krupek 15 481 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Kiedyś piłem już fioletowy Rockstar, ale nie smakował mi, chciało mi się nawet po nim rzygać. Dziś spróbowałem pomarańczowy i muszę przyznać, że jest za(pipi)isty. Posiada więcej węglowodanów niż inne energy drinki i dodatkowo oprócz kofeiny, ma trochę guarany, no i zawiera elektrolity. Fajny napój po i przed treningiem. Edytowane 8 grudnia 2012 przez krupek1 Cytuj
Gość Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Są nowe Monstery. Assalut i Rehab (u nas akurat ten lemoniada+ice tea). Smak Assalut to taka wiśniowa oranżada w proszku. Przypomina mi czasy dzieciństwa, więc ogólnie nadaje się. Drugi Monster czeka do jutra na swoją kolej. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Fajnie musicie mieć już zwalona wątrobę. No ale jak to się mówi - na coś trzeba umrzeć. Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) Te małe jak redbull to pol biedy, ale o(pipi)anie takiego monstera 0,5l na raz to musi byc za(pipi)iscie zdrowe. te pilem kiedys od swieta, ale nie wiem czy to jeszcze sprzedaja, Tiger mietowy byl tez dobry Edytowane 7 marca 2013 przez Traktorzysta Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Fajnie musicie mieć już zwalona wątrobę. No ale jak to się mówi - na coś trzeba umrzeć. tutaj ludzie walą wóde praktycznie co tydzień więc wiesz Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2013 Opublikowano 9 marca 2013 Informuję, że Monster Rehab smakuje słabo. Napój herbaciany w proszku, słodzony jakimś sztucznym czymś (co czuć). Nie postarali się. Nie chcę umierać pijąc takie niedobre ścierwo Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 marca 2013 Opublikowano 9 marca 2013 mój ziomek ostatnio wrócił na siłownie i napjerdala te monstery przed treningiem. patrze na etykiete i widze, że z substancji aktywnych jest tam raptem 0.4 grama tauryny. mówie mu, że dla 90 kilowego faceta to jest tyle co nic, ale on wie lepiej bo jego trzepie. siła autosugestii. drogi ten badziew i zajeżdża chemią. lepiej piwo yebnąć albo kawe z mlekiem i szluga zajarać. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 9 marca 2013 Opublikowano 9 marca 2013 Popieram. Ale jak się jakiś egzamin zbliża to Monster wypity o 22 potrafi trzymać do 3 w nocy. Chociaż to pewnie w dużej mierze siła autosugestii i wielkości puszki. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 najlepsze jak juz ktos mowil to te z lidla porzeczkowe, czy czarnych winogron. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Ostatnio spróbowałem tych nowych Monsterów. Assault strasznie słodki, ale mi smakował w sumie, trochę pod Dr. Peppera podjeżdża. Rehab jak Ice Tea, nic specjalnego dla mnie Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 W Żabkach Monstery po 3,79, sorry za post pod postem Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Właśnie piję Monster Rehab. Ludzie, nie kupujcie tego! Nie obejrzałem go dokładnie i nie wiedziałem, że jest niegazowany. Jest niesmaczny, bardzo słodki, mdły i brak gazu doskwiera. Kupujcie jeżeli wybitnie nie lubicie napojów gazowanych i nastawiacie się na energy drinka o smaku mdłej Nestea. Cytuj
Gość Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Zapomniałem wam napisać, ale jeszcze tydzień temu monstery w kauflandzie chodziły coś po 2,5-2,8 zł. Kupiłem tylko pół palety, bo się jakieś Polaczki dorwały do reszty Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 Pewnie jakiś polaczek pierwsze pół palety zgarnął przed Tobą Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 Nah, piłem Monstera. Smak ok, ale nie podziałał. Przedwczoraj wypiłem dwa Tigery (zwykłe, nie Blacki) i nie zawuażyłem jak 3 w nocy jest. To nie pierwszy raz kiedy coś innego nie zadziałało, a Tiger owszem. To drugi obok Adrenaline Rush (którego już chyba nie ma, tylko jakiś badziewny Adrenaline Moutain Dew) energy drink który na mnie działa. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 Spróbuj Dominatora czarnego, albo Green Up ale tego fioletowego z etykietą +18. To chyba najmocniejsze energetyki dostępne na rynku. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 Kurde, jakie to musi byc niezdrowe:/ Na mnie energetyki nie dzialaja zbytnio. Po kawie moge pojsc spac. W sumie chleje kawe, regularnie od ladnych paru lat to i tolerancja wzrosla. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 Energy Drinki to straszne ścierwo i śmieci, ale najgorsze w tym jest to, że mi za(pipi)iście smakują jako napój. Czasami mam mega ochotę wypić sobie to guwno dla smaku. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Mam tak samo, ale pijąc, zdaję sobię sprawę, że TO JEST GÓVNO, kwaśne, zasłodkie - zależnie od marki - no nie dobre. Piję bo... Uzależniłem się, bo skoro kawa uzaleznia (kofeina), to tym bardziej kofeina plus inne substancję wspomagające w tym góvnie. Teraz po prostu mam taką potrzebę by to wypić. Ja piję często to VOLCAZ sugar free, z tesco, bo (pipi)a już za dużo cukru i tak wpie.rdalam we wszystkim Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Monster Tripico. Najlepszy, jedyny się wyróżniający. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Kupiłem właśnie BE Power w Biedronce. 1L za... 1,19 zł. Myślicie, że umrę po wypiciu tego? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) Nie, to jest to samo co Black/N-Gine - ten sam producent. Edytowane 1 czerwca 2013 przez Lucek Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Piję to od czasu do czasu i żyję, nie widzę sensu przepłacać za energy drinka, jak skład w prawie każdym jest taki sam. Choć mój ulubiony obecnie to porzeczkowy z Lidla. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Kupiłem właśnie BE Power w Biedronce. 1L za... 1,19 zł. Myślicie, że umrę po wypiciu tego? Kofeiny dużo, a składniki takie same co w RedBullu i innych syfach. Tylko nie pij od razu 1L Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi