D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 monster to najgorszy syf jaki piłem z energetyków, po dwóch łykach wywaliłem nie ma to jak zimny dominator Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 jako energetyk dominator ssie pałke monsterowi Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 W dziwnych sklepach je widuję. W małym sklepiku w bloku, w mięsno-spożywczym, w bufecie w szpitalu... Ostatnio widziałem nawet w przykioskowej lodówce, a wy mówicie, że w normalnych sklepach nie ma... :ph34r: Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Relentless > Monster Po tym gównie mogę przenosić góry. Cytuj
MoDaHS 24 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Blow ale ten La Feminine ... bo klasyczny jest chuja wart... Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Blow Job ale ten La Feminine ... bo klasyczny jest chuja wart... ...<fix'd mode on> no wiadomo, że każdy inny niż La Feminine jest do niczego. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Polecam Level Up o smaku Coli. Smakuje to to jak klasyczna Cola-oranżada za 30gr jaką pamiętam z dzieciństwo, a do tego w Żabce teraz mają w promocji za 1.29zł. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) A ten Monster to niby czym sie różni od zwyklego energy drinka że nagle każdy zaczął sie nim zachwycać?. Zwykły monster to typowy redbullowy smak landrynki, podobny do wszystkiego co mamy na rynku. Za to Monster Ripper (chyba tak się zowie) to inna bajka. Ktoś rozpuścil dwa kilo gumy balonowej marki Turbo i wpakował do puszki. Mega słodki napój, który o dziwo podchodzi mi. Jeżeli szukamy tańszej alternatywy dla tego Rippera, to polecam wybrać się do Żabki, mają tam inny energetyk kojarzący sie z USA. Rockstar w cenie poniżej 4 zł. Oczywiście nie piszę o zwykłym Rockstar tylko tym Energy +Guava. Jeżeli chodzi o "działanie" energetyzujących specyfików, to wsio co wypijemy, między bajki należy wsadzić, że np. Black bardziej kopie niż Red Bull itd. Edytowane 1 maja 2012 przez Gość Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Zreszta kiedyś widziałem porównanie tych energy drinków to wszystkie miały prawie idealnie podobne składniki. Nawet biedronkowy bpower byl identyczny jak dwa razy droższy Black. U nas ostatnio w sieci Topaz była promocja na N-Gine puszka po 99 groszy i tak sie zastanawiałem ile kosztuje wyprodukowanie jednej puszki skoro sprzedają to tak tanio. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Nie gadajcie. Widać różnice pomiędzy Red Bullem, a tanim BE-Powerem z Biedry. Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) Ma_niek dobrze pisze, tutaj bardziej chodzi o to kiedy i ile wypijemy oraz nasze nastawienie, że x działa lepiej niż y Edytowane 2 maja 2012 przez Gość Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Zreszta kiedyś widziałem porównanie tych energy drinków to wszystkie miały prawie idealnie podobne składniki. Nawet biedronkowy bpower byl identyczny jak dwa razy droższy Black. U nas ostatnio w sieci Topaz była promocja na N-Gine puszka po 99 groszy i tak sie zastanawiałem ile kosztuje wyprodukowanie jednej puszki skoro sprzedają to tak tanio. Kiedyś czytałem, że zaledwie kilka pensów. Ile w tym prawdy chÓj wie. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 ciąg dalszy promocji Od 7maja jak sie kupi 2xRed Bull to płacisz 3,99, za(pipi)ista cena wg mnie Cytuj
miki77 16 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Wszędzie czy w jakichś wybranych marketach? Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Zapomniałem dodać że ta promocja dotyczy tylko Lidla Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 A ten Monster to niby czym sie różni od zwyklego energy drinka że nagle każdy zaczął sie nim zachwycać?. Jeżeli chodzi o "działanie" energetyzujących specyfików, to wsio co wypijemy, między bajki należy wsadzić, że np. Black bardziej kopie niż Red Bull itd. No nie do końca. picie regularnie w dosyc sporych ilościach taniego odwadniającego shitu z biedry czy coś w ten deseń a picie dobrego napoju energetyzującego z jakimiś elektrolitami, witaminami i minerałami czy składnikami regulujacymi cisnienie ma znaczenie. Wiadomo , jeden jest mniej czuły drugi bardziej na kofeine i dla jednego to bedzie miało znaczenie a dla drugiego nie. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Jakie izotoniki polecacie? Po energy się jakoś dziwnie czuję... Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Woda z cukrem i solą Serio najlepszy. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 (edytowane) Jakie izotoniki polecacie? Po energy się jakoś dziwnie czuję... To jest napój izotoniczny, a nie enerdżi drink: http://www.vitamin-s...nk-powder-26515 A na uzupełnienie energii polecam: http://www.vitamin-s...end-carbonex-90 Zrobisz sobie w miarę potrzeb Edytowane 9 maja 2012 przez Andreal Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 A ten izotonik olimpu ma jakis smak (jesli tak, to jaki) czy jest raczej neutralny? Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 jak ktos lubi burna to fajne promo w lidlu do konca tygodnia Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Naukowcy z USA alarmują: picie napojów energetycznych może mieć szkodliwy wpływ na zęby. Napoje te zawierają bowiem substancję, która rozmiękcza szkliwo, zwiększając ryzyko psucia się zębów. Winę za taki stan rzeczy ponoszą zawarte w energiserach kwasy. Wystarczy już kilka łyków, by warstwa chroniąca zęby uległa uszkodzeniu. To, z kolei może przyczyniać się do powstawania próchnicy oraz nadwrażliwości zębów i dziąseł. Napoje energetyzujące prześcigają w szkodliwości słodkie napoje gazowane, które do tej pory uważane były za najgorszego wroga jamy ustnej. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Przeje.bane. A da się pić energetyki tak jak alkohol du.pą? To by było jakieś rozwiązanie Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 A ten izotonik olimpu ma jakis smak (jesli tak, to jaki) czy jest raczej neutralny? Smak ma, określiłbym jako landrynkowy , kolor po zrobieniu - błękitny Pomimo wyraźnej słodkości gasi pragnienie. 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 jak ktos lubi burna to fajne promo w lidlu do konca tygodnia nie burna jeno redbulla bo burna nie ma w lidlu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi