MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Jakoś przeżyjesz te staty broni A Shepard to robiony w edytorze Ja pre-order już zamówiłem i dostanę bonusa w postaci tego czegoś ... http://www.youtube.c...h?v=YJkql6y04Ec Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 (edytowane) Brak statystyk broni to jakiś żart chyba. Jeszcze bardziej przeraża motto BioWare "Nie grałeś w ME? To nic nie straciłeś" boję się ze nawiązań będzie mało a jak już będą to oczywiście gra będzie musiała "wytłumaczyć" nowym graczom o co chodzi. Edytowane 18 stycznia 2010 przez Cethu Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Jestem zachwycony tym co widziałem. Badanie planet jest fajne. Można wreszcie zbierać różne rzeczy, co bardzo lubię. Misje poboczne są fajne i jeśli miejscówki będę zróżnicowane to bomba. Gra nie rwie. No ogólnie rzecz biorąc to MUST HAVE. Będę miał do maks 10 dni po premierze. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Ktoś wie gdzie można znaleźć Kolekcjonerke za max. 250zł? wszędzie znajduje za ok. 279zł ;/ Cytuj
wrog 609 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 W Polsce tylko Empik i gram.pl mają limitkę chyba. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) http://www.ultima.pl...rsja_ANG/i8413/ ... 199 zł Jednak nadchodzą złe wieści dotyczące edycji kolekcjonerskiej.... http://www.gry-onlin...13.asp?ID=49974 ... tydzień po premierze będzie dostepna Edytowane 19 stycznia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) Do poczytania, ostrzegam przed spojlerami. Edytowane 19 stycznia 2010 przez aux Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Mysza dzięki PW z linkiem, jak to zobaczyłem to mi szczęka opadła do ziemi, po skalkulowaniu pre order powinienem złożyć 25-tego i mam nadzieje że zostanie dla mnie 1 egzemplarz, tylko wadą jest to że się cholernie podjarałem co nie ułatwia mi czekania Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Premiera limitki 2 lutego według ultimy ...więc będziesz mieć trochę więcej czasu na uzbieranie kaski Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Martwi mnie w ME2 jedynie gameplay a w sensie sprawa z amunicją, z filmików jak widziałem to najczęściej dana osoba gra używała klasy Soldier, o co mi dokładniej chodzi?: jak zwykle ciekawi mnie jak się sprawa z amunicją ma na najwyższym poziomie trudności, sam używam tylko klasy Sentinel, więc używam tylko pistoletu, a jak widze na filmikach(koleś na pewno gra na normalu) to amunicji tak dużo nie ma i facet korzysta ze wszystkiego co się da. I martwi mnie to że zamiast będziemy skupiać się na fabule to będziemy głównie się skupiać na zbieraniu amunicji, w każdym razie mam nadzieje że się mylę no ale przekonam się dopiero jak zagram w ME2 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Nie wiem co za debil pisał reckę w CDA, ale trzeba mieć nawalone we łbie po same uszy, żeby w pierwszym zdaniu wstępu do recenzji walić spoilerami na lewo i prawo... Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Żeby uniknąć tego spoilera musiałbyś się praktycznie całkowicie odciąć od jakichkolwiek promujących materiałów, a skoro tak było to nie wiem po co czytasz recenzję. O tym co się dzieje na początku wiadomo od kilku ładnych miesięcy. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Bo się praktycznie odciąłem od wszelkich materiałów. A wstęp to nie recka, we wstępach pisze się pierdoły w stylu "Po dwóch latach oczekiwania dostajemy kolejną część bla bla bla....". Cytuj
wrog 609 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 W nowych egzemplarzach będzie kod umożliwiający dostęp do Cerberus Network. 26 stycznia do pobrania pierwsza darmowa paczka z kolejną postacią, misjami i przedmiotami. Później dojdzie czołg Hammerhead, misje, zbroja, shotgun i inne przedmioty. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Pytanie za 100 punktów, czy kod będzie w polskim wydaniu? A ten czołg to rozumiem że taki Mako wycięty w ramach DLC. Strach pomyśleć co będzie za 2 lata Coraz mniej mi się podoba ten ME2, ale i tak jestem napalony i kupuję w dniu premiery. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Zapytałem EA PL co z naszą wersją. Co do czołgu: "After launch, BioWare will release another DLC pack for Mass Effect 2 that introduces the Hammerhead, a new vehicle in the Mass Effect universe. This agile hover tank features improved handling on rough terrain and maneuvers deftly in combat -- a necessity for players traveling across harsh planetary environments throughout the galaxy. In addition to this new vehicle, BioWare will release new missions and unique in-game items, including Cerberus Assault Armor which boost shields, health and heavy weapon ammo and the M-22 Eviscerator Shotgun." Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Witam, W dniu dzisiejszym firma Electronic Arts poinformowała o przesunięciu premiery edycji kolekcjonerskiej Mass Effect 2 na konsolę Xbox 360. Poniżej prezentujemy treść informacji prasowej opublikowanej przez Electronic Arts. "Komunikat o Edycji Kolekcjonerskiej Mass Effect 2 W związku z nieoczekiwanymi problemami w procesie produkcji artbooków wchodzących w skład Edycji Kolekcjonerskiej gry Mass Effect 2 informujemy, że premiera Edycji Kolekcjonerskiej w wersji na konsolę Xbox 360 została przesunięta. Oczekujemy, że artbooki będą dostępne w tygodniu po premierze gry. Data premiery Edycji Kolekcjonerskiej w wersji na konsolę Xbox 360 zostanie podana w najbliższym czasie (oczekujemy, że opóźnienie nie przekroczy tygodnia). Klienci, którzy złożyli zamówienie na taką wersję w sklepach gram.pl lub Empik.com mają możliwość zmiany swojego zamówienia na edycję zwykłą. Jeśli jednak zdecydują się poczekać na dostawę Edycji Kolekcjonerskiej na Xbox 360, w ramach rekompensaty otrzymają bezpłatną przesyłkę Edycji Kolekcjonerskiej na Xbox 360. Electronic Arts Polska przeprasza graczy za wszelkie niedogodności związane z zaistniałą sytuacją, wierząc jednocześnie, że proponowane rozwiązanie jest najkorzystniejszym z możliwych." Zgodnie z treścią powyższej informacji, wszystkie osoby, które zdecydują się poczekać na Edycję Kolekcjonerską na konsolę Xbox 360 otrzymają grę bez opłacania kosztów dostawy. Osoby, które chciałbym zrezygnować z konsolowej edycji kolekcjonerskiej i zamówić edycję zwykłą proszone są o anulowanie dotychczasowego zamówienia (taka możliwość dostępna jest z poziomu szczegółów zamówienia) i złożenie nowego na zwykłą edycję. Pozdrawiamy, Ekipa gram.pl no comments .... gdyby nie to że w podstawowej wersji nie ma angielskiego to bym anulował a tak muszę czekać Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Heh dobrze, że nie czytam CDA. BTW właśnie miałem zamówić preorder limitki z Empika za 270 gdy z ciekawości zajrzałem na ultimę i zauważyłem, że dodali wreszcie Limitke za 199 zł. Preorder już zamówiony, miałem szczęście... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) W najnowszym numerze PE Torba się rozpływa nad Mass Effectem 2. Ciekawe, ciekawe. Podobno to przykład sequela doskonałego. Edytowane 19 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) Podawałem już linka odnośnie tej obsuwy ;p Ty dałeś wersję bardziej oficjalną Edytowane 19 stycznia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) Jak się "zorientowałem", że na początku roku wychodzi ME2 to pożałowałem, że pośpieszyłem się z zakupem Bayonetty na premierze Kupiłem 5 gier na przełomie 2009/10, a zapomniałem o jednej z najważniejszych he he he Ale może to i lepiej, wszystkie gry jestem w stanie odłożyć na czas miesięcznej sesji egzaminacyjnej, ale z ME2 pewnie nie dałbym rady i bym siedział po 7h dziennie aż do ukończenia jak w przypadku jedynki Gooral: A piszą coś o tym ile czasu potrzeba na przejście głównego wątku ? I jeszcze jedno pytanie. Te bonusy z karty do Cerberusa to tylko w limitce są, czy będzie jakieś darmowe DLC z tym pakietem ? I rozumiem, że w limitce nie ma normalnego plastikowego pudełka do Gry tylko jest jakiś steel case, hm ? Edytowane 19 stycznia 2010 przez donsterydo Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Z tego co widziałem to nie ma nic o czasie potrzebnym na skończenie. Rozpływają się w CDA, rozpływają się w PE. Jestem pewien co do jakości tego szpila. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 A ja chyba pójdę wbrew zwyczajowi, czyli kupowaniu gier z angielską wersją, dodatkowo z UK (taniej), i zainteresuję się wersją PL. BTW, na początku udostępniony DLC ma być darmowy, gdzieś ostatnio czytałem. Wiadomo, co to dokładnie będzie ? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) Czym jest Cerberus Network oraz wieści o DLC: LINK Edytowane 20 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
Gość Soul Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Ile dostał w PE? jaki plusy i minusy? może ktoś walnąć spoiler? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi