Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

O ja pierdole, nie zaglądałem tu dawno. Ale żenada. Naprawdę nawet w takim gównianym zakresie musi istnieć jakaś moda? Ojejku jejku, a ja piję soczek oryginalny, ładnie się nazywa i ma piękny kolorek, moja dupcia jest taka bardzo szczęśliwa, a wszystkie polaki nie wią co to je energetyczek, ojej.

Jak ja bym napierdalał, o boże kurwa trzymaj mi ręce.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Te napoje Aloesowe są, moim zdaniem, niepotrzebnie tak dosładzane, lepiej by smakowały jakby były mniej słodkie.

Opublikowano

No ceny tych soczkow sa po ch.uju, fakt xD

Club Mate 3,5 zl faktycznie drogie

Opublikowano

To przypal

Opublikowano

To gdzie to kosztuje 3,5 zł? Ja to tylko w PiP widziałem.

Opublikowano

W sieci Kocyk jak najbardziej.

Opublikowano

Kupilem sok jablkowy tloczony nie z koncentratu NFC. Cukier tylko naturaly. Ale dobre. Nie za slodkie i czuc smak jablka.

Aj nie ten temat ale juz kij z tym.

Opublikowano

Bardziej kubkom smakowym. Bo smak jak jablko a nie kwasna lura od hortexu.

Opublikowano

20.05.2017 odkryłeś tłoczone soki jabłkowe? Tego się po tobie nie spodziewałem.

Opublikowano

Tak. Pierwszy raz pilem tloczony bo kojarzyly mi sie z kolejna sciema typu sok 100% od popularnych producentow. A jednak to nie sciema.

Opublikowano

Współczuję ludziom, którzy nie rozumieją etykiet na opakowaniach żywności.

Opublikowano

Ktos probowal combo energetyczny napoj+kawa? Zwykly energetyk dziala niemal tak samo jak picie yerba mate czyli nie daje nic kopa co skladam na rzeczywista "wartosc" tych red bulli i reszty, ale mnie zajmuje to jak kiedys powiedzmy w latach 50tych XX wieku (procz rzecz jasna wodki) wspomagali sie ludzie.

Opublikowano

Takie kombo musi byc oblesne w smaku chyba ze jedno po drugim wypijesz. To juz lepiej kofeine czysta zarzucic w tabletkach albo jakas przedtreningowke jak ktos lubi w plynie.

Opublikowano

Hmm no tutaj sie nie zgodze, chyba ze mowimy o kawie rozpuszczalnej? Jeśli chodzi o te prawdziwą to masz tak duży rozrzut ziaren i smaków że każdy znajdzie coś dla siebie. No ale to temat o energetykach, na mnie też standardowe raczej nie działaja.

Opublikowano

Ja ostatnio znowu popijam sobie ten oto wynalazek:

http://powerwaters.com/

Fajna sprawa i 110mg kofeiny robi swoje.

Opublikowano

A gdzie to dostać? Bo ja to tylko na siłowni widziałem.

Opublikowano

No to jak na siłowni to wiesz gdzie  :)

U mnie piotr i paweł też ma, ale to pewnie zależy od miasta.

Sklepy z suplami też powinny mieć niektóre.

Można zamówić na ich str też wysyłka jest gratis.

Opublikowano

No ta, ale na siłowni ta woda 7 zł kosztowała, więc heloł. Sprawdzę w PiP.

Opublikowano

To gdzie to kosztuje 3,5 zł? Ja to tylko w PiP widziałem.

w kocyku :usmiech: no i kerfurach mają 0,5l za 5,99 w warszawie 

Opublikowano

U mnie w pip 2,99 nawet taniej niz jak zamawialem od nich. Na silkach po 5 a w sklepach z suplami 3.99 kwestia miasta chyba