Opublikowano 17 maja 20186 l Fioletowy monster - na puszce sugestia, że to ma mieć coś wspólnego ze smakiem ponczu. W składzie rzekomo ekstrakry z jabłka, wiśni, mango, banana i czegoś tam jeszcze. Da się z tego wyłowić w zasadzie jedynie wiśnię, a całosć, nie wiedzieć czemu, smakuje marcepanem. No nie jestem zachwycony
Opublikowano 17 maja 20186 l Oglądałem go, ale w końcu nie kupiłem majac w pamięci poprzednie słodkie monsterowe ulepy.
Opublikowano 17 maja 20186 l Monstery to giga ładunek cukru w mordzie. Nie da się tego pić. Najlepsze są redbulle owocowe!
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Post pod postem ale warto odnotować. W smaku jak cola original z biedry, limonka wyczuwalna. Jak na mój gust za słodkie ale bez przesady - zimny wchodzi super. Z kostkami lodu jeszcze lepiej. Polecam obczaić.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l @krupek Niestety nie. W ogóle rynek energoli bez cukru to dopiero raczkuje. Fajnie też jakby zaczęli słodzić ksylitolem a nie aspartamem no ale wtedy cena byłaby absurdalna. U nas dalej cena ksylitolu to nieporozumienie - niestety. A już całkiem z innej beczki to pamiętam jak byłem misterem forumka i zero cukru. Energetyki tylko zero. Kawa gorzka. Jak po 3 miechach wypiłem tigerka to miałem chwilę energetycznej ekstazy. Cukier zły i zabójca ale daje energii w synergii z innymi składnikami. Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 16 lipca 20186 l Za duzy litraz i monstery chyba tylko smakowe sa, a te mi mocno nie leza.
Opublikowano 17 lipca 20186 l Ja tam energole pijam dla smaku w sumie, a nie tego "mitycznego" kopa, więc Monstery są u mnie na pierwsze pozycji.
Opublikowano 17 lipca 20186 l Godzinę temu, Metoda napisał: Ja tam energole pijam dla smaku w sumie, a nie tego "mitycznego" kopa, więc Monstery są u mnie na pierwsze pozycji. No ale monstery są okropne w smaku mi smakują najczęściej takie klasyczne jak Red Bull czy Tiger albo jakieś modżajto. Ostatnio kupiłem Burna Kiwi i był spoko, a ostatnio chcialem przetestować monstera białego i straszny syf i trzeba było wylać te wielką puszkę.
Opublikowano 17 lipca 20186 l Trzeba zacząć od tego że Monstery nie są już słodkie, a mdłe. Na plus tekstura puszki, okaz kolekcjonerski dla okolicznych żuli.
Opublikowano 17 lipca 20186 l 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Trzeba zacząć od tego że Monstery nie są już słodkie, a mdłe. Na plus tekstura puszki, okaz kolekcjonerski dla okolicznych żuli. Ano puszki Monstery mają najfajniejsze, jednak smak rozczarowujacy jest. Piłem ostatnio Popek Energy drink. W smaku klasyczny energetyk tylko bardziej wodnisty, coś jak Tyskie wśród piw ma większą dawkę kofeiny, ale to nie jest dla mnie powód, żeby go ponowni kupić.
Opublikowano 17 lipca 20186 l Kiedyś były dobre energetyki od Mountain Dew, co smakowały jak guma balonowa. Albo te Green Up, o smaku guarany.
Opublikowano 17 lipca 20186 l No te Green Up miały więcej kofeiny i naprawdę dawały jakiegoś tam kopa.
Opublikowano 17 lipca 20186 l W smaku też dawały rady. Radowalbym się z reaktywacji Md adrenaline nawet w wersji bez cukru.
Opublikowano 17 lipca 20186 l 5 minut temu, krupek napisał: No te Green Up miały więcej kofeiny i naprawdę dawały jakiegoś tam kopa. nadal sa, tylko puszki sie zmienily
Opublikowano 17 lipca 20186 l Fakt, że Monstery są słodkie jak landrynka i szybko gaz ucieka z tej puszki, ale mimo wszystko te podstawowe kolory smakiem się wyróżniają na tle innych. Taki Tiger, Black, Be power czy inne, to jedno i to samo. Na redbulla mnie nie stać... :}
Opublikowano 17 lipca 20186 l Monstery strasznie słodkie, kiedyś piłem zielonego, to ciężko było to przełknąć. Ostatnio kupiłem białego, niby najmniej słodki, ale mnie i tak zasłodził.
Opublikowano 17 lipca 20186 l z monsterów chyba tylko czerwonego lubie za słodkie to ścierwo tylko black modżajto
Opublikowano 17 lipca 20186 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: No ale monstery są okropne w smaku W dniu 30.03.2017 o 20:20, c0ŕ napisał: Skusiłem się bo była promocja, 3.50 za puszkę no i wylałem połowę, obrzydlistwo. Jedyny plus to fajna w dotyku puszka. Czy jest jakiś Monster który nie jest AŻ TAK słodki? To jest po prostu odpychające i nie wyobrażam sobie wypicia tego w całości. A jak odstawię puszkę na parę minut to się wygazowuje i staje się jeszcze bardziej obrzydliwe. nie znasz dnia ani godziny kiedy ci posmakuje
Opublikowano 17 lipca 20186 l Biały i czerwony monsterek smaczny potem już tylko stary czerwony burn i green Up zielony.