Opublikowano 1 grudnia 20168 l krąży nowina, że jeden ze składników energetyków czyli tauryna jest robiony z semenu byka. Ktoś może potwierdzić?
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Tak. Mam byka i sprzedaję hektolitry jego spermy do Food Care. Dużo zarabiam, ale muszę się namęczyć waląc mu konia.
Opublikowano 13 lutego 20178 l kupiłem sobie black o smaku wild orange i w sumie bardzo fajny, smakuje jak fanta z lekkim posmakiem "cukierkowym" (ciężko to nazwać). ogolnie fajny przyjemny smak, duży kontrast względem większości energy drinów która smakują jak niekoreślona słodka chemia Edytowane 13 lutego 20178 l przez Yano
Opublikowano 13 lutego 20178 l Przez cale zycie wypilem 1 red bulla i zastanawiam sie jak to moze komus smakowac. Cukru to tam chyba z pół kilo.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Bo tu nie o smak chodzi tylko o pier.dolnięcie. Nie żebym pił, bo kofeiny nie tykam, ale jak widzę czasem znajomych co piją po 3 kawy i 2 redbulle dziennie to szacun dla ich serc.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ten black o smaku mango jest wspaniały Ja energetyki ograniczyłem do dwóch w tygodniu, zazwyczaj w piątek wieczór piję oba i trzymają mnie na nogach całą noc.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Wyszły jakieś Blacki samuraje, jeden o smaku sake, wiśni i czegoś tam. Nie piłem, ale informuję.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Bo tu nie o smak chodzi tylko o pier.dolnięcie. Nie żebym pił, bo kofeiny nie tykam, ale jak widzę czasem znajomych co piją po 3 kawy i 2 redbulle dziennie to szacun dla ich serc. Niektorym chodzi tylko o to. Na mnie energetyki pobudzajaco nie dzialaja, pijam dla smaku wlasnie.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Też głównie dla smaku, ale miałem ostatnio problemy z sennością (oczy mi się kleiły już o północy) i ze dwa energetyki dają radę żeby nie przysnąć przed kompem.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Bo tu nie o smak chodzi tylko o pier.dolnięcie. Nie żebym pił, bo kofeiny nie tykam, ale jak widzę czasem znajomych co piją po 3 kawy i 2 redbulle dziennie to szacun dla ich serc. Niektorym chodzi tylko o to. Na mnie energetyki pobudzajaco nie dzialaja, pijam dla smaku wlasnie. A to pardą, nie słyszałem o takim przypadku.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ja zazwyczaj bez cukru energole walę, góra raz w tygodniu. Ostatnio najbardziej pochodzi mi biały Monster. Gurwa, ile ja tego szajsu w gimbazie wypiłem. Było się debilem.
Opublikowano 13 lutego 20178 l czemu ten monster nie wychodzi w normalnych 250ml puszkach? Black mango całkiem niezły, ale ten o smaku wiśni jak dla mnie ch.ujnia, strasznie słodki z tego co pamiętam. ja tam najbardziej wole oryginalny smak tego badziewia najlepiej smakuje w poniedziałek rano, oczywiście schłodzony i też mnie nie klepią te drinki.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Napoje energetyczne w Polsce są słabe bo na samej kofeinie a mamy chociażby synefrynę... Przynajmniej smaki mamy dobre bo dziś piłem W smaku to dla mnie jak tic taci pomarańczowe. Rewelacja chociaż IMO mógłby być trochę mniej słodki. Zimny z lodówki jest ok!
Opublikowano 13 lutego 20178 l A propos monsterów to bardzo rzadko kupuję, bo po prostu zbyt duże są te puszki. No i cena też spora.
Opublikowano 13 lutego 20178 l U mnie 3.99 za 0.5 puszkę to chyba nie dużo. Dwa małe blacki czy tigery to więcej.
Opublikowano 13 lutego 20178 l no blacki są w biedrze w stałej cenie po 1.99, czasem robią promocję na coś koło 1.70, także podobnie lub lepiej. Bardziej od ceny chodzi o pojemność, za dużo tego, a trzeba wypić całe bo szkoda wylać. No i przecież nie będziemy się truć taką ilością :)
Opublikowano 14 lutego 20178 l monster 4-5zł za puche chodzi tyle co red bull, boli mnie, ze zawinęli klasyczne burny czerwone ze sklepów ;/ teraz ten niby "berry" nie smakuje tak samo ;/
Opublikowano 14 lutego 20178 l Klsyczny burn najsmaczniejszy energol, przynajmniej dla mnie się wyróżniał smakiem na tle pozostałych.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Najlepszy by Mountain Dew Adrenaline, smakował jak guma kaczor donald. Niestety już go nie ma. 0.5l to akurat pod sesje gierkową przez całą noc, albo późny wieczór i część nocki.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Jutro mam wolne to sobie wezme tego burna kiwi i lepiej, żeby był dobry.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Nie piłem energy drinków chyba ze dwa lata. Niedawno w biedrze kupiłem Power Be o moim ulubionym smaku mohito i za jakies 30 minut dostałem rozwolnienia. Organizm sie odzwyczaił od syfu :/
Opublikowano 14 lutego 20178 l To też jeden z moich ulubionych energoli, lepszy niż zielony z lidla. Może miałeś pusty żołądek i dlatego tak zareagował? Do energi drinka lubię czekoladę zapodać albo chociaż dużego batona. Ostatnio kawę ograniczyłem do jednej dziennie a i to nie zawsze, rano wolę już wypić ciepłą herbatę z cytryną a dopiero ewentualnie w robocie kawe do pączka przed drugim śniadaniem. Jak rano nie piję to po obiedzie zapodaję XD
Opublikowano 14 lutego 20178 l Najlepszy energol to byl Czesio poziomkowy ale nie do dostania już. Te tigery blacki i inne dla mnie smakuja tak samo. Monstery sa spoko no ale gdzie o(pipi)ac 0,5 litra tego na raz. Ogólnie widziałem kiedys na yt monstery w puszcze która mozna bylo zamknać i to bylby fajny patent.