Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Auchanie dziś patrzyłem i też nie było, tylko te niebieskie i czarne, jak w Żabce.

Za to znalazłem takie coś:

piwoJPG_qwppxne.jpg

Za(pipi)ista alternatywa dla energoli, w smaku lekko gorzkie na początku, potem fajnie wchodzi.  Ciekawe, polecam sprawdzić.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niestety nie lubie smakowych energoli. Przez przypadek kupilem jakis mochito ostatnio (vpower czy cos, z jakims kierowca rajdowym czy zuzlowym) i wypilem z pazernosci i cebulactwa bo zaplacone.

Opublikowano

Biały monsterek = miłość.

Ja pier,dole, zdecydowanie najlepszy bezcukrowy szajs :banderas: Smakuje jak niebieskie Oshee vitamin, tyle że więcej i bez cukru. Potężny napój

W dniu 9.10.2018 o 13:11, c0ŕ napisał:

Ten Tiger zero o dziwo mi podszedł, za to biały monster bez cukru smakuje jak mydło moim zdaniem ;/

ty (pipi) gnoju

Opublikowano (edytowane)

A ja bez cukru polecam bieda energetyka ze Stokrotki(delito to ich własna marka). Bardzo dobry, tiger czy te śmieci z żabki bez porównania.

nap-j-energetyczny-light-delito-250-ml-p

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
W dniu 29.10.2018 o 08:09, krupek napisał:

A czerwony piłeś? Moim zdaniem, lepszy.

piłeś, jest ok ale dla mnie król jest tylko jeden

Opublikowano (edytowane)

Biały M jest nawet spoko ale ogólnie wszystkie te bezcukrowe jakieś takie wygazowane mi się wydają, a ten bieda delito ze Stokroteczki nabuzowany gazem jak Yeti w Consol Warsach

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Monstera wieczorem pijo, a później pójdą spać o 2 i cały dzień w trybie awaryjnym. Albo na kolejnych monsterkach. Też jestem fanem białego, ale na czerwonego nigdy nie dane mi było natrafić.

Opublikowano

Ja nie pijam energetyków od paru lat już, czasami kupię jak zobacze coś ciekawego, albo poczytam. Ostatnio te smakowe red bulle były spoko. grejfiut i kokos

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, milan napisał:

Latasz po  forum jakbyś dostał  figurkę Lary bez zeza

Odkrywam po 10 latach foruming na nowo, do tego nigdy bym nie przypuszczał że jakiś zj..eb założy temat o energy drinkach, od których jestem w sumie uzależniony :dance2:

Edytowane przez Ryo-San