Opublikowano 20 maja 20177 l O ja pierdole, nie zaglądałem tu dawno. Ale żenada. Naprawdę nawet w takim gównianym zakresie musi istnieć jakaś moda? Ojejku jejku, a ja piję soczek oryginalny, ładnie się nazywa i ma piękny kolorek, moja dupcia jest taka bardzo szczęśliwa, a wszystkie polaki nie wią co to je energetyczek, ojej. Jak ja bym napierdalał, o boże kurwa trzymaj mi ręce.
Opublikowano 20 maja 20177 l Te napoje Aloesowe są, moim zdaniem, niepotrzebnie tak dosładzane, lepiej by smakowały jakby były mniej słodkie.
Opublikowano 20 maja 20177 l No ceny tych soczkow sa po ch.uju, fakt xD Club Mate 3,5 zl faktycznie drogie
Opublikowano 20 maja 20177 l Kupilem sok jablkowy tloczony nie z koncentratu NFC. Cukier tylko naturaly. Ale dobre. Nie za slodkie i czuc smak jablka. Aj nie ten temat ale juz kij z tym.
Opublikowano 20 maja 20177 l Bardziej kubkom smakowym. Bo smak jak jablko a nie kwasna lura od hortexu.
Opublikowano 20 maja 20177 l 20.05.2017 odkryłeś tłoczone soki jabłkowe? Tego się po tobie nie spodziewałem.
Opublikowano 20 maja 20177 l Tak. Pierwszy raz pilem tloczony bo kojarzyly mi sie z kolejna sciema typu sok 100% od popularnych producentow. A jednak to nie sciema.
Opublikowano 20 maja 20177 l Współczuję ludziom, którzy nie rozumieją etykiet na opakowaniach żywności.
Opublikowano 22 maja 20177 l Ktos probowal combo energetyczny napoj+kawa? Zwykly energetyk dziala niemal tak samo jak picie yerba mate czyli nie daje nic kopa co skladam na rzeczywista "wartosc" tych red bulli i reszty, ale mnie zajmuje to jak kiedys powiedzmy w latach 50tych XX wieku (procz rzecz jasna wodki) wspomagali sie ludzie.
Opublikowano 22 maja 20177 l Takie kombo musi byc oblesne w smaku chyba ze jedno po drugim wypijesz. To juz lepiej kofeine czysta zarzucic w tabletkach albo jakas przedtreningowke jak ktos lubi w plynie.
Opublikowano 22 maja 20177 l Hmm no tutaj sie nie zgodze, chyba ze mowimy o kawie rozpuszczalnej? Jeśli chodzi o te prawdziwą to masz tak duży rozrzut ziaren i smaków że każdy znajdzie coś dla siebie. No ale to temat o energetykach, na mnie też standardowe raczej nie działaja.
Opublikowano 25 maja 20177 l Ja ostatnio znowu popijam sobie ten oto wynalazek: http://powerwaters.com/ Fajna sprawa i 110mg kofeiny robi swoje.
Opublikowano 25 maja 20177 l No to jak na siłowni to wiesz gdzie :) U mnie piotr i paweł też ma, ale to pewnie zależy od miasta. Sklepy z suplami też powinny mieć niektóre. Można zamówić na ich str też wysyłka jest gratis.
Opublikowano 25 maja 20177 l No ta, ale na siłowni ta woda 7 zł kosztowała, więc heloł. Sprawdzę w PiP.
Opublikowano 25 maja 20177 l To gdzie to kosztuje 3,5 zł? Ja to tylko w PiP widziałem. w kocyku no i kerfurach mają 0,5l za 5,99 w warszawie
Opublikowano 25 maja 20177 l U mnie w pip 2,99 nawet taniej niz jak zamawialem od nich. Na silkach po 5 a w sklepach z suplami 3.99 kwestia miasta chyba