Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

no, nowy burn jest calkiem spoko, tylko chyba jeszcze slodszy niz zwykly

aha, nie polecam green up (granat). rzygowina jakich malo. no i za bardzo nie klepie

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 289,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

fakt, za(pipi)iste im to wyszlo, lepsze od tych mdlych owocowych tiegrow

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

napoj energetyzujacy z biedronki za 2zł [*] jeśli ktos tez ma zamiar byc tak glupim jak ja, to miłego srania przez cały dzień :) ja juz dzisiaj 8 razy byłem

Opublikowano

Nie kumam was, nie zwracam uwagi na smak tych plynow w ogole, glownie dlatego, ze wypijam je zawsze duszkiem (kiedys zauwazylem, ze wtedy mocniej na mnie dzialaja), w towarzystwie jakiegos techno na sluchawkach. Czy to Tiger, czy Redbull, czy B-Power z Biedronki - nie robi mi to roznicy, chyba ze w cenie i lekko w dzialaniu, ale na pewno nie w smaku.

Opublikowano

Figlarz, o co Ci chodzi? Ja chlałem ten napój z biedronki ile razy i zero srania po tym było. Dla mnie, tak jak Szeni to ujął, wszystkie te energetyki to jedno i to samo.

Opublikowano

Odwołuję tamtego posta. Złapałem po prostu grypę jelitową, więc ten energy drink zapewne nie miał nic wspólnego ze sraką. Spróbuję jeszcze kiedyś i ocenię drugi raz :)

Opublikowano

z energy drinków to piję tylko kawę, ale czekam aż wreszcie się napój energetyczny "szpadyzor" pojawi na rynku

Opublikowano

Nigdy w życiu nie wypiłbym znowu tego Power Be z Biedronki, toż to największy szajz jaki istnieje na naszym rynku energetyzatorów <wymiotuje>

Sam już od dłuższego czasu piję tylko Burn Tropical, reszta się nawet nie umywa.

Opublikowano

Polecam wypić litr R20. Można po tym odgrywać scenki z Egzorcystów.

Bieganie po suficie, wykręcanie głowy o 180 stopni i sikanie na dywan

Opublikowano

To też jest dobre, chociaż nie kopie aż tak jak Burn, no i smakowo klasę niżej.

Opublikowano

Polecam wypić litr R20. Można po tym odgrywać scenki z Egzorcystów.

Bieganie po suficie, wykręcanie głowy o 180 stopni i sikanie na dywan

zdarzalo mi sie wypic litr R20 i nic takiego mnie nie spotkalo :(

Opublikowano

No ale nadrabia cenowo. Z budżetówek to mi najbardziej smakuje zdecydowanie, na pewno lepiej od tych wszystkich Bulli łącznie z Redem.

e: Lucek: Widocznie działa tu przelicznik masowy jak przy alkoholu :P

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Wszystkie energetyki to jedno i to samo (pipi), wystarczy rzucić okiem na skład(proporcje najważniejszych składników takich jak kofeina i tauryna).Różnią się głównie dodatkami smakowymi i barwnikami.Wypijam je na szybko więc jak mam do wyboru jakieś siki z biedronki czy burny bądź inne red bulle(5 zyla za małą puszeczkę - paranoja) to wiadomo..

Poza tym nie polecam ich - to czysta chemia, lepsza kawa - smak i działanie.Za to izotoniki są ok. nawadniają lepiej jak woda :)

I nie (pipi) tylko G.O.W.N.O - rzadkie i brązowe.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

spoko jest - jak guma donald smakuje ;D

Opublikowano

Co wy gadacie. Moutain Dew to nie energetyk, zwykły napój. Chyba że jakiś nowy wyszedł...

Opublikowano

no widzialem dzisiaj jakies Adrenaline Mountain Dew. 2zł, wiec wolalem nie ryzykowac

Opublikowano

Adrenaline Mountain Dew - w delikatesach na rynku, gdzie jest drogo, 1,99zl, wiec ogolnie tanioszka :potter:

Opublikowano

W necie pisze, że to jakąś nowość. Trza sprawdzić. Smakuje pewnie jak normalny Mountain Dew.

Opublikowano

smakuje jak rozpuszczona guma donald - zupelnie nie jak mountain dew (no moze troche jak rozowe MD)

Opublikowano

Kiedy ostatnio kupiłem sobie w Almie MD w puszce, hooy że za 2,60zł :angry2: to posmak był anyżowy, nie cierpie anyżu :angry:. Też tak mieliście?

Opublikowano

nie :D

MD nie lubie jako takiego, jest zbyt slodki, za to MD adrenaline jest w (pipi) dobre, włąsnie ten smak gumy mi sie podoba :D no i daje kopa.

Opublikowano

Właśnie popijam Mountain Dew Adrenaline. Dobre nawet, posmak ma troche gumowy, ale ogólnie jest ok.

Opublikowano

w lidlu promocja jest na energy drinka 1l za 1,49 zl :P Zle sie po nim czuje, smak ma tradycyjny czyli nic fajnego, ale jakos próbuje pobudzic, jednakze odczuwam chyba same efekty uboczne ;/ bez porownania do greenup czy MD adrenaline. Za tą cene jednak czego sie spodziewać.