olej 9 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Wie ktoś o co chodzi w Mass Effect Evolution - Jack Harper = Illusive Man? Było coś powiedziane na ten temat w środowisku? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Mam pierwsza czesc z czterech. Jeszcze nie czytalem, ale cala opowiesc skupia sie na IM. Jak przeczytam to dam znac Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Druga połowa Lutego - Mass Effect: Odwet http://fabrykaslow.c...d=3584#searchkk http://fabrykaslow.c...ok=521#searchkk Premiera książki: 20 Lutego 2011 Edytowane 7 lutego 2011 przez fightclub87 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 nie spodziewałem się, że tak szybko wydadzą trzecią część. Jeszcze nie skończyłem czytać drugiej Ogólnie książki (pierwsza no i druga część) czymś niesamowitym nie są, ale czyta się bardzo dobrze. Szczególnie "Podniesienie", no i tłumaczenie też jest lepsze niż w poprzedniej części. Więc książki polecam, szczególnie tym którzy czekają na 3 część gry. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Kończę czytać właśnie pierwszą. I tak jak mówisz szczyt literacki to nie jest , ale fanom zapoznanym z uniwersum zapewniam , że będzie wchodziła gładziutko, wręcz nawet potrafi konkretnie wciągnąć, kurcze czasami mam nawet wrażenie jak by to było kolejne DLC 8) Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Ja ostatnio kupiłem Podniesienie w Saturnie ( niedługo w tych sklepach z elektroniką, ziemniaki będzie można kupować ) ale jeszcze nie zacząłem. Czekam, aż przyjdzie Objawienie z allegro, bo mimo iż Wrocław to duże miasto, to nigdzie nie widziałem pierwszej książkowej części ME. W lutym z literatury miałem nabyć tylko Futurospekcje ( serial FlashForward jest na niej oparty. Swoją drogą, szkoda, że ściągnęli go z anteny ) a tu taka niespodzianka I dodatkowy wydatek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Pierwsza część Mass Effect Evolution jest naprawdę bardzo dobra. Zapowiada się świetny komiks no i pojawia się kobieta turian Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Ma ktoś informacje na temat drugiego tomu Odkupienia? Bo jakby nie było, trochę już minęło od wydania pierwszego komiksu. W ogóle będzie to dalej wydawane u nas? Bo tego są chyba z cztery zeszyty jak się nie mylę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Przecież Mass Effect Odkupienie to wszystkie 4 czesci wydane w jedym komiksie... Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 (edytowane) Przecież Mass Effect Odkupienie to wszystkie 4 czesci wydane w jedym komiksie... Ok, nie było pytania ;P Z komiksem nie miałem jeszcze do czynienia ( dopiero do mnie zmierza ), a na ebay widziałem kilka pozycji i myślałem, że tak samo jest z polskim wydaniem. Edit: A "Mass Effect: Evolution" będzie u nas wydane? Edytowane 14 lutego 2011 przez fightclub87 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Na razie nie wiadomo, ale mysle ze tak. Pierwsza czesc jest swietna, a w srode wychodzi 2 tom. Bosko Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 (edytowane) Premiera Mass Effect Evolution Issue #2 Okładka genialna Jutro powinien na necie pojawić się PDF. Szczerze, to nie moge się doczekać jak kupię już pełne wydanie komiksu w naszym wydaniu, żeby postawić na półce obok Odkupienia Edytowane 16 lutego 2011 przez VoytecCFC Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Będzie nowy komiks ze świata Mass Effect. Wyjdzie przed premierą trójeczki - http://www.shadowbroker.pl/news/2011/03/zapowiedz-nowego-komiksu-i-dwie-okladki-z-wydania-czwartego-mass-effect-evolution-komiks/ Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Nowa książka z uniwersum Mass Effect. Mass Effect: Deception Data wydani: 27 września 2011 Autor: William C. Dietz więcej info: http://www.shadowbroker.pl/ksiazki/2011/03/mass-effect-deception-nowa-ksiazka/ Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 (edytowane) Zgooglowałem autora i trochę już w życiu napisał, może być ok. Co ważne, książka nie będzie ciągnąć głównego wątku znanego z gier. EDIT: Nie zauważyłem linka. Szkoda, że znowu wszystko się toczy wokół Cerberusa, tym bardziej, że jest cała tona ciekawszych tematów. Edytowane 29 marca 2011 przez Cethu Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Mass Effect Evolution Issue #2 Wydany 23 marca - jak dwie poprzednie - świetny. A 20 kwietnia wydanie, ostatniej części. Mam nadzieję, że niedługo zostanie wydane w Polsce pełne wydanie. Cytuj
kotlet_schabowy 2 700 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Yo, mam pytanko : czy pierwsza książka jest bardzo powiązana z następnymi ? Byłbym gotów teraz kupić Podniesienie i Odwet, bo Objawienie coś ciężko znaleźć. Co do komiksów, to moje zdanie jest takie : Redemption całkiem niezły, fajne dopełnienie historii sprzed właściwej akcji ME2. Evolution natomiast w moich oczach wypadł średnio, może to przez oczekiwania. Niby ciekawy fragment życiorysu Illusive Mana i ważny w kontekście sagi wątek tego artefaktu, ale jakiś niedosyt zostaje. Plus za samice Turian. Kreska w obu przypadkach bez rewelacji, ale jest dobrze. Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 Wszystkie książki są ze sobą powiązane przez jedną osobę....Kahlee Sanders,która jest główną bohaterką wszystkich części. Choć część pierwsza bardziej skupia się na relacjach i konflikcie między Andersonem a Sarenem. Myślę,że możesz spokojnie brać Podniesienie bez czytania Objawienia. Nie powinieneś czuć się zagubiony Cytuj
pawelgr5 1 489 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 A ktoś wie może gdzie można dostać objawienie?? W znanych mi księgarniach nie znalazłem (empik i kilka innych internetowych). Cytuj
kotlet_schabowy 2 700 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Też szukałem i ciężko znaleźć, polecam Ci aukcje, swego czasu nawet tam nie było, ale teraz się pojawiły. Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Albo biblioteki. Chyba, że chcesz mieć koniecznie na półce. Cytuj
pawelgr5 1 489 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 (edytowane) Właśnie zamówiłem sobie Objawienie ze sklepu merlin.pl (wysyłka 3-5 dni). EDIT: dokładna cena to 25,99 zł + koszty przesyłki Edytowane 21 listopada 2011 przez pawelgr5 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Fani wygrali! BioWare poprawi błędy w ostatniej powieści ze świata Mass Effect Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Witam! Ostatnio zakupiłem pierwszą część z serii Mass Effect: Objawienie. Książka bardzo mnie wciągnęła, dlatego już rozglądam się za drugą częścią czyli Mass Effect: Podniesienie. I tu pojawia się problem ponieważ w większości księgarni internetowych zapasy są wyczerpane. Znacie jakieś miejsce w necie z dostępnym tytułem. Proszę o odpowiedź. To może inaczej. Ma ktoś Mass Effect: Podniesienie na sprzedaż? Proszę o info. UPDATE: nieaktualne, znalazłem w Empiku "pod nosem" Edytowane 29 marca 2012 przez rosomaq Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi