Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piłem kiedyś jakiegoś noname'owego energetyka o smaku coli i smakował jak lekko wygazowana cola z biedry. Nie ryzykowalbym ponownie.

Po wczorajszym energetyku dzisiaj znowu mam ochotę, ale daruje sobie tym razem.

Opublikowano

Dziwne, ze ci idioci jeszcze Blacka nie chcą usuwać. No bo przecież nie jest "patryjotyczny" 

Defacto Black to oryginalny Tiger (robiony przez foodcare), a obecny Tiger to nie oryginalny Tiger :D (robiony przez maspexa).

Dla mnie ta "afera" była tylko okazją do śmiania się z pseudo "patryjotów" z debilem cejrowskim na czele. Jak się zrzekł obywatelstwa, to niech wraca do swojej dżungli bujać się z małpami. 

• Minusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano

Xd

a summer redbull bardzo fajny, ten kokos nie dominuje smaku.

Opublikowano

Kupuję całą paletę, żebym miał w czasie mundialu co rytualnie do śmieci wyrzucać. Jeszcze wódeczkę sygnowaną mordą Peszki poproszę to drinki będą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie Rockstar i Monster to nie są dobre energetyki. Rockstar jeszcze OK w smaku (chcociaż nie kopie), za to Monster nawet nie smakuje. A ten zielony Monster i jego zapach to trochę czymś dla niemowlaków daje, tylko nie mogę skojarzyć czym.

Opublikowano
4 godziny temu, krzyhu923 napisał:

A ten zielony Monster i jego zapach to trochę czymś dla niemowlaków daje, tylko nie mogę skojarzyć czym.

to woda święcona

7ts347laoop01.jpg

• Plusik 2
  • Haha 2