Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

01a718ccb03950c4cd4ac514d04b0dce.png3473fe04ecbcee9ddb8cd00743d9280a.png

testowal ktos? Bylem u zachodnich somsiadow i bardzo seksowna puszeczka, nie moglem sie oprzec. Oprocz tego klasyczne ultra red wjechalo :cool: szkoda ze mango loco jednak brak :( no i cena boli, 1,7E plus kaucja za puszke xD

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 289,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Protip, jak posmakujesz to będziesz wiedział jak smakuje xd

Opublikowano

Niesamowita sprawa, dzieki krupi :lapka: 

Punch energy wyborny, mocno owocowy i niezbyt mocno gazowany wiec wchodzi jak zloto. Ale jednak sie czlowiek przyzwyczail do wersji nisko/bezcukrowych i teraz te 45g cukru na puche to az skreca

Opublikowano
4 godziny temu, Grabek napisał:

klasyczne ultra red wjechalo :cool:

najgorszy monster, to już wolę klasycznego

Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

najgorszy monster, to już wolę klasycznego

Ty chory? Zjada białego na śniadanie

Opublikowano

ty no gorzej jak po starych 

Opublikowano

No i gdzie te yebane mango loco? :[ baba w żabce powiedziała że były ale się zmyły xD

Opublikowano

u mnie również pustki, pogodziłem się że mango loco to jakaś fatamorgana

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A ja w weekend w 2 Żabkach widziałem Mango Loco. Kur.wa te Monstery to są jak auta w GTA na ulicy. Jak jakiegoś szukasz to go nie ma xd

Opublikowano

milan w tym roku do rury poproszę dodatkowo monsterka loco, taki happy meal, adres do wysyłki podam na pm

Opublikowano

Ostatnio podjechałem specjalnie za 5 do zamkniecia do  żabki 3 km od chaty, wchodze, w lodowie ostatni mango loco.

Reakcja?

Opublikowano

Monstery mango loco będą w tesco jak coś.

Opublikowano

Piłem nowego tigera longer power o mniejszej ilości cukru. W smaku cukierkowy a działa normalnie. Spoko opcja.

tiger-speed-gazowany-napoj-energetyzujac

Opublikowano

Mniam mniam, Monster Violet :banderi: winogronka z lekkim posmakiem nie wiem - jakby cukierkow pudrowych :fsg: o dziwo zero chvjowego posmaku na mordzie po calej puszeczce. Jak na napoj zero dosc slodki, dla mnie ciut za. Przy kolejnej wizycie na pewno zakupie ponownie :cool: 

Opublikowano
W dniu 26.02.2019 o 12:15, Faka napisał:

Monster Mango już w normalnej ofercie w ropuchach, żaden import i jakieś tam limitowane jak pies oferty.

9 godzin temu, Faka napisał:

Monstery mango loco będą w tesco jak coś.

:trap:

Opublikowano

Wypiłem może 6 red bulli czy burnów w całym życiu, czuję się jak kosmita w tym temacie.