Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Volcaz mohito z Tesco mi smakuje. Jeszcze w żabce jest fajny o smaku żurawiny. Kiedyś piłem dla kofeiny, teraz dla smaku. Piłem raz Red Bull'a i nie widzę powodu, żeby tyle za to płacić.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ja tak samo, dla smaku. Ale te smaki stylizowane na drinki to go.wno najgo.wniejsze.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ja pije te najtansze co kosztuja 1.69zl za litr. Sklad tam samo chemiczny jak inne. Smakuja jak gunwo czyli tez standard. Po co przeplacac
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ja tak samo, dla smaku. Ale te smaki stylizowane na drinki to go.wno najgo.wniejsze.Dokładnie Mi na kaca pomagają a nawet smakuje ten niebieski z Taysonem
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Tylko te wszystkie energy drinki za zeta to gunwa z konserwantami, ktorych nie ma "drogim" Red bullu czy nawet Tigerze.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Ja czesto kupuje jedynie Monster Energy,najbardziej mi smakuje Assault i Rehab a najmniej Ripper. Reszta smakow ujdzie.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l W końcu dedykowany dla Ciebie. HE HE HE Serio smaczny. Ostatnio wziąłem Mojito i też był niezły. Wypiłem na nocce w pracy i nic mi nie dał, choć w składzie ma ten izycośtam, co niby Red Bull ma, i to kopa ponoć daje. W sumie nie polecam.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Te wszystkie wynalazki sa nic nie warte. Red Bull najlepszy plus czerwony Burn
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Raz w miesiącu pozwolę sobie na zielonego Monstera, albo niebieskiego bo mi bardzo smakuje. Dawniej w biedronce kupowałem BePower ale nie podeszło mi. Tylko Monster.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l BePower o smaku mohito, czasem wezmę dla smaku, tak raz na pół roku. Jakoś pasuje mi ten posmak mięty, bo nie ma w sumie żadnych napojów o tym smaku, poza sokami jablkowo-miętowymi.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Ja poszukuję nowego wynalazku"Super ruchacz",ale wątpię że go znajdę stacjonarnie
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l od dawna ci nie staje? no ale pisales ze sterydy to sa zdrowe leki. nie wiem co tak slabo.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l daje propsy, te rockstary kwaśne są bardzo dobre, jak sie juz decyduje na energola, to raczej rockstar
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l chyba bym umarł po duzej puszce energetyka, od swieta wypije jakiegos redbulla, ale te monstery po pół litra mnie przerazaja.