Skocz do zawartości

Mass Effect 2

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 28.09.2010 o 09:19, Luna napisał(a):
  W dniu 28.09.2010 o 09:01, VoytecCFC napisał(a):

Fabularne, platne DLC jakie wyszly to Lair of the Shadow Broker (800), Overlord (560) i Kasumi - Stolen Memory (560), razem za 1920 punktow BioWare? Cos pominalem?

No, skoro podpiąłeś pod "fabularne DLC" ten z Kasumi, to powinieneś także do listy dołączyć "Zaeed: The Price of Revenge". ;)

No i zapomiałeś o misjach z Hammerheadem... ale o tym jest chyba osobny topic.

Dlatego wymieniłem tylko płatne ;) Ale dzieki, bo w takim razie trzeba będzie doładować punkty ;)

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 28.09.2010 o 09:19, Luna napisał(a):
  Gooral, edytując mojego wcześniejszego posta napisał(a):
Naucz się używać spoiler tagów

Gdybym chciała to ospojlerować, to bym ospojlerowała. To co tam napisałam jest ogólnie dostępne w sieci (na Wiki chociażby, czy na oficjalnej stronie gry) i nie ma sensu takiej wiadomosci ukrywać (bo po co?). Wiec się czasem wstrzymuj z edycjami czyichś postów... :P

Forum droga koleżanko nie jest od spoilerowania. Jak ktos wchodzi na wiki to wie doskonale, że może sobie popsuć grę czytając info tam zawarte.. Wchodząc tutaj nie musi bo ludzkość wymyśliła spoiler tagi. Chcesz umieszczać jakiekolwiek informacje o fabule, postaciach itp rzeczach związanych bezpośrednio z wydarzeniami z ME2 to ich używaj.

Edytowane przez Gooral
Opublikowano
  W dniu 30.09.2010 o 21:56, VoytecCFC napisał(a):

Genialny tytul. Duzo by pisac o jego zaletach, w to trzeba zagrac.

Panowie, co jest lepsza decyzja?

Pokaż ukrytą zawartość

Ja

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Obie gry ukonczone. Genialne uniwersum, dopracowane w wielu najmniejszych szczegolach, co tworzy razem spojna calosc. Zakonczenie dwojki jest epickie i nie zawodzi. Dzieki starannym wyborom gre skonczylem tak jak sobie to zakladalem przed ostateczna misja. No moze z paroma zaskakujacymi elementami jak

Pokaż ukrytą zawartość

Jest fajna dupeczka, +1 do oceny koncowej. :blush:

Teraz DLC. Wszystkie na razie platne fabularne kosztuja ok 65 zl, wiec nie tak zle.

Jeszcze kupic ksiazki, ktore nie sa wydane w polsce i bedzie kompletna kolekcja uniwersum.

Az mi glupio, ze mialem taka zaleglosc. Niewybaczalne.

Opublikowano

@Voytec

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Gość donsterydo
Opublikowano
  Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 6.10.2010 o 21:20, Magik napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)

No to ja też napiszę kogo najbardziej lubię z ME2

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Gooral
Opublikowano

Gooral, to spróbuj

Pokaż ukrytą zawartość

:rolleyes:

Opublikowano
  Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Czy BioWare wspominało coś na temat nowych DLC? Czy możemy się jeszcze jakichś spodziewać? A może jakaś nowa edycja "gold" ze wszystkimi dodatkami w zestawie? Wiadomo już coś na ten temat?

Zdaje się że zostaną wydane jeszcze ze dwa dodatki z nowymi postaciami. Zobaczcie na oficjalną stronę gry: http://masseffect.bioware.com/universe/

W spisie postaci dostępnych w grze dwie opisane są "Classified".

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Poza tym przy

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

No wiesz

Pokaż ukrytą zawartość

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Właśnie ukończyłem ME2. Gra jak dla mnie jest dziełem sztuki! Rozgrywka, fabuła, dialogi na najwyższym poziomie. Grafika też niczego sobie.

Tylko Cytadeli trochę mało do zwiedzania. Postaci takie jak Garrus, Miranda, Tali i Mordin oraz Thane na długo zapadną w mej pamięci!

Grę przeszedłem od pućki do pućki, wszystkie planety odwiedzone i zeskanowane (uważam iż było za dużo skanowania)

Edytowane przez Hipolos
Opublikowano

Grałem, oczywiście że grałem. Nie wybaczył bym sobie, pomijając takiego kozaka. Tali i Garrus zawsze mi się podobali, ale w 2-ce (wspmomienia plus te kilka dialogów wspominające czasy z 1-ej części) dopiero sobie uświadomiłem ile te postaci wnoszą do gry i jak są cenne.

Za wylewny to nie jestem, alo coś czuję, że w 3-ce łezka się w oku zakręci! Póki co trzeba zagrać jeszcze raz, puknąć Mirandę bo przy pierwszym podejściu spaliłem temat. Z braku laku, załatwiłem Tali. 2-kę przeszedłem Shepardem z 1-ki.

Wysyłam sondę :yes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Pytanie dotyczące improtu zapisu przejścia gry z jedynki:

Zaimportowałem sobie postać, wszystkie wybrane decyzje z pierwszej części się zgadzają, jednak moja postać ma drugi level (gre ukończyłem na 42 levelu). Zawsze tak jest ?

Edytowane przez Strong
Opublikowano
  W dniu 16.11.2010 o 16:39, Strong napisał(a):

Pytanie dotyczące improtu zapisu przejścia gry z jedynki:

Zaimportowałem sobie postać, wszystkie wybrane decyzje z pierwszej części się zgadzają, jednak moja postać ma drugi level (gre ukończyłem na 42 levelu). Zawsze tak jest ?

Jak skończysz na 60lv, to postać w ME2 będzie miała 4 czy 5lv, więc wszystko jest jak powinno być.