Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale tej, ten akurat jest prosto z ju es ej a nie jakas tam polska nalepka na niemieckim imporcie ;F

1 osoba kupiła 1 sztukę  xDDD

Paczka pocztowa priorytetowa 20,00 zł xDDDDD
Opublikowano

wziąłem z braku laku te dwa tigery dla graczy za 5.50 ale kurła, nie jest to mango loco :( 

nie dziwię się temu typowi co wziął kilka palet, jakbym wiedział że to będzie towar deficytowy to sam bym tak zrobił

Opublikowano

Jak kupilem pierwszy raz 0,5 czyli bialego monstera to nie robil na mnie wrazenia. Jakos perspektywe wypicia 0,5 energola splaszczala cala ta monsterowo-bekowa otoczka. Bardziej napoik niz energol, do tego zero cukru wiec prawdziwe zdrowie. Ale 0,5 tigera juz wywolalo lekki niepokoj. Sacze caly dzien i jeszcze zostala 1/3 puszki. Bedzie do zapsy :cool:

Opublikowano
4 godziny temu, Pupcio napisał:

Ragus zrobiłeś już dzisiejszy zwiad żabek? :nosacz3:

vmt72wg.jpg

Ehhhhhhh :nosacz2:

Opublikowano
41 minut temu, c0ŕ napisał:

u ciebie chociaż te zwykłe monstery masz 2 za 6, u mnie nawet tej promocji nie ma :nosacz2:

No tutaj to na każdego jest, można brać też 2 różne. 

Opublikowano (edytowane)

A wiecie, że w Inmedio są wszystkie Monstery? Oprócz Mango, ale jest fioletowy i wszystkie Ultra. Jest też Cola waniliowa zero.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

kupilem dzis blacka, zeby przypomniec sobie smak, bo nie pilem od liceum i ledwo dalem rade wypic, co za (pipi) xd monster > burn (ten zwykly) > wszystkie inne

Opublikowano (edytowane)

Dobra forumku. Odszczekuję, pokutuję i przepraszam, że śmiałem się z Boga napojów energetycznych. Skorzystałem z promo w żabie i nabyłem 

2wf5kqc.jpg

Obydwa zajebiste chociaż ten bez cukru za bardzo chemicznie słodki. Z kolei doktor ma za dużo cukru na puchę i czułem się po nim ciężko na żołądku. Piłem czerwonego Lewis Hamilton i to jest dobre, ma mniej cukru na puszke ale znowu klasyczny smak energola mi się opił wieki temu.

JUTRO W ŻABCE MAM ZAMÓWIONE 4X MANGO LOCO bo ja już będę zawsze forumkowi wierzył i zdam relację czy jest genialny. :cool:

W dniu 19.01.2019 o 17:31, Tokar napisał:

No ale dlaczego wszędzie są tylko te 4 warianty:nosacz2: 

Tokar poproś obsługę żeby ci zamówili i zostawili - ja tak zrobiłem i jutro odbieram. :obama:

Edytowane przez Krystyna JJanda
  • Plusik 1