Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
10 godzin temu, krupek napisał:

A on ma wincyj kofeiny, czy czegoś innego, że to na ciężkie poranki?

No chyba ma te cytyne. Mi przynajmniej na kaca pomaga kwasne.

Opublikowano

Dzień dobry, mam na imię Przemek, mam 20 lat i nie piję już miesiąc. Pierwszy tydzień był ciężki ale potem to już totalnie straciłem zainteresowanie xD. To niezłe uzależnienie

Gość ragus
Opublikowano

>sugerowanie, że jeszcze se nie dupniesz

nie znasz dnia ani godziny

Opublikowano
W dniu 9.02.2019 o 17:58, Shen napisał:

51528667_2230153830646393_81777302812019

Na razie odważyłem się na radlera. O dziwo goryczki więcej niż w większości koncerniaków, ale strach pomyśleć jak została uzyskana xd No dziwne to jest, ale nie rzigołem. Za to tego czyściocha się boję.

Opublikowano (edytowane)

Nadal nic, ostatnio zapijam gorycz życia spritem, bo w sklepie na promocji 1l za 2.99

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano

ten red bull mandarynka bardzo spoko.

Na szczescie jako ze nie ma mango loco  nigdzie to nic mnie nie ciagnie do  energetyka, i

uwaga

biały monster jednak z czasem ssie

Opublikowano

@c0ŕ to weź sobie lepiej w weekend walnij energola, zamiast się pocieszać w tygodniu Spritem. Ja zawsze Monster Ultra Red w weekend i styka. Już się bałem, że nigdzie go nie znajdę, ale Carrefour Express na dzielni są wszystkie smaki.

A bylem ostatnio w sklepie z produktami z Niemiec obok biura i mają inne Monsterki. Jakis biały Zero w butelce, ale kosztuje 22 zł xd i te proteinowe Monsterki za 15 zł.

Opublikowano

Dorwałem wreszcie świętego graala energoli. O tak, nagle w jednej żabce oprócz zestawu 4 tych samych co wszędzie wariantów stałą na półce cała bateria niebieskich sc0rwysynów. Loco ani trochę nie przehajpowany :cool: W smaku czysta multiwitaminowa ambrozja, wyraźnie gęstsza niż zwykły gazowany ściek. Tylko faktycznie jest chyba jakiś problem z woltażem, bo to raczej nie jest przypadek, że nagle na jednym energetyku nie ma podanej zawartości kofeiny na 100 ml, tylko enigmatyczne 3% :nosacz:

No i nie wiem co wy za improty z kambodży mieliście u siebie, ale w Łodzi elegancko puszeczki z polskiej dystrybucji z bekgrałndem do dia de los muertos