Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, Monsterei Mango Loco trochę zawiódł moje oczekiwania i okazał się nie byc niczym ponad polski rynek napojów energetyzujących. Po pierwsze, jakaś niemiecka strona wprowadziła mnie w błąd, co do ilości cukru, stąd się podjarałem, że w koncu jakiś energol owocowy, który nie będzie przesłodzony. No jednak ma tego cukru bardzo dużo i to na duży minus, nie względu na szkodliwość, bo to w końcu energol, ale na taki smakowy bezsens. Jak napój jest na bazie soku owocowego to na ch.uj potem ładować jeszcze niego tyle cukru i ten obsrany syrop glukozowy? Efekt jest taki, że dla mnie smak może ciekawy i miał potencjał, ale finalnie zbyt słodki. Na plus ta mętność. Takie mocne 5/10 daję.

• Plusik 1
  • Smutny 1
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 11.01.2019 o 13:28, c0ŕ napisał:

No ale jednocześnie słodki w ch,uj, więc Mejmowi może nie podejść.

Krupek tez to wypunktowal wiec odpuszczam.

Opublikowano

Ale czerwony jest sugar free? Bo bialy byl i mimo to byl slodki ale nie wykrecalo japy. Jesli tak to luzik, tyle ze malo spotykany.

Opublikowano

Byłem znowu w żabce i spytałem czy inne smaki monsterów też są na promocji i kasjerka powiedziała że nie, mają stałą cenę i tylko te mango można 2 za 6zl brać ;/ 

(pipi) te żabki w Polsce d nawet z promocjami s(pipi)ą sprawę 

Opublikowano

no nie wątpię w istnienie tej promocji, widocznie akurat ta januszowa żabka leci w ch,uja

w sumie nie irytuje mnie to aż tak, bo te Mango smakują mi bardzo, a monsterka bez cukru chciałem wziąć trochę z przymusu DLA ZDROWIA, żeby cukru tyle nie spożywać. A że teraz nie mam wyboru... :)

Opublikowano

Wiecie zabki to franczyzy więc będzie różnie u mnie na wszystkie monstery jest promka ale jak brałem parę dni temu mango to tylko one były zaznaczone

Opublikowano (edytowane)

kur/wa ale zostawcie nas koneserów w spokoju

rozi nie masz tam jakiegoś koczkodana palonego do zrecenzowania?

Edytowane przez c0ŕ
  • Plusik 3
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, c0ŕ napisał:

rozi nie masz tam jakiegoś koczkodana palonego do zrecenzowania?

O ty kurwa gnoju.

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, _Be_ napisał:

Wiecie zabki to franczyzy więc będzie różnie u mnie na wszystkie monstery jest promka ale jak brałem parę dni temu mango to tylko one były zaznaczone

Ku.rewa dzisiaj przechodzilem obok innej zabki a tam 2x Tiger the game 0,5l za 5,50. A ja za jedna sztuke dalem 4,5 :nosacz2:

:cebula:

Edytowane przez Mejm
Opublikowano

czwarty dzień i otwieram czwartego monsterka Riki Tiki Mango Loco :wujaszek:

wciąż ten smak robi tak bardzo :banderas: wiecie czy to ma na stałe wejść w ogóle czy jak?

Opublikowano

sprawa jest poważna, obskoczyłem 2 żabki nie ma tego mango pier,dolonego

Opublikowano

Mysle, ze c0r moze miec cos wspolnego z brakami mango na rynku.

4 energetyk 0,5l z rzedu? A ja sie cykam jednego duzego tigera ;/ Proponuje jednak zapisac sie do tematu wsparcia w hp c0r.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

nie no, teraz robię dłuższą przerwę od energoli ;)

gdy wzywa promocja to moim obowiązkiem jest walka, tylko dlatego poleciałem tak grubo przez te 4 dni, ale wystarczy

Edytowane przez c0ŕ