Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pił ktoś to ścierwo?

110253_5.png

Ktoś mi zostawił w pracy na biurku ale wypiłem już dzisiaj 3 tigery więc testy zostawiam na jutro :nyam2:

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Właśnie wróciłem z Żabki i miałem wrzucać, nieźle śmiechnąłem jak to zobaczyłem. Czekam na wrażenia.

Swoją drogą, codziennie pijesz 3 Tigery w pracy? xd

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, krupek napisał:

Swoją drogą, codziennie pijesz 3 Tigery w pracy? xd

Dzień w dzień (ale zawsze te bez cukru xD

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
5 godzin temu, Ryo-San napisał:

Pił ktoś to ścierwo?

110253_5.png

Ktoś mi zostawił w pracy na biurku ale wypiłem już dzisiaj 3 tigery więc testy zostawiam na jutro :nyam2:

Jak można komus zostawic enegetyka w robocie na biurku? W sensie kolega z kopro sie zaleca?

Opublikowano

Nie, tylko każdy w pracy wie że pije energetyki na potęgę więc dostałem gifta. Chociaż hmm może faktycznie to jakiś kolega się do mnie zaleca żeby mi zrobić dobrze energetykiem?

8d50979cc3411.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Ryo-San napisał:

Pił ktoś to ścierwo?

110253_5.png

(pipi) straszne, smakuje jak najgorszy sikacz bezalkoholowy i to lekko wygazowany

Opublikowano

Ten czerwony taki se. Tzn. nie jest zly ale jak sie pilo bialego to nie ma juz tego efektu pierwszego razu, jakby smaki mimo ze rozne od siebie to gdzie tam podobne. No i 0,5 to jednak zbyt duzo jak dla mnie. Wroce do monstera jak zrobia smak vaniliowy, poki co tylko rapidy po 1,5 ze stokrotki. Wlasnie zaraz jednego otwieram.

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Spodziewam się, że wyleje, najwyżej stracę 4zł

51528667_2230153830646393_81777302812019

o smaku piwa wylałem po dwóch łykach, ten radler troche lepszy, dobrze, że bialy monster się chłodzi w lodowce

• Minusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

jak płyn do naczyń zmiksowany z fioletowymi hollsami

Opublikowano

83299.png

Dałem się nabrać bo myślałem, że biore Tigera Mohito Ice a to jakiś Restart. Nie ma co żałować bo Rossmann czyści magazyn i napój był za 1.49. Piję i myślę w sumie w smaku dobry coś jak guma balonowa, patrzę na puszkę a tam Cytryna XD no nie poczułem jej.