Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fioletowy monster - na puszce sugestia, że to ma mieć coś wspólnego ze smakiem ponczu. W składzie rzekomo ekstrakry z jabłka, wiśni, mango, banana i czegoś tam jeszcze.

Da się z tego wyłowić w zasadzie jedynie wiśnię, a całosć, nie wiedzieć czemu, smakuje marcepanem. No nie jestem zachwycony :pechowiec:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Post pod postem ale warto odnotować. 

2yye7is.jpg

W smaku jak cola original z biedry, limonka wyczuwalna. Jak na mój gust za słodkie ale bez przesady - zimny wchodzi super. Z kostkami lodu jeszcze lepiej. Polecam obczaić. 

Opublikowano (edytowane)

@krupek Niestety nie. W ogóle rynek energoli bez cukru to dopiero raczkuje. Fajnie też jakby zaczęli słodzić ksylitolem a nie aspartamem no ale wtedy cena byłaby absurdalna. U nas dalej cena ksylitolu to nieporozumienie - niestety. A już całkiem z innej beczki to pamiętam jak byłem misterem forumka i zero cukru. Energetyki tylko zero. Kawa gorzka. Jak po 3 miechach wypiłem tigerka to miałem chwilę energetycznej ekstazy. Cukier zły i zabójca ale daje energii w synergii z innymi składnikami. 

Edytowane przez Krystyna JJanda
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Godzinę temu, Metoda napisał:

Ja tam energole pijam dla smaku w sumie, a nie tego "mitycznego" kopa, więc Monstery są u mnie na pierwsze pozycji.

No ale monstery są okropne w smaku :dunno: mi smakują najczęściej takie klasyczne jak Red Bull czy Tiger albo jakieś modżajto. Ostatnio kupiłem Burna Kiwi i był spoko, a ostatnio chcialem przetestować monstera białego i straszny syf i trzeba było wylać te wielką puszkę. 

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Trzeba zacząć od tego że Monstery nie są już słodkie, a mdłe. Na plus tekstura puszki, okaz kolekcjonerski dla okolicznych żuli.

Ano puszki Monstery mają najfajniejsze, jednak smak rozczarowujacy jest.

Piłem ostatnio Popek Energy drink. W smaku klasyczny energetyk tylko bardziej wodnisty, coś jak Tyskie wśród piw :/ ma większą dawkę kofeiny, ale to nie jest dla mnie powód, żeby go ponowni kupić.

Opublikowano

Kiedyś były dobre energetyki od Mountain Dew, co smakowały jak guma balonowa. Albo te Green Up, o smaku guarany.

Opublikowano
5 minut temu, krupek napisał:

No te Green Up miały więcej kofeiny i naprawdę dawały jakiegoś tam kopa.

nadal sa, tylko puszki sie zmienily 

• Minusik 1
Opublikowano

Fakt, że Monstery są słodkie jak landrynka i szybko gaz ucieka z tej puszki, ale mimo wszystko te podstawowe kolory smakiem się wyróżniają na tle innych. Taki Tiger, Black, Be power czy inne, to jedno i to samo.

Na redbulla mnie nie stać... :}

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

No ale monstery są okropne w smaku :dunno:

W dniu 30.03.2017 o 20:20, c0ŕ napisał:

638f6db391a52f997883b02657034032_92dbb37

Skusiłem się bo była promocja, 3.50 za puszkę no i wylałem połowę, obrzydlistwo. Jedyny plus to fajna w dotyku puszka.

Czy jest jakiś Monster który nie jest AŻ TAK słodki? To jest po prostu odpychające i nie wyobrażam sobie wypicia tego w całości. A jak odstawię puszkę na parę minut to się wygazowuje i staje się jeszcze bardziej obrzydliwe.

nie znasz dnia ani godziny kiedy ci posmakuje :nosacz3:

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

Biały i czerwony monsterek smaczny ;) potem już tylko stary czerwony burn i green Up zielony.