Opublikowano 26 stycznia 20196 l Kupilem konga. Classic pomaranczowy. No slodziszny, ten dawny lidlowski w czarnej puszczce byl jednak lepszy.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Te stare lidlowskie miały fajny smak jagodowy albo czarna porzeczka, nie pamiętam. Hejtowałem go dopóki nie spróbowałem. Edytowane 26 stycznia 20196 l przez Plugawy
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Dla mnie to był jedyny energy drink "nie" mojito, który mi naprawdę smakował. Nie licząc ś. p. Mountain Dew Adrenaline. Edytowane 26 stycznia 20196 l przez Plugawy
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Godzinę temu, Tokar napisał: Jak ktoś lubi marcepan to fioletowy mu podejdzie. A masz racje, kocham marcepan i fioletowy jest pyszny
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 11 minut temu, Plugawy napisał: Te stare lidlowskie miały fajny smak jagodowy albo czarna porzeczka, nie pamiętam. Hejtowałem go dopóki nie spróbowałem. Spróbuj winogronowego Rockstara, też fajny smak.
Opublikowano 4 lutego 20196 l Dostalem czerwonego zero. Bedzie testowany w piatek. Byl tez zolty zero ale niestety wtedy kiedy go widzialem nie kupowalem i potem juz nie bylo. Ale chyba nie cieszy sie na forumie uznanie az tak duzym. Edytowane 4 lutego 20196 l przez Mejm
Opublikowano 4 lutego 20196 l @Mejm gdzie kupiłeś czerwonego? No żółty ma bardzo chemiczny posmak, mi tak średnio podszedł.
Opublikowano 4 lutego 20196 l ultra citron smakuje jak rozwodniona gazowana cytrynka, fujka Edytowane 4 lutego 20196 l przez Grabek
Opublikowano 4 lutego 20196 l 1 godzinę temu, Mejm napisał: Lewiatan. Ukryj zawartość W Szklarskiej Porebie Je.bany, Monsterki na wczasach siorbie.
Opublikowano 4 lutego 20196 l 4 godziny temu, Krystyna JJanda napisał: Po 4,95 Monstery teraz. Pojebało ich ładnie. W biedrze masz taniej
Opublikowano 5 lutego 20196 l 11 godzin temu, _Be_ napisał: W biedrze masz taniej Najczęściej jest tylko obrzydliwy zielony. Białasy jak będą zrobię zapas.
Opublikowano 5 lutego 20196 l A w mojej guffno biedrze przy osiedlu, to bardzo mało jest bez cukru - monsterów, blacków i innych. Albo od razu schodzą, albo nie zamawiają w takiej ilości, żeby dla mnie starczyło
Opublikowano 5 lutego 20196 l No z tymi białymi loteria jest, ale zazwyczaj u mnie są. Jak nie ma lepiej dla zdrowia Edytowane 5 lutego 20196 l przez _Be_
Opublikowano 5 lutego 20196 l W dniu 26.01.2019 o 21:02, krupek napisał: Spróbuj winogronowego Rockstara, też fajny smak. nie ma tego nigdzie w sklepach, przestan polecac