Opublikowano 17 lipca 20186 l Te monstery takie słodkie a mają 11g cukru, czyli tyle ile ma Pepsi w puszce, a w smaku różnica masakryczna.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Miał ktoś styczność z Monsterem 553ml, zwanym Mega Monster? Znalazłem takie coś w Żabce na rynku w Rzeszowie. Smakuje tak samo jak zwykły zielony, ale za to puszka ma ten plastikowy dynks na górze, dzięki któremu można sobie otworzyć puchę, łyknąć trochę i zamknąć. Podoba mnie się to Przy okazji: fioletowy Monster to cudo, smakuje wyśmienicie.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l No właśnie miałem pisać, że fioletowego widziałem Inter Marche. Dejcie wincyj zero, a nie takie bomby cukrzycowe.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l kupiłem trochę na ślepo bo myślałem że to po prostu napój kawowy tylko że w puszce, załuję że wcześniej nie wczytałem się w opakowanie. wziąłem trzy łyki i przysięgam że o mało co się nie porzygałem. Wyobraźcie sobie połączenie gazu, tego typowo energolowego kwasu i smaku kawy xD pół butelki wody po tym wypiłem by jakoś zatrzeć ten smak. do tej pory mam drgawki na samą myśl Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l A propos takich wynalazków, to dziś w Żabce wziąłem espresso z mlekiem od Starbucks. Skusił mnie prosty skład i brak cukru, ale to było okropne, kure.wsko słodkie, rzygać się po tym chciało. No i 8 zł...
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Składnikiwoda, cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego, dwutlenek węgla, koncentrat soku z czarnej marchwi, naturalny aromat grejpfrutowy z innymi naturalnymi aromatami, naturalny aromat granat z innymi naturalnymi aromatami, naturalna kofeina (0,03%), ekstrakt guarany (0,02%; zawiera 0,002% kofeiny)
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, Krystyna JJanda napisał: sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l jakiś taki fioletowy monsterek sie pojawił, całkiem spoko w smaku, taki świrusek.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l W dniu 6.08.2018 o 09:27, Rozi napisał: Nowość. Zajebisty i bez cukru. (pipi)owy ;/ cytryną mi to w ogole nie smakowało
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Ja tam lubię te przesłodzone niby owocowe monstery (tak raz/dwa w miesiącu bo jednak zamulają), bo są tak inne, że aż ciekawe. W dniu 10.08.2018 o 23:38, Okie from Muskogee napisał: sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego Akurat to jest najbardziej naturalna część tego napoju,
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 5 minut temu, pajgi napisał: bo są tak inne, że aż ciekawe. Lewackie poglady nawet doradcami przy napojach z cukrem.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: O boże, marcepanowy i słodki jak paleta cukru ??? jest owocowy, mango i żurawina w składzie i są wyczuwalne. Edytowane 25 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Przecież tutaj marcepan czuć jak diabli, spróbuj jeszcze raz, powoli.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l już wypiłem xd jutro może kupie drugą puche, ale nie powiedziałbym, że smakuje, ani nawet, że ma posmak marcepanu, bliżej mu do nowego fioletowego burna z 2 kg cukru niż do marcepanu imo.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Oczywiście, że ten fioletowy monster marcepanem jebie na kilometr W ramach testowania nowości od tigera Mandarynka + anans - Zapach jak napoju pomarańczowego za 50 gr., na szczęście w smaku jest lepiej, ale nie urywa. Jak bardzo mocno użyć wyobraźni, to można ten smak jakoś skojarzyć z mandarynką, natomiast anans niewyczuwalny Jabłko+kiwi - duża okejka, chociaż do burna kiwi trochę brakuje Mango ma przyjemny, tropikalny posmak, natomiast tej rzekomej większej zawartości kofeiny jakoś nie poczułem. Jest jeszcze granat + 50%
Opublikowano 26 września 20186 l Znalazłem w końcu cytrynowego Monstera zero, no jest ok, ale myślałem, że bardziej kwaśny, albo cytrynowy będzie. Czerwony chyba nadal najlepszy.
Opublikowano 28 września 20186 l Zdjęcie z chrztu @c0ŕ. {/spoiler} Edytowane 28 września 20186 l przez krupek