kanabis 22 641 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 ja pier.dole skończ już "panie najmądrzejszy" nie ten dział, dzieci patrzą . Koniec tematu Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Żadnych miękkich dopalaczy. "Energy Drinki", to tak naprawdę lekkie narkotyki, bo człowiek strasznie uzależnia się od Tauryny, Mr. Blue, pierwszy czlowiek na sweiecie, ktory uzaleznil sie od aminokwasu :potter: Poza tym tauryna jest dodawana tylko symbolicznie do tych wszystkich gownianych "energetykow" - 200mg nikogo w zaden sposob nie pobudzi, to kofeina jest glownym (jedynym?) skladnikiem aktywnym. Cytuj
Master_Plaster 4 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Gdzie kupię te Bangi i White Floody? Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Ja do forumowych maniaków energy drinków mam pytanie - czy ktoś z Was ma tak, że żaden z takich napojów W OGÓLE na Was nie działa, łącznie z kawą? Podczas wakacji znajomy zrobił mi jakąś kawę Jacobs, tyle wsypał do kubeczka, że łyżeczka właściwie stała w pionie, a 1,5h po wypiciu spałem jak zabity. Jest to może związane z generalnie wysokim cisnieniem tętniczym (chociaż ostatnio jak mierzyłem to miałem w normie) czy z czymś innym? Infidel, anyone? Wazna sprawa jest masa, im wieksza tym wiecej kofeiny trzeba sobie ,,zapodac". Zreszta, niektore organizmy lepiej radza sobie ze zwalczaniem kofeiny, drugie gorzej. Gdzie kupię te Bangi i White Floody? White Flood jest na allegro, Banga kupisz na kfd.pl. Chwila szukania. Edytowane 21 sierpnia 2010 przez InFiDeL Cytuj
Desser 35 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Ważę 68kg przy wzroście 172/3cm, więc chyba nie powinno to aż tak na mnie oddziaływać? Wujek - czym sie może skończyć nadużywanie efedryny, że piszesz, "smutny skutek"? Cytuj
kanabis 22 641 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Serduszko może ci wysiąść Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 a jak jestem twardym skur.wielem bez serca ? Cytuj
kanabis 22 641 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Jak jesteś bez serca to nie żyjesz Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Te withe flood i bang to takie do picia, nie za bardzo walą w łeb ? A coś żeby spożyć przed samym treningiem(najlepiej zimne i schłodzone) tak żeby podnieść ciśnienie na pobudzenie i ogólnie żeby chciało się ? Cytuj
kanabis 22 641 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 White flood dość mocno wali w łepetynke , a bang możesz śmiało walnąć przed treningiem bo wchodzi dość delikatnie , trening zrobiłem cały a jeszcze mi sie chciało przerzucać żelastwo. Teraz kupiłem sobie Doriana NOX PUMP i i Bsn NO xplode, jak wypróbuje to dam znać czy dobrze kopią. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Ważę 68kg przy wzroście 172/3cm, więc chyba nie powinno to aż tak na mnie oddziaływać? Wujek - czym sie może skończyć nadużywanie efedryny, że piszesz, "smutny skutek"? Przy takiej masie, to spokojnie powinienes odczuc dzialanie. Inaczej jest z 80kg+ Efedryne sobie podaruj, za duzo wad w stosunku do dzialania. Cytuj
kanabis 22 641 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nowy (?) enrdży drink , całkiem dobry , tylko nie wiem jak z ceną , u mnie w sklepie kosztuje 1,55 a w sklepie koło pracy kosztuje 2,45. To nie wiem czy to u mnie jest tak tanio czy w pracy tak drogo Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Normalna cena to 2zł, więc masz tanio i drogo Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Sugerowana cena detaliczna to 2,99. Cytuj
kanabis 22 641 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Pomyliło mi sie przy pracy kosztuje 2,95. Chyba trzeba sie grubo zaopatrzyć w moim sklepie w te za 1,55 póki są Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Próbowałem pare razy różnych specyfików i zawsze kończyło się tak samo - sraka na pół dnia. Nie wiem czym to jest spowodowane ale jak wypiję więcej niż dwa łyki to podwójne zużycie papieru toaletowego gwarantowane. Ogólnie to odczułem, że serducho bije szybciej ale koncentracja zerowa (potliwosc, nogi z waty ----> potem kibel), więc picie tego szajsu mija się dla mnie z celem. Jak ktoś chce poczuc szybsze bicie serca to polecam Sudafed + Ibuprofen, raz jak miałem gorączke + mega katar to zażyłem takie combo, potem chodziłem pół godziny jak nacpany a serducho waliło jak młot. Następnego dnia jak poszedłem do lekarza to myślałem że ze złosci mnie za drzwi wyrzuci . Cytuj
Bjały 2 959 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Adrenalina zacna w ch.uj. Pomagała mi po imprezach w sezonie rano funkcjonować. A na imprezach służyła za zapoje Cytuj
Gość Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Do tej pory jej u siebie na wiosce nie znalazlem ;/ Cytuj
kanabis 22 641 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Jak u mnie jest to ja nie wiem gdzie ty mieszkasz. Szafranki? Podrożyli u mnie w sklepie z 1/55 na 1/75 , ale i tak w hu.j sie opłaca narazie, bede kupowal nonstop dopóki nie dojdzie do 2 zł cena detaliczna 2/95 xD Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 (edytowane) Bardzo lubię sobie wypić, kiedyś sporo, teraz już odświętnie. A to wszystko przez to, że mój organizm zaczyna odczuwać widoczne skutki "przyjęcia" tego napoju. Jestem tak rozbudzony, że trzęsę się, jakbym uczestniczył w jakiejś na maksa stresującej sytuacji (bójka, wypadek itp.) - trzęsiawa rąk included. Wolę już się napić jakiegoś izotonika, który przynajmniej gasi pragnienie. Aha, NIGDY nie polecam picia energetyków na pusty żołądek. Po nieprzespanej nocy chciałem się czymś wzmocnić. Przed śniadaniem przyjąłem 750 ml Red Bull'a. Przez pół dnia sraka, zawroty głowy i pocenie się. Canabis dobry jest ten Adrenaline? Edytowane 1 października 2010 przez TheRozi Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Lubię ten smak energy drinków jak cholera. Wszystkie smakują tak samo, ale nie wszystkie chyba tak dobrze działają. W każdym razie piję to bardzo rzadko, najczęściej w pracy w nocy, tak około 1-2 jak już padam na twarz ze zmęczenia (dosłownie jak mi się oczy zamykają), strzelam sobie wtedy Red Bulla i mam kopa na następną godzinę dwie. No i raz na ruski rok jakiś syf za 2,50 zł z Lidla, dla smaku. Ten nowy Moutain Dew widzę bardzo tani, działa to w ogóle? Muszę spróbować ^_^. Cytuj
Engarde 1 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Nie działa, przynajmniej na mnie. No, ale ja piję takie soczki litrami, więc nie wiem jak by podziałało na Ciebie, chociaż pewnie tak skoro trzyma Cię przez dwie godziny po jednym Redzie. Tak w ogóle, to już mi się "przejadły" te wszystkie Tigery, Red Bulle, Burny, Green Upy i Biedronkowe ścierwa, nie mogę na nie patrzeć. Polećcie coś innego, w miarę oryginalnego w smaku. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Adrenaline jest właśnie w innym smaku, więc nie wiem czego wymagasz... Piwa się napij albo jakiejś oranżady. Cytuj
Engarde 1 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Piwo smakuje dla mnie jak siki, więc odpada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi