Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurwa nie wiem co ma ten Hamilton w sobie, niby tyle samo kofeiny co inne, ale po nim mnie tak nosi, że ja pierniczę.

Opublikowano
Godzinę temu, Krystyna JJanda napisał:

On ma mniej cukru, nie zamula tak jak Doctor. :lapka:

Chyba o to chodzi. The Doctor smakuje jak zwykła Fanta. Jak piłem go do sesji w Magiczny Miecz to i tak o 12tej w nocy lekko przysypiałem.

Opublikowano

Wbijam do żaby po zamówione mango loco a ekspedientka mówi,  że zamówiła 250 sztuk więc będzie pan miał. Chyba mnie rwała ale ja tam nie wiem - jutro stestuję od rana to zdam szczegółową relację i jakby co biorę więcej na zapas. Jakby kto pytał to Żabka na Praczach Odrzańskich ma pełne półki tego napitku.

Dzisiaj wjechał biały bez cukru i muszę przyznać, że miło się rozczarowałem. Forumek nie kłamie tylko zielony Monster jest obrzydliwy.

Opublikowano
Godzinę temu, D.B. Cooper napisał:

Śniadanie mistrzów

9b2a9f8c3551c777med.jpg

Tylko klasyczny Monster i bułki z serkiem ziołowym MILANDIA.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rozi napisał:

Tylko klasyczny Monster i bułki z serkiem ziołowym MILANDIA.

-__-

rbjhpt.jpg

No rozumiem zachwyt forumka - po prostu sok wieloowocowy o przewadze smaku mango. Aksamitna konsystencja, leciutki gaz. Tylko te 58 g cukru na puchę to potwornie dużo no ale co zrobić? Z pewnością najlepsza opcja sokowych Monsterów dostępna w PL - The doctor się chowa i wydaje się być sztuczny. Dobra rzecz. :cool: Wasze zdrowie. :lapka:

Mam tylko jedno ale - to cudo nie pobudza. Niby jest wszystko co ma być ale ta porcja cukru. Też tak macie?

Edytowane przez Krystyna JJanda
Opublikowano
4 godziny temu, Shen napisał:

czerwonego zawsze w tesco kupuje, żabka kiedys miala, ale teraz tylko biały z tych bez cukru.

ten żółty zero chyba najciezej dostac.

W Trójmiejskim Merkusie są cytrynowe.

Opublikowano

tX2WiEAh.jpg

Z żabki przed chwilą przytargalem, 3,49 te kolorowe, białe wiadomo 6zl za dwa :Banderas: