zapas i mają mieć dostawę w ciągu kilku dni EDIT: Już mają,a jeszcze dwie godziny temu nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin111555 0 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Dzisiaj jak wiadomo opadło embargo na amerykańskie portale internetowe. ME2 ma na razie 96/100 na metacritics.com i gamerankings, tyle samo co Uncharted 2 Edytowane 26 Stycznia 2010 przez marcin111555 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara 0 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mieli...wyczerpali już cały zapas i mają mieć dostawę w ciągu kilku dni EDIT: Już mają,a jeszcze dwie godziny temu nie mieli Ciekaw jestem czy mogę się kuriera spodziewać. W ten weekend odwołałem preorder w gramer.pl a zamówiłem w ultimie bo cena skusiła, a w przypadku mojego zamówienia tj. kolekcjonerki oszczędziłem 50zł. Mam nadzieję, że ultima nie zebrała większej ilości zamówień niż jest w stanie zrealizować. Po obejrzeniu filmu na tvgry.pl cieszę się, że nie wziąłem wersji PL. I te Voluistoty, nie mogli zostać Volusami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi