Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

kupiłem sobie black o smaku wild orange i w sumie bardzo fajny, smakuje jak fanta z lekkim posmakiem "cukierkowym" (ciężko to nazwać). ogolnie fajny przyjemny smak, duży kontrast względem większości energy drinów która smakują jak niekoreślona słodka chemia

Black-Wild-puszka.jpg

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Bo tu nie o smak chodzi tylko o pier.dolnięcie. Nie żebym pił, bo kofeiny nie tykam, ale jak widzę czasem znajomych co piją po 3 kawy i 2 redbulle dziennie to szacun dla ich serc.

Opublikowano

Ten black o smaku mango jest wspaniały :banderas: Ja energetyki ograniczyłem do dwóch w tygodniu, zazwyczaj w piątek wieczór piję oba i trzymają mnie na nogach całą noc.

Opublikowano

Bo tu nie o smak chodzi tylko o pier.dolnięcie. Nie żebym pił, bo kofeiny nie tykam, ale jak widzę czasem znajomych co piją po 3 kawy i 2 redbulle dziennie to szacun dla ich serc.

Niektorym chodzi tylko o to. Na mnie energetyki pobudzajaco nie dzialaja, pijam dla smaku wlasnie.

• Plusik 1
Opublikowano

Też głównie dla smaku, ale miałem ostatnio problemy z sennością (oczy mi się kleiły już o północy) i ze dwa energetyki dają radę żeby nie przysnąć przed kompem.

Opublikowano

Niektorym chodzi tylko o to. Na mnie energetyki pobudzajaco nie dzialaja, pijam dla smaku wlasnie.

A to pardą, nie słyszałem o takim przypadku.

Opublikowano

Ja zazwyczaj bez cukru energole walę, góra raz w tygodniu. Ostatnio najbardziej pochodzi mi biały Monster.

Gurwa, ile ja tego szajsu w gimbazie wypiłem. Było się debilem.

Opublikowano

czemu ten monster nie wychodzi w normalnych 250ml puszkach? 

Black mango całkiem niezły, ale ten o smaku wiśni jak dla mnie ch.ujnia, strasznie słodki z tego co pamiętam. 

ja tam najbardziej wole oryginalny smak tego badziewia :cool:  najlepiej smakuje w poniedziałek rano, oczywiście schłodzony :cool: i też mnie nie klepią te drinki.

Opublikowano

Napoje energetyczne w Polsce są słabe bo na samej kofeinie a mamy chociażby synefrynę... Przynajmniej smaki mamy dobre bo dziś piłem

BLACK_BLACK_WILD_ORANGE_ENERGY_250_ML_23

W smaku to dla mnie jak tic taci pomarańczowe. Rewelacja chociaż IMO mógłby być trochę mniej słodki. Zimny z lodówki jest ok!

Opublikowano

no blacki są w biedrze w stałej cenie po 1.99, czasem robią promocję na coś koło 1.70, także podobnie lub lepiej.  Bardziej od ceny chodzi o pojemność, za dużo tego, a trzeba wypić całe bo szkoda wylać. No i przecież nie będziemy się truć taką ilością :) 

Gość Orzeszek
Opublikowano

monster 4-5zł za puche chodzi tyle co red bull, boli mnie, ze zawinęli klasyczne burny czerwone ze sklepów ;/ teraz ten niby "berry" nie smakuje tak samo ;/

Opublikowano

Nie piłem energy drinków chyba ze dwa lata. Niedawno w biedrze kupiłem Power Be o moim ulubionym smaku mohito i za jakies 30 minut dostałem rozwolnienia. Organizm sie odzwyczaił od syfu :/

Opublikowano

To też jeden z moich ulubionych energoli, lepszy niż zielony z lidla. Może miałeś pusty żołądek i dlatego tak zareagował? Do energi drinka lubię czekoladę zapodać albo chociaż dużego batona. Ostatnio kawę ograniczyłem do jednej dziennie a i to nie zawsze, rano wolę już wypić ciepłą herbatę z cytryną a dopiero ewentualnie w robocie kawe do pączka przed drugim śniadaniem. Jak rano nie piję to po obiedzie zapodaję XD

Opublikowano

Najlepszy energol to byl Czesio poziomkowy ale nie do dostania już. Te tigery blacki i inne dla mnie smakuja tak samo. Monstery sa spoko no ale gdzie o(pipi)ac 0,5 litra tego na raz. Ogólnie widziałem kiedys na yt monstery w puszcze która mozna bylo zamknać i to bylby fajny patent.