Skocz do zawartości

Mass Effect Galaxy

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potwierdzam - gameplay ssie i to mocno. Nie dość, że wprowadzili sterowanie akcelerometrem to jeszcze dodali jakieś automatyczne strzelanie. Ogólnie gra bazuje na schemacie - rozmowa, walka, walka, walka, rozmowa, walka, walka, walka. Tylko dla osób, które chcą mieć koniecznie wszystko związane z Mass Effect.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Był deal, sprzedawali za 0,79 chyba. No i mam, gra na max. 3h. Ale fabułka może być, tym bardziej, że w ME2 na 100% spotkamy głównych bohaterów Galaxy, drugoplanowi też mogli by się pokazać. Gierkę warto zarejestrować na EA.com, ma być jakiś bonusik za to w ME2.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czyli mówisz, że nagroda za przejście jakaś fajna? Jak się ją dostaje? ME Galaxy mam zarejestrowane na EA.com, rozumiem ze wszystko załatwi się automatycznie po rejestracji ME2.

Edytowane przez Cethu
Opublikowano (edytowane)

a wlasnie... jest jakas nagroda. Musze obadac. Mnie chodzilo o nawiazanie fabularne.

EDIT

dostaken info, ze moja nagroda czeka juz w grze... ale nie widze nic w cerberus network. Moze jest to w samej grze i znajac moje szczescie juz to ominalem :/

Edytowane przez Zeratul
Opublikowano

Jeszcze w kwestii iPhone'a - we wtorek będzie można z AppStore za darmo pobrać pierwszy numer komiksu Mass Effect Revelation. Oferta będzie trwała tylko 24h.