Skocz do zawartości

Mass Effect 2

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziesz musiał zmienić, ale jest to rozwiązane na tyle sprytnie, że krążek zmienisz jakoś dwa razy. Początek i końcówka są na pierwszej płycie, a lojalnościówki i środek jest na drugiej. Chyba, że coś pomieszałem.

Jeżeli ukończyłeś to nie widzę powodu, dla którego miałbyś nie grać tą postacią.

Opublikowano (edytowane)

kumpel z roboty chciał żeby mu pobrać dodatki do me1/2 jest fanem tej gry, które dodatki są dobre (czas gry) cena=jakość dodam że acziki go nie interesuja. gra for fun, nie jest nawet do lajva podłączony :thumbsup:

czytałem że sporo ich tam jest i nie które nie działają z polską wersją gry. proslbym jakby ktoś się wypowiedział w tej sprawie :blush:

Edytowane przez czesio83
Opublikowano

Mam pytanko do siedzących w temacie. Czy Mass Effect 2 na ps3 dostanie coś ekstra oprócz tego komiksu i dodatków które już wyszły na xboxa (mam wszystkie)?.

Mam ochotę ponownie przejść ME2 i nie widzę jednak sensu (po obczajeniu dema) w kupowaniu za 200 zł gry którą już mam na xboxa. Chyba że jakiś naprawdę fajny kawałek gry będzie ekstra w zestawie. Niby tą grafikę tak wychwalali ale zagrałem w demo na ps3 i szczerze prawie różnicy nie widziałem więc dla troszkę lepszych kolorów i tekstur nie będę 200 zł płacił.

A i jeszcze jedno pytanko. Pamiętam jak Bioware zapowiadało iż między ME2 i 3 wyjdą dodatki spajające fabuły obu części. We wrześniu wyszedł świetny dodatek z Liarą ale od tamtej pory cisza w temacie. Ostatnio zapowiedziano ME3 i to już za rok a o jakimś nowym DLC cisza. Czy będą jakieś jeszcze DLC (poziom ostatniego poproszę!) do Mass Effect 2 ?

Opublikowano

Nie interesowałem się maniakalnie wersją na PS3, ale afaik oprócz komiksu, wszystkich dlc i "nowego" silnika (to ostatnie to imho bardziej kaczka dziennikarska) szału nie będzie. Jeżeli nie widać różnicy, to po co przepłacać? :-) Definitywnie radziłbym pozostać przy klocku.

Co do nowych DLC - zobacz ostatnie trzy posty w temacie o ME3

Opublikowano (edytowane)

Spoiler z początku gry, werbowanie członków ekipy.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez m0rr0s
Opublikowano
  W dniu 30.12.2010 o 19:26, m0rr0s napisał(a):

Spoiler z początku gry, werbowanie członków ekipy.

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)

Spoiler z werbowania Kroganina

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez m0rr0s
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 31.12.2010 o 21:44, m0rr0s napisał(a):

Spoiler z werbowania Kroganina

Pokaż ukrytą zawartość

A sprawdź sobie sam. Graj w tą grę według własnego uznania, a nie jak Ci inni powiedzą że powinieneś. Co z tego za frajda.

Jeśliś jednak ciepła klucha i to dla Ciebie za wielkie wyzwanie to masz:

Pokaż ukrytą zawartość

A w sprawie Okeera - nic się nie da zmienić.

Edytowane przez Cethu
Opublikowano (edytowane)

Mógłby ktoś napisać o klasach postaci: która co posiada(jakie "moce") i zarekomendować którą się najlepiej gra?

Ogladałem filmiki przedstawiające wszystkie klasy, jednak niektóre są wyjątkowo chaotyczne i przedstawiają może z jedną moc, a przecież każda postać ma ich kilka. Bardzo byłbym wdzięczny za takie zestawienie.

widziałem że w grze znajduje się NG+, ale czy można zupgradować bohatera moce na maxa wszystkie?

Jeszcze pytanie odnośnie fabuły:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez QTF
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 5.01.2011 o 22:02, QTF napisał(a):

Mógłby ktoś napisać o klasach postaci: która co posiada(jakie "moce") i zarekomendować którą się najlepiej gra?

Ogladałem filmiki przedstawiające wszystkie klasy, jednak niektóre są wyjątkowo chaotyczne i przedstawiają może z jedną moc, a przecież każda postać ma ich kilka. Bardzo byłbym wdzięczny za takie zestawienie.

widziałem że w grze znajduje się NG+, ale czy można zupgradować bohatera moce na maxa wszystkie?

Jeszcze pytanie odnośnie fabuły:

Pokaż ukrytą zawartość

Bardzo fajnie się gra Biotykiem. Taka klasa wspomagająca resztę ekipy. Moja ulubiona to Vanguard ale to trochę ciężka klasa dla początkującego bo trzeba praktycznie 90% walk w zwarciu wygrywać inaczej przycisk LOAD się zrobi czerwony od używania ;)

Edytowane przez Gooral
Opublikowano

Nie kopia tylka jak sam tryb fabularny w dwojce, ale ladnie go uzupelniaja. Lair of the Shadow Broker ma wplyw na fabule i chocby z tego wzgledu warto go zaliczyc. Sam w sobie stoi na naprawde wysokim poziomie. Bardzo dobry jest tez Overlord. Ma swietne zakonczenie. Kasumi to przyjemna misja i kompan w czasie gry.

Jezeli jestes fanem uniwersum to olac tego nie mozesz, lecz jezeli nie zalezy Ci na wszystkich smaczkach w historii to mozesz je odpuscic, choc Lair of the Shadow Broker naprawde polecalbym zaliczyc chociazby jako ten jedyny DLC, bo jezeli masz wybierac jeden z nich wszystkich to powinien byc to LotSB.

Opublikowano

Pogratulować odwagi. Usuwanie niewygodnych postów, obrażanie innych użytkowników. Brawo, chylę czoła.

Jako użytkownik tego forum, chciałbym, żeby odebrano Ci moda z tego subforum.

Pozdrawiam.

• Plusik 8