Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jutro mam wolne to sobie wezme tego burna kiwi i lepiej, żeby był dobry.

Ten black jest po 2.99 w polomarkecie, pier.dole nie dam tyle za to gó.wno.

Mohito gorsze. Wszystkie smakowe ogolnie paskudne.

Mohito najlepsze.

Szampański naprawdę mega ujowy.

Nie mogłem z kumpla z byłej roboty co pił najtańsze litrowe energole, je.bało mu potem z japy jakby się do niej ktoś zes.rał. Nie dało się z nim gadać.

• Plusik 1
Opublikowano

ten energetyk o smaku szampana nie taki zły, tylko to był tiger, a nie black jak wcześniej pisałem. Był tak zimny, że nie czułem praktycznie smaku może dlatego tak dobrze wszedł :cool: 

Opublikowano

no tego mango co wujaszek wkleił właśnie wypiłem, chyba mój ulubiony obecnie

Testowałeś ten drugi? Wiśniowy też bardzo dobry! :) Miła odmiana od tego oklepanego, klasycznego smaku. O Red Bullach owocowych słyszałem legendy, że dobre ale jeszcze nie próbowałem.

Opublikowano

Jeszcze nie próbowałem wiśniowego, ale uwielbiam smak wiśni choćby w cherry coke, więc spróbuje przy najbliższej okazji

Opublikowano

dużo smakowych energetyków ma Rokstar, właśnie piję tropikalną pomarańczę. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że te ich napoje są nie gazowane, albo w jakimś małym stopniu. Nie pasuje mi to. 

Opublikowano

Dużo tego pijecie? Ja kilka puszek dziennie. Masakra, muszę to odstawić bo odjadę  :sorcerer:

W żabce biorę dwa czarne rockstary za 5, Black za 1,99 w promocji albo 3 w żabce za 7. Jak redbull 3,99 to wezmę, bo więcej nie dam. Reszta sikacze. 

R20 był mocny, ale wycofali z rynku. Monster zielony, ale za duże puszki mają. Ten żółty też spoko.