Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W zabce widzialem jakies fikusne Monstery (tzn w sumie jednego ale cenowo wszystkie takie same). Cena 6zl za 2 wiec chyba sie opyla. Jest tez Tiger 0,5 znow z "dedykacja" dla graczy na etykiecie.

Opublikowano (edytowane)

Ten Tiger Gamer jest meeega jak dla mnie. Nie przyglądałem się w sumie na etykiecie jaki to jest smak, ale dużo lepszy od klasycznego i mojito moim zdaniem.

Ja dziś dorwałem ciemnoczerwonego monstera (ten Hamilton) za 2.99, dawno go nie piłem i w sumie zapomniałem jak smakuje xD a że od wigilli monstera nie piłem (mimo że deklarowałem wczoraj w co cie w życiu wkur,wia) więc można sobie pozwolić 

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano

Hamilton widzialem wlasnie w zabce. Ten Gamer to nie wiem czy mowimy o tym samym. Pierwszy Tiger jaki widzialem, 0.5. I nauczony doswiadczeniem, ze te wszystkie "edycjonowane" na koncu okazuja sie jakims blubery, zawszee czytam z tylu czy opis nie zawiera "napoj bla bal bla z kofeina, tauryna, bla bla, O SMAKU...". Ten nie mial, wiec chyba zwyklal. A moze nie, nie wiem. Kupie i sprobuje.

Opublikowano

a może to rzeczywiście zwykły tylko opakowanie dla graczy xd? Nie wiem, też muszę sprawdzić, ale ilekroć go piłem smakował mi duuuużo lepiej niż ten standardowy. Trzeba to przetestować empirycznie w najbliższych dniach.

Opublikowano

Mejm ten widziałeś?

814ca6834087b22d710071712ab4

Bo wziąłem dwa za 6 to jak za darmo, w piątek przetestuje. Jakiś import bo na opakowaniu jest cena 1,35 funta. Był też jakis napój dla graczy z etykietą G2A ale nie chcę mieć z tym syfem nic wspólnego xD

Opublikowano

Ragus, tak.

27 minut temu, _Be_ napisał:

Mejm ten widziałeś?

Bo wziąłem dwa za 6 to jak za darmo, w piątek przetestuje. Jakiś import bo na opakowaniu jest cena 1,35 funta. Był też jakis napój dla graczy z etykietą G2A ale nie chcę mieć z tym syfem nic wspólnego xD

Dokladnie ten. Byl na polce z promocjami, zaraz obok tego g2a co piszesz i wlasnie tigerem 0,5. Poszedlem na lodowki bo chcialem znalezc czerwonego ale byly tylko jakis doctor zolty, hamilton i cos czarnego.

Opublikowano

Ten Mango Loco ma ok 6g cukru na 100 ml? Dobrze google pokazuje?

Strona Monsterka sugeruje też, że w Polsce powinien być dostępny również fioletowy Punch. Coś mi świta, że chyba kiedyś widziałem w Żabce.

Opublikowano
9 minut temu, krupek napisał:

Ten Mango Loco ma ok 6g cukru na 100 ml? Dobrze google pokazuje?

Strona Monsterka sugeruje też, że w Polsce powinien być dostępny również fioletowy Punch. Coś mi świta, że chyba kiedyś widziałem w Żabce.

był w żabkach jakiś czas temu, ale chyba limitowana edycja, bo szybko zniknal

Opublikowano (edytowane)

Nope, ten sam tylko inna etykieta na czas konkursu. Wiem, bo to są jedyne akceptowalne dla mnie energetyki, które pije i to jest Tiger i Black, czasami red bull też.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Ale na pewno był jakiś dla graczy o smaku mandarynek, czy czegoś podobnego, na bata.