Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

Burn,nie dobre,nie polecam

• 2 lata później...
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 289,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Volcaz mohito z Tesco mi smakuje. Jeszcze w żabce jest fajny o smaku żurawiny. Kiedyś piłem dla kofeiny, teraz dla smaku. Piłem raz Red Bull'a i nie widzę powodu, żeby tyle za to płacić.

Opublikowano

Ja tak samo, dla smaku. Ale te smaki stylizowane na drinki to go.wno najgo.wniejsze.

Opublikowano

Ja pije te najtansze co kosztuja 1.69zl za litr. Sklad tam samo chemiczny jak inne. Smakuja jak gunwo czyli tez standard. Po co przeplacac

Opublikowano

Ja tak samo, dla smaku. Ale te smaki stylizowane na drinki to go.wno najgo.wniejsze.

Dokładnie

Mi na kaca pomagają a nawet smakuje ten niebieski z Taysonem

Opublikowano

Tylko te wszystkie energy drinki za zeta to gunwa z konserwantami, ktorych nie ma "drogim" Red bullu czy nawet Tigerze.

Opublikowano

Nie pijam, ale Be Power Women poziomkowy bardzo mi smakuje.

Opublikowano

Ja czesto kupuje jedynie Monster Energy,najbardziej mi smakuje Assault i Rehab a najmniej Ripper. Reszta smakow ujdzie.

Opublikowano

ten herbaciany jest obrzydliwy

Opublikowano

W końcu dedykowany dla Ciebie.

HE HE HE

:dynia:

Serio smaczny. Ostatnio wziąłem Mojito i też był niezły. Wypiłem na nocce w pracy i nic mi nie dał, choć w składzie ma ten izycośtam, co niby Red Bull ma, i to kopa ponoć daje. W sumie nie polecam.

Opublikowano

Raz w miesiącu pozwolę sobie na zielonego Monstera, albo niebieskiego bo mi bardzo smakuje. Dawniej w biedronce kupowałem BePower ale nie podeszło mi. Tylko Monster. 

Opublikowano

Ze znanych to pilem tylko Kazuba.

Opublikowano

BePower o smaku mohito, czasem wezmę dla smaku, tak raz na pół roku. Jakoś pasuje mi ten posmak mięty, bo nie ma w sumie żadnych napojów o tym smaku, poza sokami jablkowo-miętowymi.

Opublikowano

Ja poszukuję nowego wynalazku"Super ruchacz",ale wątpię że go znajdę stacjonarnie ;)

Opublikowano

od dawna ci nie staje?

no ale pisales ze sterydy to sa zdrowe leki.

nie wiem co tak slabo.

Opublikowano

daje propsy, te rockstary kwaśne są bardzo dobre, jak sie juz decyduje na energola, to raczej rockstar

Opublikowano

chyba bym umarł po duzej puszce energetyka, od swieta wypije jakiegos redbulla, ale te monstery po pół litra mnie przerazaja.