Opublikowano 2 marca 20196 l testowal ktos? Bylem u zachodnich somsiadow i bardzo seksowna puszeczka, nie moglem sie oprzec. Oprocz tego klasyczne ultra red wjechalo szkoda ze mango loco jednak brak no i cena boli, 1,7E plus kaucja za puszke xD
Opublikowano 2 marca 20196 l Niesamowita sprawa, dzieki krupi Punch energy wyborny, mocno owocowy i niezbyt mocno gazowany wiec wchodzi jak zloto. Ale jednak sie czlowiek przyzwyczail do wersji nisko/bezcukrowych i teraz te 45g cukru na puche to az skreca
Opublikowano 2 marca 20196 l 4 godziny temu, Grabek napisał: klasyczne ultra red wjechalo najgorszy monster, to już wolę klasycznego
Opublikowano 2 marca 20196 l Teraz, ragus napisał: najgorszy monster, to już wolę klasycznego Ty chory? Zjada białego na śniadanie
Opublikowano 4 marca 20196 l No i gdzie te yebane mango loco? baba w żabce powiedziała że były ale się zmyły xD
Opublikowano 4 marca 20196 l u mnie również pustki, pogodziłem się że mango loco to jakaś fatamorgana Edytowane 4 marca 20196 l przez ragus
Opublikowano 4 marca 20196 l A ja w weekend w 2 Żabkach widziałem Mango Loco. Kur.wa te Monstery to są jak auta w GTA na ulicy. Jak jakiegoś szukasz to go nie ma xd
Opublikowano 4 marca 20196 l milan w tym roku do rury poproszę dodatkowo monsterka loco, taki happy meal, adres do wysyłki podam na pm
Opublikowano 4 marca 20196 l Ostatnio podjechałem specjalnie za 5 do zamkniecia do żabki 3 km od chaty, wchodze, w lodowie ostatni mango loco. Reakcja?
Opublikowano 5 marca 20196 l Piłem nowego tigera longer power o mniejszej ilości cukru. W smaku cukierkowy a działa normalnie. Spoko opcja.
Opublikowano 5 marca 20196 l Mniam mniam, Monster Violet :banderi: winogronka z lekkim posmakiem nie wiem - jakby cukierkow pudrowych o dziwo zero chvjowego posmaku na mordzie po calej puszeczce. Jak na napoj zero dosc slodki, dla mnie ciut za. Przy kolejnej wizycie na pewno zakupie ponownie
Opublikowano 5 marca 20196 l W dniu 26.02.2019 o 12:15, Faka napisał: Monster Mango już w normalnej ofercie w ropuchach, żaden import i jakieś tam limitowane jak pies oferty. 9 godzin temu, Faka napisał: Monstery mango loco będą w tesco jak coś.
Opublikowano 5 marca 20196 l Wypiłem może 6 red bulli czy burnów w całym życiu, czuję się jak kosmita w tym temacie.