Opublikowano 3 października 201014 l Piwo smakuje dla mnie jak siki, więc odpada. Wiesz jak smakują więc piłeś. Z ciekawości zadam pytanie, po co piłeś siki?
Opublikowano 3 października 201014 l Bo miałem 3 lata, a w tym wieku byłem ciekaw różnych rzeczy. Dzięki temu wiem teraz i nie mogę się nadziwić, czemu ludzie piją mocz z puszki i jeszcze są gotowi za to zapłacić. Jedna z wielu zagadek tego świata.
Opublikowano 3 października 201014 l Bo miałem 3 lata, a w tym wieku byłem ciekaw różnych rzeczy. Dzięki temu wiem teraz i nie mogę się nadziwić, czemu ludzie piją mocz z puszki i jeszcze są gotowi za to zapłacić. Jedna z wielu zagadek tego świata. Jak nie można lubić piwa? Adrenaline dzisiaj piłem i faktycznie czuć gumę Donald.
Opublikowano 3 października 201014 l Z okazji 15-sto lecia Biedronki mają (lub mieli) litrowe Tigery po 2 zł i 1,5 litrowe Be Powery za 1,50 bodajże.
Opublikowano 3 października 201014 l Chcecie smak gumy? Kupcie Monster Ripper. Nie kazdemu, rozi, pasuje piwo. Ja nie lubie.
Opublikowano 3 października 201014 l Chcecie smak gumy? Kupcie Monster Ripper. Dostanę to gdzieś w sklepie czy muszę ściągnąć z torrenta?
Opublikowano 3 października 201014 l Allegro pomoze. 8zl/sztuka. Ja to juz mam stala fuche w sprowadzaniu wlasnie tego napoju znajomym. Zawsze jak jade do Francji, to mam zamowienie na min. 8 zgrzewek.
Opublikowano 3 października 201014 l Za 8zł można się nieźle naje.bać, więc odpada. W Polsce jakoś inaczej da się to kupić?
Opublikowano 3 października 201014 l No niestety nie da, a sama firma nie spieszy sie z wprowadzeniem tego zacnego napoju na nasz rynek.
Opublikowano 11 października 201014 l To irlandzkie jest i racja, bardzo smaczne, chociaż Relentless bardziej mną miotnął.
Opublikowano 12 maja 201113 l Tiger Black jest zaje.bisty - w smaku bardzo zblizony do Red Bulla. Natomiast zwykly Tiger to woda gazowana z mydlem. Ostatnio pilem tez Tigera zielonego i smakowal, jak plyn do mycia naczyn z babelkami.
Opublikowano 12 maja 201113 l Adrenaline zawsze w promocji biorę 6paki. Dla mnie za(pipi)isty. Tiger Black 1,80 w zabce za ta cene to grzech nie wziasc z 20 puszek. Be power jest spoko bo smak do ceny jest tez git. Red Bull jakoś się zepsuł dla mnie ostatnio.
Opublikowano 12 maja 201113 l N-gine za(pipi)isty. Może dlatego, że pucha w barwach Renault. Za(pipi)iście mi smakuje, taki delikatny smaczek. Be Power też dobry, 3 lata go chlałem jak chodziłem do LO, bo biedronka obok szkoły mej stoi.
Opublikowano 12 maja 201113 l green up ten tropikalny jest dobry ,reszta tego typu napojow mi nie smakuje
Opublikowano 12 maja 201113 l miski, ale Tigera juz nie ma - teraz to nazywa sie Black Pilem dzisiaj 0.5 i bylo napisane Tiger Black, albo raczej Black Tiger, bo Black bylo wyzej. Poza tym, na szyjce byl sam napis Tiger. To jest stary Tiger pod nowa nazwa i z nieco zmienionym smakiem, a ten Tiger od Michalczewskiego to jakies gow.no w plynie. *zamiast cytuj wcisnalem przez przypadek plusa. nie dziekuj
Opublikowano 12 maja 201113 l Bo wyprzedaja jeszcze to co zostalo pod nazwa tiger black. Nowe puszki maja juz tylko black z tego co widzialem.
Opublikowano 12 maja 201113 l Zamiast tych drinków,które maja wszystkie te same składy,polecam przetestować noxipro,petarda
Opublikowano 12 maja 201113 l Jak by było nie legalne to by tym nie handlowali Moja panna to spija,bo ma naturalnie niskie ciśnienie i wiecznie śpi,po tym jest ogień,geramina tam robi robotę,stymuluje korę nadnerczy to większego wyrzutu adrenaliny.
Opublikowano 13 maja 201113 l Tak o to chodzi,jak ktoś chce to na alledrogo chodzi po 125 zeta z wysyłką,korzystać bo w sklepach z suplami jest za 210.