Opublikowano 30 października 20168 l W biedrze jest Bepower szampanowy, ale nie piłem bo mówili mi, że obrzydliwy.
Opublikowano 5 listopada 20168 l Pomarańczowo, jak Fanta. Dobry, polecam. Rzeczywiscie smakowal jak Fanta czy cos w tym stylu. Jakos mnie nie pobudzil mocno, ale wieczor przy Magicznym Mieczu wytrzymalem
Opublikowano 5 listopada 20168 l No ciekawy jest ten smak. Mógłbym pić na zmianę jeden dzień samuraja a drugi sex energy. Nazwy z kosmosu ale smaki jak najbardziej ok dla kogoś, kto ma już dosyć klasycznego smaku energetyków a mojito już rzyga. Warunek dobrych walorów smakowych - dobrze schłodzony!
Opublikowano 6 listopada 20168 l Piłem wczoraj tego samuraja, faktycznie świetny, czuć wyraźnie mango i jak piszesz, nie jest za słodki. Sexenergy próbowałem już jakiś czas temu i również dobry choć nie pamiętam chili. Edytowane 6 listopada 20168 l przez Arkady
Opublikowano 10 listopada 20168 l No ciekawy jest ten smak. Mógłbym pić na zmianę jeden dzień samuraja a drugi sex energy. Nazwy z kosmosu ale smaki jak najbardziej ok dla kogoś, kto ma już dosyć klasycznego smaku energetyków a mojito już rzyga. Warunek dobrych walorów smakowych - dobrze schłodzony! Black mój ulubiony odpowiednik wody z kranu. Musze sprawdzić.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Nie pijcie tego szajsu, bo was czekają wizyty u dentystów. Kiedyś też łoiłem to non-stop, a teraz cierpię.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Ja lubie dla smaku ale ostatnio pije 3 dni pod rzad i to juz jest niepokojace. Chyba czas na odwyk.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Od ich smaku można się faktycznie uzależnić. Ale nie warto poświęcać szkliwa. A jak już, to pić przez słomkę.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Ja już chyba od września nie wziąłem tego do ust (no z wyjątkiem tego śmieciowego vmaxa co wyżej opisywałem ) odkąd wyciągnąłem z lodówki dwa, na następny dzień zaczęło mnie drapać w gardle a potem dwa tygodnie choroby Ogólnie spadek temperatury mnie zniechęcił do jakichkolwiek napoi gazowanych i w sumie nie narzekam Edytowane 10 listopada 20168 l przez c0r
Opublikowano 11 listopada 20168 l Od ich smaku można się faktycznie uzależnić. Ale nie warto poświęcać szkliwa. A jak już, to pić przez słomkę. Użytkowniku Rozi przestań siać głupotę. -__- Codziennie ładowałem Blacki, Tigery czy litrowe wynalazki przez kilka lat dobrych i żadnych problemów nie uświadczyłem. Na przyszłość polecam myć zęby rano po przebudzeniu, wieczorem przed snem, używać czasem nici dentystycznej i płynu do zębów i wyrobić sobie nawyk żucia gumy po każdym posiłku. Gwarantuję, że o i ile nie masz wrodzoncych predyspozycji do problemów z zębami to możesz używać energy drinków.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Tak swoją drogą, to jest jakaś różnica w szkodliwości dla zębów w piciu energy drinków a innych słodkich, gazowanych napoi?
Opublikowano 11 listopada 20168 l Od ich smaku można się faktycznie uzależnić. Ale nie warto poświęcać szkliwa. A jak już, to pić przez słomkę. Użytkowniku Rozi przestań siać głupotę. -__- Codziennie ładowałem Blacki, Tigery czy litrowe wynalazki przez kilka lat dobrych i żadnych problemów nie uświadczyłem. Na przyszłość polecam myć zęby rano po przebudzeniu, wieczorem przed snem, używać czasem nici dentystycznej i płynu do zębów i wyrobić sobie nawyk żucia gumy po każdym posiłku. Gwarantuję, że o i ile nie masz wrodzoncych predyspozycji do problemów z zębami to możesz używać energy drinków. zębów może nie zepsułeś, ale wątrobę rozyebałeś bardziej niż alkoholem.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Alkoholicy po 40 latach picia wszelakich trunków mają się nieźle a ja po kilku latach pica energetyków z pewnością już umieram.
Opublikowano 11 listopada 20168 l są też ludzie którzy palą papierosy 50 lat i żyją bez raka. Nie zmienia to faktu że energetyki to jest niesamowity syf i przy dłuższym stosowaniu robi spustoszenie w organizmie.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Od ich smaku można się faktycznie uzależnić. Ale nie warto poświęcać szkliwa. A jak już, to pić przez słomkę. Użytkowniku Rozi przestań siać głupotę. -__- Codziennie ładowałem Blacki, Tigery czy litrowe wynalazki przez kilka lat dobrych i żadnych problemów nie uświadczyłem. Na przyszłość polecam myć zęby rano po przebudzeniu, wieczorem przed snem, używać czasem nici dentystycznej i płynu do zębów i wyrobić sobie nawyk żucia gumy po każdym posiłku. Gwarantuję, że o i ile nie masz wrodzoncych predyspozycji do problemów z zębami to możesz używać energy drinków. Jednak dentystka się myliła, dzięki.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Rozi a te zęby to moze sie zepsuły od wpierdalania kilogramow slodyczy a nie od napojów? Ja chcleje litrowe energetyki codziennie od wielu lat i ostatbio dentyska powiedziala "kurde nie mam do czego sie przyczepic"
Opublikowano 12 listopada 20168 l Przestań snuć domysły co do jego tuszy. Dentystka mu powiedział prawdę jedyną.
Opublikowano 12 listopada 20168 l zawsze mam w lodówce przynajmniej jednego energetyka. Piję około trzech na tydzień.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Dobra, ja się dziś ugiąłem i zaraz pójdzie póllitrowy monster, bo mam dużo nauki i mam nadzieję że do czwartej rano utrzymam się przy życiu. Ostatnio już po północy zamykają mi się po prostu oczy, więc przy okazji sprawdzę czy to w ogóle na mnie jakoś działa pod względem pobudzającym, bo w trakcie dnia jak piłem to żadnych efektów nie czułem.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Na allegro widzę że za niecałą stówę jest zapas na rok, ale pomaga to jakoś odczuwalnie? Edytowane 12 listopada 20168 l przez c0r
Opublikowano 13 listopada 20168 l No ona zawsze się przydaje na jesień bo przez braki w świetle słonecznym masz niedobór wit d, które wlasnie przekłada się na zmęczenie i ogólny brak chęci jakiejś. Po trzech tyg regularnego brania napewno zauważysz poprawe.
Opublikowano 13 listopada 20168 l no generalnie witaminy to dobre wynalazki, warto sie suplementowac, tak jak bluber wskzazal - w okresie jesienno-zimwym. nie jest to magiczny srodek na koncentracje i pobudzacz, ale pomaga organizmowi lepiej funkcjonowac na wielu etapach.