Opublikowano 21 lutego 20178 l Nie, wkladka relaksujaca to co innego. On pisze o wybielaniu. Z odcisku robia nakladki, tam wciskasz zel i do ryja.
Opublikowano 21 lutego 20178 l No racja, czytałem w tel na łóżku :D Wkładki są jak się zęby ścierają. A on wybielał.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Krupek- generalizowanie, bo każdy jest inny. Dużo tego pijecie? Ja kilka puszek dziennie. Masakra, muszę to odstawić bo odjadę W żabce biorę dwa czarne rockstary za 5, Black za 1,99 w promocji albo 3 w żabce za 7. Jak redbull 3,99 to wezmę, bo więcej nie dam. Reszta sikacze. R20 był mocny, ale wycofali z rynku. Monster zielony, ale za duże puszki mają. Ten żółty też spoko. Generalizowanie lol, człowieku przy wypicu jednej puszki czarnego rockstara spożywasz 67 g cukru co przekłada się na 280 kcal czyli pijąc dwa dziennie dostarczasz 560 kcal samym piciem gdzie dajmy na to twoje zapotrzebowanie to około 2000kcal czyli same cukry to 25% twojej diety. Przy dwóch energetykach ilość białego cukru to ekwiwalent 28 łyżeczek. Rekomendacje WHO to 5-10% cukru w dziennym zapotrzebowaniu kalorycznym. To teraz pomyśl jaką szkode wyrządasz swojemu organizmowi.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Już pomijam aspekty zdrowotne, ale ja bym nawet nie miał smaka, żeby wypijać tego tyle dziennie.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Generalizowanie lol, człowieku przy wypicu jednej puszki czarnego rockstara spożywasz 67 g cukru co przekłada się na 280 kcal czyli pijąc dwa dziennie dostarczasz 560 kcal samym piciem gdzie dajmy na to twoje zapotrzebowanie to około 2000kcal czyli same cukry to 25% twojej diety. Przy dwóch energetykach ilość białego cukru to ekwiwalent 28 łyżeczek. Rekomendacje WHO to 5-10% cukru w dziennym zapotrzebowaniu kalorycznym. To teraz pomyśl jaką szkode wyrządasz swojemu organizmowi. Warszawskikoks? Z drugiej strony jestem ciekaw jak skończą wszyscy od tego eko żarcia, makiełek, kukiełek i innych nasionek chia. Kiedyś mieliśmy pić mleko, dzisiaj mleko be. Nie wiem czy 25% cukru to jakaś drama dla mojego organizmu, bo każdy jest inny. Jedni palą do 70 i mają się ok, a inny nie pali i umiera z problemami płucnymi. Dlatego takie wytykanie co ja robię swoje organizmowi jest nijakie. To generalizowanie. Ale fakt, zdrowe to nie jest :) Słodkie napoje, to słodycz. Tutaj raczej problem tycia jest gorszy.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Moje zapotrzebowanie na kcal to 2800/3000. Jak śmigam na rowerze, to więcej. To teraz cukru mam za mało :D
Opublikowano 25 marca 20178 l Szkoda, że nie ma u nas jagodowego RB. Tropical słaby. Muszę spróbować tego Burn kiwi.
Opublikowano 27 marca 20178 l Spróbowałem Burn Kiwi. Szkoda że nie ma samo kiwi, bo to jednak Apple Kiwi. Trochę te jabłko knoci smak i na jednorazowe wypicie ok, na dłuższe popijanie słabe jak wszystkie smakowe.
Opublikowano 30 marca 20178 l Skusiłem się bo była promocja, 3.50 za puszkę no i wylałem połowę, obrzydlistwo. Jedyny plus to fajna w dotyku puszka. Czy jest jakiś Monster który nie jest AŻ TAK słodki? To jest po prostu odpychające i nie wyobrażam sobie wypicia tego w całości. A jak odstawię puszkę na parę minut to się wygazowuje i staje się jeszcze bardziej obrzydliwe. Edytowane 30 marca 20178 l przez c0r
Opublikowano 30 marca 20178 l Ten i biały jest bez cukru, są w porządku, ja je lubię. Przecież ona nie są bardzo słoxkie, jedynie taki owocowy posmak mają.
Opublikowano 30 marca 20178 l A tego probowaliscie? Podobno dobry, kolega polecal. chyba najgorszy energetyk jaki zdarzyło mi sie napić. a ten czerwony i biały monster mi na początku wykrzywiał morde, teraz nawet wchodzą. Green up tropikalny najlepszy