Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 292,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
29 minut temu, mcp napisał:

Czy taki będzie dobry na początek?

105zmnl.jpg

Krol jest jeden 

ae6Qlhqg.jpg

Opublikowano

Ultra Red

giphy.gif

Nie no, nie ma to jak zwykły smak Red Bulla.

Opublikowano

mROnvepr.jpg

Takkkk :banderas:

Pawcio a ty co, dalej czerwony?

Opublikowano
46 minut temu, Rozi napisał:

Nie no, nie ma to jak zwykły smak Red Bulla.

No to prawda, ale przy takiej dawce cukru nie ma już tego fajnego efektu odświeżenia umysłu, a Red Bull bez cukru już jednak trochę traci na smaku. Choć tak dla samego smaku, albo do Jagera czasami jak najbardziej.

Opublikowano

Dokladnie tak smakuje.

Opublikowano

Nadal wierzę, że forumowi monsterofagi trollują z tym wszystkim.

Opublikowano
9 godzin temu, creatinfreak napisał:

U mnie nigdzie niedostępne. Kumpel aż z holandii mi przywiózł. Trzeba zobaczyć czy takie złoto jak piszecie :D

d37a358014813d719fe1a340a099c647.jpg

Z początku zachwyca smakiem ale po 3 łyku ilość cukru powala. Jako napój energetyczny nie sprawdza się. Puszka fajna. W tej cenie kupi się zdrowszą multiwitaminę. Sorry @milan ale mango loco nie jest spoko.

Opublikowano

Zróbcie ten temat na hasło bo ja nie wyczymie z tymi januszami energetingu :doom:

Opublikowano

Redbull wspiera tych dzieciakow i innych sponsoringiem. Czasami umieraja, bo extreme. No i jest sprawdzony a nie od janusza. 

Taka mam wkrete gdy kupuje redbulla

Opublikowano

Ja mam w lodówce tego red bulla śliwka i cynamon bo po 3,8 zł w biedrze przy zakupie dwóch ale strach pić.

Opublikowano

zayebisty jest, smakuje jak kompot ze śliwek babuni 

Opublikowano

Śliwka fajna, ale kokos :sick:

Opublikowano

Kokos raz piłem i był bardzo ok a przy kolejnych podejściach zawsze mdłości powodował.

Opublikowano
18 godzin temu, Shen napisał:

Jak mango to tylko  level up, uzaleznilem sie47690960_276617752985091_495400864931658

Wszyscy biegają za Monster Loco,  a ten jest dostępny w każdej Żabce. W dodatku, bez cukru.

Opublikowano

U mnie jest mango loco a tego wynalazku nie ma.

@Pupcio U mnie półki uginają się od mango. Kupić ci i wysłać na paczkomat?

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano

Aż musiałem kalkulator odpalić żeby ustalić jaka zawartość kofeiny na 100 ml :obama:

Opublikowano

Kupiłem dwa Loco Roco i.... Musiałem wyjść ponownie po sprawdzonego Blacka :xboss:

Opublikowano

Level Up Mango bez cukru w Żabce?? Nigdy żem tego nie widział, dawać mi to ale już.